Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3bin diye biliyorum ben 2 güne bir 2 katı artsa haftaya gözükür gibi geliyor bana 4 5 gün içindeMerhaba arkadaşlar beta hcg pazartesi 98 di çarşamba 444 çıktı kese ne zaman görünür acaba? En son adetim 11 temmuz bitti.
Vajinal 1500 lerde karından 3000 lerde görülüyor. Hızlı artıyorsa hcg niz bu değerlerde bile görülmemesi normal mesela benim 6500 de bile görünmedi çünkü hcg hızlı artmıştı 4+3 felandı ama görünmedi 2-3 gün sonra gittiğimde keseyi görmüştük yani totalde 5.haftalarda görülmeye başlıyorMerhaba arkadaşlar beta hcg pazartesi 98 di çarşamba 444 çıktı kese ne zaman görünür acaba? En son adetim 11 temmuz bitti.
En son çarşamba 444 çıktı bugün kese için gidicem belkide erkendir ama merak ediyorumÇok erken henüz kese için. 1500 civarında vajinal ultrasonla görülüyor diye biliyorum. Beta iki günde 1 iki katına artıyorsa bu gebeligin kimyasal yani sağlıksız olmadığına dair bir işarettir.
Teşekkür ederim3bin diye biliyorum ben 2 güne bir 2 katı artsa haftaya gözükür gibi geliyor bana 4 5 gün içinde
Benim daha 3+4 ozaman gözükmez büyük ihtimalleVajinal 1500 lerde karından 3000 lerde görülüyor. Hızlı artıyorsa hcg niz bu değerlerde bile görülmemesi normal mesela benim 6500 de bile görünmedi çünkü hcg hızlı artmıştı 4+3 felandı ama görünmedi 2-3 gün sonra gittiğimde keseyi görmüştük yani totalde 5.haftalarda görülmeye başlıyor
Yok görünmez canım şuanBenim daha 3+4 ozaman gözükmez büyük ihtimalle
Ee doğuma kadar napcan kız sağlıkla gelsin kan verebilirsin 3 bin civarı ise randevu alıp gidebilirsin DrHeyecandan hemen gözüksün istiyorum ya![]()
Göründü şükür rahatladımEe doğuma kadar napcan kız sağlıkla gelsin kan verebilirsin 3 bin civarı ise randevu alıp gidebilirsin Dr
Panik olma ateşte yapma bol bol dinlen su iç sağlıkla gelsinGöründü şükür rahatladımya uzun süredir istiyoruz olmuyordu şimdi olunca insan panik oluyor biraz
Betanız kaçtı gördüğünüz de ve adetten ne kadar geçmiştiGöründü şükür rahatladımya uzun süredir istiyoruz olmuyordu şimdi olunca insan panik oluyor biraz
Adetime 5 gün vardı 98 çıktığında benim erken oldu sanırım belirtiler de erken çıkmıştıBetanız kaçtı gördüğünüz de ve adetten ne kadar geçmişti
Bende güzel sonuç alırım inşallahAdetime 5 gün vardı 98 çıktığında benim erken oldu sanırım belirtiler de erken çıkmıştı
İnşallahhBende güzel sonuç alırım inşallah![]()
Adetime 8 9 gün varken dayanamayıp kan verdim 1,9 , 2 geldi beta bi umutsuzlandım ama doktor ve burda okuduklarım erken davrandığım için umutlandırdı iki defa iki gün arayla test usptım ilk negatif bi süre sonra silik çizgi oldu 21ağustos bat şimdi versem çıkarmı bilmiyorum emin olmak için 25ine kadar beklemeye çalışacağımİnşallahhne durumdasınız şuanda
Aa çok net gözüküyor erken davranmışsın bencede benim 5 gün kala mide yanması ile kendini belli etti ama beta düşük çıktı tabi. Son adet tarihi nezamanAdetime 8 9 gün varken dayanamayıp kan verdim 1,9 , 2 geldi beta bi umutsuzlandım ama doktor ve burda okuduklarım erken davrandığım için umutlandırdı iki defa iki gün arayla test usptım ilk negatif bi süre sonra silik çizgi oldu 21ağustos bat şimdi versem çıkarmı bilmiyorum emin olmak için 25ine kadar beklemeye çalışacağım
Öyle herkesin yazdığı gibi göğüs hassasiyeti mide bulantısı vs hiç birşeyim yok, uyku halsizlik baş ağrısı falan bende hep olduğu için ayırt edemem şuanİnşallahhne durumdasınız şuanda