Kese gözükmesi

mnk serce

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
137
30
13
27
Merhaba arkadaşlar beta hcg pazartesi 98 di çarşamba 444 çıktı kese ne zaman görünür acaba? En son adetim 11 temmuz bitti.

Çok erken henüz kese için. 1500 civarında vajinal ultrasonla görülüyor diye biliyorum. Beta iki günde 1 iki katına artıyorsa bu gebeligin kimyasal yani sağlıksız olmadığına dair bir işarettir.

Merhaba arkadaşlar beta hcg pazartesi 98 di çarşamba 444 çıktı kese ne zaman görünür acaba? En son adetim 11 temmuz bitti.
Vajinal 1500 lerde karından 3000 lerde görülüyor. Hızlı artıyorsa hcg niz bu değerlerde bile görülmemesi normal mesela benim 6500 de bile görünmedi çünkü hcg hızlı artmıştı 4+3 felandı ama görünmedi 2-3 gün sonra gittiğimde keseyi görmüştük yani totalde 5.haftalarda görülmeye başlıyor

Çok erken henüz kese için. 1500 civarında vajinal ultrasonla görülüyor diye biliyorum. Beta iki günde 1 iki katına artıyorsa bu gebeligin kimyasal yani sağlıksız olmadığına dair bir işarettir.
En son çarşamba 444 çıktı bugün kese için gidicem belkide erkendir ama merak ediyorum 🥹

Vajinal 1500 lerde karından 3000 lerde görülüyor. Hızlı artıyorsa hcg niz bu değerlerde bile görülmemesi normal mesela benim 6500 de bile görünmedi çünkü hcg hızlı artmıştı 4+3 felandı ama görünmedi 2-3 gün sonra gittiğimde keseyi görmüştük yani totalde 5.haftalarda görülmeye başlıyor
Benim daha 3+4 ozaman gözükmez büyük ihtimalle

İnşallahh 😍 ne durumdasınız şuanda
Adetime 8 9 gün varken dayanamayıp kan verdim 1,9 , 2 geldi beta bi umutsuzlandım ama doktor ve burda okuduklarım erken davrandığım için umutlandırdı iki defa iki gün arayla test usptım ilk negatif bi süre sonra silik çizgi oldu 21ağustos bat şimdi versem çıkarmı bilmiyorum emin olmak için 25ine kadar beklemeye çalışacağım

Eklentiler

• 1000017755.webp
    1000017755.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000017876.webp
    1000017876.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 13
Adetime 8 9 gün varken dayanamayıp kan verdim 1,9 , 2 geldi beta bi umutsuzlandım ama doktor ve burda okuduklarım erken davrandığım için umutlandırdı iki defa iki gün arayla test usptım ilk negatif bi süre sonra silik çizgi oldu 21ağustos bat şimdi versem çıkarmı bilmiyorum emin olmak için 25ine kadar beklemeye çalışacağım
Aa çok net gözüküyor erken davranmışsın bencede benim 5 gün kala mide yanması ile kendini belli etti ama beta düşük çıktı tabi. Son adet tarihi nezaman

İnşallahh 😍 ne durumdasınız şuanda
Öyle herkesin yazdığı gibi göğüs hassasiyeti mide bulantısı vs hiç birşeyim yok, uyku halsizlik baş ağrısı falan bende hep olduğu için ayırt edemem şuan 😂😂ama çok şiddetli bel ağrım var arada kasığım sızlıyo adette vs bel ağrım pek olmaz benim bi o farklı geldi alakası varmı bilmiyorum inanılmsz boğaz kuruluğum var günde 1 bardak bile şu içmeyen ben 3 4L şu içiyorum birde pcosum var 🙂belki de bunlar bile belirti değil ben olmasını istediğim için kuruyorumdur. (Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏🏻🥰💖)

Back
X