kese gözüktü bebeğim gözükmedi

SuRMeLi

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.154
5.671
723
kızlar buğün ultrasona girdim kese gözüktü fakat bebek daha gözükmedi
doktorum bebek daha rahimde değil ve düşük tehliken var dedi mafoldumben
bebek kaç haftalıkken gözükür ve 5 haftalıkken gözükmemesi normalmidir offf yardım edin sancımda varmafoldumben

biz keseyi 6.haftada görmüştük.bebeği ve kalp atışını ise 8.haftada duyduk ve gördük.ilk haftalarda herkesin düşük tehlikesi vardır.mesela benim çok kanamam olmuştu.10.haftama kadarda devam etmişti.ama alaha şükürler olsun ki şimdi 35 haftalık olduk kızımla

bebegin gozukmesi icin daha erken canim....kanaman falan mi var dusuk tehlikesi var demesi ilginc geldi de....ben yurtdisindayim 12 haftaya kadar bi sikintin yoksa bakmiyorlar..cunku goremiyorsun bebegi....bizim memlekette biraz acele ediyoruz sonra goremedik kese bos mu diye sikintilar olusuyor...sen icini ferah tut...biraz gecsin bebisini gororsun insallah...bu arada da dinlenmeye bak...kafani rahatlat ki bebisin de rahat olsun.....

en azindan hamile kalabildigini biliyorsun..ben de ilk bebegimi kaybettim simdi yine hamileyim 5 arti 4...daha gitmedim doktora icim icimi yiyo ama gitsem de bisi goremicem..

sürmeli merhaba canım. ben de geçen hafta gittim doktora.1 ayın içindesin dedi kese gözüktü bebek görünmedi.ama doktorum daha çok erken kese bile görünmeyebilir demişti.bildiğim kadarıyla bebek de 6-8 hafta arası görünüyor.doktorun niye öyle bişey dedi ki?kanaman falan mı var? yani zaten normal şu anda görünmemesi.hiç sıkma canını:olmaz:.. bi de düşük tehlikesi varsa projestan veriyolar verdi mi sana doktorun?

sancım var sadece kızlar
kanamam yok
meliscim projestan ne ki ?
ilaç falanmı

ya bi de arkadaşım bazen doktorlar en kötüsünü söylerler..moralini bozarlar insanın...ben şu anki doktorumdan önce başkasına gittim.iki hafta falan önce.gecikmem var vs. dedim.neyse ultrasonla baktı.göremeyince ben bişey göremiyorum.bi de vajinal bakalım çoktan görünmesi gerekirdi.yok nerde olduğunu görmemiz lazım falan dedi.(sanki dış gebelik ima etti)halbuki daha çok minikmiş o zaman.baktırmadım vajinal falan.moralim nasıl bozulmuştu ama doktordan gelince kaç saat ağladım Allah bilir.yani diyeceğim çok takma kafana ...keyifli geçirmeye bak günlerini.sen rahat ol.daha çok küçük o büyüyecek o zaman görünecek inş..:emir_bebek:

vajinal ultrasonla bakıldı mı?? bakıldıysa eğer görünmesi lazım benim günüm geçmeden gittiğim için kese görüldü bebek görünmedi vajinal baktı sonra ... çünkü bende boş gebelik olmuştu önceden vajinal bakınca göründü kesenin içi...

Canım sıkma canını dualarımızla Allah ın izniyle bişeycik olmas bebişine :Saruboceq:

vajınal değil karından bakıldı canm
meliscim inşallah canım tedirginim
o ismini verdiğin ilacı bebek düşerkenmi veriolar yani kolay düşsün diye

hayır düşmesin diye veriyolar progesteron hormonu oooo
ayrıca her gün o hapı içmektense haftalık prolüton depot iğne var sancılı ve kanamalılara veriyolar
bence sen bi özele git iyice bakın canım sancı olmaması gerek çözüm bulmak gerek hemen git sancım var de bugün geç oldu ayaklarını dik havaya yat yeni çıkan meyvelerden yemeeee şimdilik karnını ağrıtmasın ishal falan olma ayağına çorap giyyy

hayır düşmesin diye veriyolar progesteron hormonu oooo
ayrıca her gün o hapı içmektense haftalık prolüton depot iğne var sancılı ve kanamalılara veriyolar
bence sen bi özele git iyice bakın canım sancı olmaması gerek çözüm bulmak gerek hemen git sancım var de bugün geç oldu ayaklarını dik havaya yat yeni çıkan meyvelerden yemeeee şimdilik karnını ağrıtmasın ishal falan olma ayağına çorap giyyy

