kese gözükmedi :( Kızlar bi bakın

es94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
287
3
68
kızlar ayın ıkısınde hamıle oldugumu kan testıyle kesınlestrdım daha sonra ılk kontrolme gıtmek ıcın randevu aldım doktor keseyı goremedı oyle olunca kan verıp ayın ıkısınde cıkan beta hcg ıle dordunde cıkacak olan beta hcg yı karsılastırmak ıstedı yukselmıstı doktor yumurtlaman gec olmus olabılır dedı ıkı hafta sonra tekrar gel dedı aranızda boyle bı durumu yasayan var mı * ilk hamılelıgım lutfen deneyımlerınızı paylasın benımle ıyı bırsey mı kotu bırsey mı bılemedım :44:

hayırlı olsun öncelikle. ben de görememiştm keseyi. 8.haftada gördük. içini rahat tut. kızdır belki nazlanıyor işte. bana daha sonra boş gebelik bile dendi. ama kızım kollarımda ve 10,5aylık...

hayırlı olsun öncelikle. ben de görememiştm keseyi. 8.haftada gördük. içini rahat tut. kızdır belki nazlanıyor işte. bana daha sonra boş gebelik bile dendi. ama kızım kollarımda ve 10,5aylık...

ALLAH BAĞIŞLASIN:: içim rahatladı ıkı hafta sonra doktora gıttıgımde benımde yaklasık 8 hafta olacak. kan alma hemsıresı dıs gebelık olabılır dedı kadın dogum doktoru yumurtlama gec olmus olabılır dedı korktum ve kafam karıstı acıkcası canım :44::44:

canım degerlerın kactı kı kese ıcın en az 1500 un ustunde olması gerekıo kıı bazen 5000 bın de bıle kenıdını gostermke ıstemeyen yarmazlar oluoo umrım saglıklı bı sekılde olusumunu tamamlarr

Icini ferah tut.. benimde ilk muayenede gorunmedi karindan
Ama alttan gorundu..
Hayırlısıyla hersey yolundadir, stress yapma ama
Pit pitlarinida duyarsın gittiğin hafta

canım dış gebelik olsaydı bhcg artışından doktor şüphelenirdi.çünkü dış gebelikte bhcg çok az artar.sinir oluyorum böyle insanlara hemen dış gebelik diyorlar benim de geç döllenme olmuştu bhcg 1500 dü karından görünmedi vajinal ultrasonu da ben istemedim 1 hafta sonra gittim hem kese göründü hem de kalp atışı :)) moralini bozma,gebelikte olur böyle şeyler

canım ayın ıkısında 97,56 dordunde 286,57 normal mı

canım benım bu doktorlr nıye boyle yapıyorlar anlamadm hastaneye esım ıle bırlıkte gıttık o bendne coık strese gırdı.. benım ayın dordunde bhcg 286.57 cıktı sımdı daha yuksektır mutlaka..

Icini ferah tut.. benimde ilk muayenede gorunmedi karindan
Ama alttan gorundu..
Hayırlısıyla hersey yolundadir, stress yapma ama
Pit pitlarinida duyarsın gittiğin hafta

oyhh <3 ınsallah.. artık hıssetmek ıstıyorum :) ınsallah ıkı hafta sonra duyarım kalp atıslarını..hamılelıkte alttan baktırmak dogru mu ? bı sakıncası falan var mı acaba

oyhh <3 ınsallah.. artık hıssetmek ıstıyorum :) ınsallah ıkı hafta sonra duyarım kalp atıslarını..hamılelıkte alttan baktırmak dogru mu ? bı sakıncası falan var mı acaba

Düşük olabilir diye bi tedirginlik oluyor cogu kiside ama boyle bir bilimsel veri yok. Riskli gebelerde yinede kaçınıyor bazi dr.lar bakmaktan(birsey olursa mesuliyet almamak için)
Benim kese gorunmeyince tedirgin oldum, dr.um teklif etti merakimdan baktirdim
Tekrar çağırdı, bu sefer kese göründü; icinde bebek görünmedi.. yine vajinal ultrasonla bakti..hem bebek hem kalp atışı göründü
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..icini ferah tut

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam canım tesekkur ederım bılgılerını benımle paylastıgın ıcın :) dogum yapmadın galıba hala hamılesın :)

canım endişelenme benimde 6. haftamda gözükmemişti kese doktor dış gebelik olabilir demişti bir sonraki gidişimde kese çok küçük gözüktü o zamanda boş gebelik ihrimali var dediler çok üzülmüştüm çok şükür şimdi 36. haftamdayım herşey yolunda içini ferah tut.

Doktorlar hamile bayanları üzebiliyorlar demek ki :) çok az zamanın kalmış sağlıkla kucagına alırsın ınsallah bebısını :)

canım ayın ıkısında 97,56 dordunde 286,57 normal mı

tabıkıde normal ıcını ferah tut kotu dusunme sakın baakk kızlarda tecrubelerını yazmıslar hepsının ne kadar zaman sonra gozukmuss kesesıı mınnosunu da uzmee kendıne stres yaparak :)

ya vajinal ultrasonun bi zararı olsa doktor bakar mı yapmayın allah aşkına.karnından geç görülür zaten.benimde öyle oldu.vajinal ultrasonda bile ilk bakışta görülmeyebilir geç döllenme varsa.ama bu kadar içiniz içinizi yiyorsa vajinal ultrasonla tüm sorulardan kurtulabilirsiniz

tabıkıde normal ıcını ferah tut kotu dusunme sakın baakk kızlarda tecrubelerını yazmıslar hepsının ne kadar zaman sonra gozukmuss kesesıı mınnosunu da uzmee kendıne stres yaparak :)

haklısın :) ikimizi de strese soktular bu kadar annenın tecrubesını paylasmasından sonra bı ohh çekebılırız :)

Burada ki doktorlar o kadar garip ki doğru olan herşeyi yaptıklarına inanmıyorum..

rabbim sağlıkla meleğinizi kucağınıza almayı nasip eylesin

içinizi ferah tutun değerleriniz gayet iyi iki günde güzel yükselmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…