• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kese gözüktü ama kanda negatif çıktı iki gün önce doktor muaniyesine gittim doktor gebe olduğumu 10 gün sonra tekrar gel kalp atışına bakalım dedi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tugceeeskr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2025
11
1
1
20
IMG_5884.webp

4+5 olabilir. Kanda çıkmaması çok ilginç. Sağlıkla gelsin inşallah
en son Regl tarihim 35 gün oldu 22 gündür adet geçikcemesi yaşadım hiç böyle olmadı en son hamile kaldığımda oldu gene aynısı o düşük olmuştu gene şüphelendim sonuç bu bütün belirtiler var hayırlısı bakalım inşallah 🥹

en son Regl tarihim 35 gün oldu 22 gündür adet geçikcemesi yaşadım hiç böyle olmadı en son hamile kaldığımda oldu gene aynısı o düşük olmuştu gene şüphelendim sonuç bu bütün belirtiler var hayırlısı bakalım inşallah 🥹
18 Ekim civarı mı senin son regliii ?
Kız benim de kafamı karıştırdın ahahaha
Allah yaşatmasın tekrardan sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻

22 Ekim en son reglim ama normalden az sürmüştü 4 gün olmuştum üstüne oldum sanırım o zaman
Üstüne olmuş olsan bir önce ki regline göre ortalama 7-8 haftalık hamile olmuş olursun kesen daha büyük olması gerekir. şu an son adet tarihine uyuyor hamileliğin .

Üstüne olmuş olsan bir önce ki regline göre ortalama 7-8 haftalık hamile olmuş olursun kesen daha büyük olması gerekir. şu an son adet tarihine uyuyor hamileliğin .
Pazartesi günü doktor muaniyem var o gün öğrenirim inşallah vardır. Bi tanıdığım da böyle olmuş çıkmamış 10 gün sonra yükselmeye başlamış değişiyor herhalde kişiden kişiye

Pazartesi günü doktor muaniyem var o gün öğrenirim inşallah vardır. Bi tanıdığım da böyle olmuş çıkmamış 10 gün sonra yükselmeye başlamış değişiyor herhalde kişiden kişiye
Maşallah kesen var ya , hamilesin bence. Ölçmüş bile doktor keseyi. İyi düşün canım , Pazartesi yaz valla merak ettim ✨

Nasıl yani beta “0” mı
Ama kese var ?
Yanlışlık olmasın. Bir tanıdığıma da kese görüyorum demişti doktor rutin muayenede. Ama kanda negatif çıktı. Gördüğünü kese sanmıştı. Dikkat edin eğer beta “0” ölçüldüyse hayal kırıklığı olmasın ama umarım kan sonucu hatalıdır 🩷

Nasıl yani beta “0” mı
Ama kese var ?
Yanlışlık olmasın. Bir tanıdığıma da kese görüyorum demişti doktor rutin muayenede. Ama kanda negatif çıktı. Gördüğünü kese sanmıştı. Dikkat edin eğer beta “0” ölçüldüyse hayal kırıklığı olmasın ama umarım kan sonucu hatalıdır 🩷
Pazartesi öğrenicez bakalım bütün belirtiler olunca gecikmede olunca insan ister istemez ümit ediyor bakalım hayırlısı :)

Nasıl yani doktor kesin gebelik var dedi mi dediyse nasıl beta yok? Kist demiş olabilir mi acaba siz mi yanlış anladınız ilk kez böyle bir şey duyuyorum

Back
X