öylemi anladım canım
çok sağol
pazartesi tekrar kan vereceğim bakalım bu hafta geçsin bi
özele giderim heralda
çorap giymekte hiç huyum değil bu sıcaklarda

ama daha gözükmesi için çok minik.yani yanlış anlamadıysam karından bakılmış üstelik.karından 5.haftada gözükmesi mümkün diil.ben 5+3 falan gitmiştim vajinal baktı çoook minicik bi kese görmüştü.dün gelseydin göremezdik dedi.7-8. haftalarda görülmesi gerekir.daha çok erken sıkma canını.doktor baya bi moral bozmuş yani.

Surmeli ben de geçen hafta 5 haftalıkken gittiğimde sadece keseyi gördük ama doktorum bunun normal olduğunu henüz bebeğin çok küçük olduğunu söyledi. onun içinde 15 gün sonra tekrar gel dedi. netten araştırdığım kadarıyla 5 haftalıkken sadece kese görünüyor. benmi yanlış biliyorum senin doktorun niye öyle söyledi ki?

ya canım daha 5 haftalıksın sanırım. benimde kesem 5.haftada gözüktü ama bebek yoktu daha. 6+2 de kalp atışlarını bile duyduk. oluşmaması normal bence. hemen panikleme sıkma kendini.

ama daha gözükmesi için çok minik.yani yanlış anlamadıysam karından bakılmış üstelik.karından 5.haftada gözükmesi mümkün diil.ben 5+3 falan gitmiştim vajinal baktı çoook minicik bi kese görmüştü.dün gelseydin göremezdik dedi.7-8. haftalarda görülmesi gerekir.daha çok erken sıkma canını.doktor baya bi moral bozmuş yani.

Surmeli ben de geçen hafta 5 haftalıkken gittiğimde sadece keseyi gördük ama doktorum bunun normal olduğunu henüz bebeğin çok küçük olduğunu söyledi. onun içinde 15 gün sonra tekrar gel dedi. netten araştırdığım kadarıyla 5 haftalıkken sadece kese görünüyor. benmi yanlış biliyorum senin doktorun niye öyle söyledi ki?

ya canım daha 5 haftalıksın sanırım. benimde kesem 5.haftada gözüktü ama bebek yoktu daha. 6+2 de kalp atışlarını bile duyduk. oluşmaması normal bence. hemen panikleme sıkma kendini.

ay kızlar valla içim ferahladı sagolun ama işte sancı korkutuyor beni:Saruboceq:

canım inşallah hayırlı haberlerini okuruz burdan ama arkadaşlarında dediği gibi daha erken çokda içine yatmazsa hala 10. haftaya kadar vajinel muayene normal ve sonuç için daha sağlıklı onu denersin

canım moralini yüksek tut. benim ilk bebeğim 7+5'te şu anki hamileliğimde ise bebeğim 8+5'te görüldü. 5. haftada görmemesi çok normal. bi de karından bakmış. vajinal bakma ile karından bakma arasında 1 hafta oynuyomuş. bence önce başka bi doktora daha git sancılar için hem belki bu doktor düşük tehlikesine karşı ilaç, iğne falan verir. ben de oğlumda progestan kullandım uzun süre. bunda da iğne oldum. ikinci olarak da en az 15 gün sabret bebeği görebilmek için. belki de geç döllenmedir......

canım hemen stres yapma , ağrılar normal çünkü bebeğin yerleşmeye çalışıyor ,, bende 5 haftalıkken gittim ama vajinal olarak görebildim keseyi ,

Back
X