Kese gözüktü 4.9 mm

seda-6224

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
88
19
3
31
Kozlar merhabalar daha önce bir sürü post açmıştım düzenli beta artışı olmamıştı dış gebelik söz konusu değildi kimyasal olabilir dedi doktor bugün çok ağrım vardı kontrole ettim miniğim gösterdi kendini 4.9 mm doktor her ihtimale göre hareket edicez dedi çünkü bugünkü betam 805 çıktı (bir sene önce kanser tedavisi oldum ondan değer yükselmiyor olabilir dedi) cuma günü kontrole gidicem kese gözüktüğü için artık betaya bakmıyoruz dedi kese büyürse sağlıklı olur dedi böyle bir durumla karşı karşıya kalan oldu mu ?

Son düzenleme:
Kozlar merhabalar daha önce bir sürü post açmıştım düzenli beta artışı olmuştu dış gebelik söz konusu değildi kimyasal olabilir dedi doktor bugün çok ağrım vardı kontrole ettim miniğim gösterdi kendini 4.9 mm doktor her ihtimale göre hareket edicez dedi çünkü bugünkü betam 805 çıktı (bir sene önce kanser tedavisi oldum ondan değer yükselmiyor olabilir dedi) cuma günü kontrole gidicem kese gözüktüğü için artık betaya bakmıyoruz dedi kese büyürse sağlıklı olur dedi böyle bir durumla karşı karşıya kalan oldu mu ?
Ben hamileyken kahverengi leke geldi çok az hemen doktora gittim doktor HCG değeri aldı 5 haftalık hamileydim kese gözükmüstu. Sonra doktor HCG en az %66 artması gerektiğini benimkinin o kadar artmadigini bu haftada kahverengi leke kanama vb beklemediğini yerleşme kanamasınim bu haftada oldumayacagini söyledi. Kesede ödem var dedi ben inanmak istemedim doçente gittim 1 hafta sonra gel kalp atışı varsa sağlıklıdır dedi yolladı gittim kalp atışı vardı kahverengi leke olur HCG önemli değil dedi doçent ben dinlemedim acilde HCG yaptirdim yine az artmisti doktor da doçent olunca benden iyi mi bileceksin dedi yolladı diğer kontrolde de her şey normal çıktı 12. Haftada 2. Test için gittim bebeğim kafası ödem toplamış kesede ödem var dedi. Ben sinir krizi geçirdim. 7 hafta önce ilçede çalışan kadın doğumcunun gördüğünü bebeğimin kalbi durunca doçent gördü. O yüzden en az 2 3 Doktora gidin hcgnize baktırın bol bol dua edin

Ben hamileyken kahverengi leke geldi çok az hemen doktora gittim doktor HCG değeri aldı 5 haftalık hamileydim kese gözükmüstu. Sonra doktor HCG en az %66 artması gerektiğini benimkinin o kadar artmadigini bu haftada kahverengi leke kanama vb beklemediğini yerleşme kanamasınim bu haftada oldumayacagini söyledi. Kesede ödem var dedi ben inanmak istemedim doçente gittim 1 hafta sonra gel kalp atışı varsa sağlıklıdır dedi yolladı gittim kalp atışı vardı kahverengi leke olur HCG önemli değil dedi doçent ben dinlemedim acilde HCG yaptirdim yine az artmisti doktor da doçent olunca benden iyi mi bileceksin dedi yolladı diğer kontrolde de her şey normal çıktı 12. Haftada 2. Test için gittim bebeğim kafası ödem toplamış kesede ödem var dedi. Ben sinir krizi geçirdim. 7 hafta önce ilçede çalışan kadın doğumcunun gördüğünü bebeğimin kalbi durunca doçent gördü. O yüzden en az 2 3 Doktora gidin hcgnize baktırın bol bol dua edin
Yok kuzum gidiyorum doktora farklı farklı doktorlara yarın tekrardan başka bir doktora da gidicem ama dediğim gibi bi hastalık süreçim olduğu için hormonlardan kaynaklı öyle olabiliyormuş tabi net daha iyi olacak

Yok kuzum gidiyorum doktora farklı farklı doktorlara yarın tekrardan başka bir doktora da gidicem ama dediğim gibi bi hastalık süreçim olduğu için hormonlardan kaynaklı öyle olabiliyormuş tabi net daha iyi olacak
İnşallah sağlıkla kucağına alıp büyütursün 🌼

Back
X