• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese görunutusu

Kdrdkga

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
824
205
23
25
Arkadaşlar sizce kesenin yukarsinda görülen siyah alan nedir bilgisi olan varmı hiç doktor bişey demedi ama kafama takıldı 🙄

Eklentiler

• 1000005609.webp
    1000005609.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 121
Doktor olumsuz bir durum olsa mutlaka belirtirdi. Benim de ilk ultrason görüntüm böyle

😄😄😄 olsun canım ya benim merakım hiç gitmiyor sürekli merak içindeyim sanki günler yıl gibi geliyor🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Seni çok iyi anlıyorumm iyi olacağına inan canım 🐣 biraz özel bir soru olacak ama nerede oturuyorsun merak ettim yaşını işini filan 👼🏻 sürekli denk geliyorum ondan

Şuan durumun nasıl bişey hissediyor musun 🤗
Yok canım sabah bulantım çok oluyor akşam da devam ediyor bazen, yüzümde çok fazla sivilce çıktı bir de. 🥲 senin durum nasıl? En son randevumdan bu da 🥹🥹🥹

Eklentiler

• IMG_2013.webp
    IMG_2013.webp
    12 KB · Görüntüleme: 84
Yok canım sabah bulantım çok oluyor akşam da devam ediyor bazen, yüzümde çok fazla sivilce çıktı bir de. 🥲 senin durum nasıl? En son randevumdan bu da 🥹🥹🥹
Maşallah canim kaç haftaydı senin şuan benim bulantim filan hiçbişey yok şuan normal gibiyim 😄😄 bende ne zaman başlıycak diye merak ediyorum

Maşallah canim kaç haftaydı senin şuan benim bulantim filan hiçbişey yok şuan normal gibiyim 😄😄 bende ne zaman başlıycak diye merak ediyorum
6+5 oldu bugün canım doktor 6+2 demişti o gün 🥺 herkeste bulantı olmuyormuş ama benim midem baya hassas, senin de olursa iki üç haftaya başlar merak etme 🤣 çubuk kraker stoklarsın

6+5 oldu bugün canım doktor 6+2 demişti o gün 🥺 herkeste bulantı olmuyormuş ama benim midem baya hassas, senin de olursa iki üç haftaya başlar merak etme 🤣 çubuk kraker stoklarsın
Allah yardımcın olsun canım ya inşallah o. İyi olsun da ben herşeye razıyım :)

Back
X