kese gözüktü bebeğim gözükmedi

merhaba bende yeniyim geçen cuma gittim doktora ve 6 haftalık olması gerekırken 4 haftalık gozukuo dedı belkı gec dollenme olmustur dedı ve progestan verdı asırı bulantım var hersey bana kotu kokuo sızce ne dır durum

merhabalar ben gecen cuma doktora gittim 6 hatalık olması gerekırken 4 haftalık gozukuyor bebegım gec dollenme olabılır dedı doktorum ve de progestan kalsıyum vıtamın falan verdı ama pogestan cok agır geldı normalde mıde bulantım cok oluo halsızlık goguslerım hassaslastı bas donmesı yorgunluk yanı bu belırtıler hamılelık belırtıler onu ıcttımmı daha cok artıo ve alerjı yaptı doktorum normalde yapmaz ama sen azalt dedı bebegım dusmez deılmı? yardımcı olursanız sevınırım

Ben sunan 6-5 haftalık hagmıleyım ama adet donemıme nazaran uymuyo gec dolenme olmus cunkı, dr ılk gıttıgım de kesemı gordu 15 gun sonra tekrar gel kap atıslarını dınlıyeım dedı 15 gun sonra gıttım yanı gectımız cumartesı kese yomuk bunun sonlanması lazım dedı ben cok uzuldum ve aynı gun baska bı dr gıttık o dr de kesenın yomuk oldugunu ama beta hcg yapalım hem bugun hem de salı gunu dedı kan testını yaptırdık salı gunu de 2 dr gıttım o cumartesıye nazaran daha ıyı senın gec dolenme yanı suan 6 haftalık dedı kan degerlerım de yukselıyo mus alttan ultrasonda fetus keseye gore bıraz buyuk dedı cok hafıf bı kalp atısı sankı bu dedı ama umutlana bılırsın dedı
dun de kendı dr gıttım o usten baktı ve sadece sol yumurtalıgıma baktı asırya bıle ınmedı yanı gesınmedı bıle bu olmazz ıyı degılll b ırsey yok dıyo ben bu ısı anlamadım salı gunu dr umtlana bılırsın kan degerlerın yuksek kese cumartesıye nazaran daha ıyı dıyo ck hafıf bı kıpırdanma kapl atısı ola bılır dıyo kendı dr olmaz bu bırsey cıkmaz dıyo ,,,, kendı dr dedım kı alttan konturol etsek daha mı ıyı olur acaba dedım dalga gecer gıbı cuma gel hem alttan hem usten konturol edelım bırsey cıkmıucak ama dıyo yalvarırım yardım edın bana bu durumu yasıyan var mı

merhaba duru sana tavsiye edebilecegim dr var.ege saglık hastanesinde dr evrim berberoglu var.çok iyi birisi güleryüzlü insanı rahatlatıyo ben çok memnunum.bende 2hafta önce bebegimi kaybettim kalbi durmuştu ama ben bebegimin kalp atışlarını 6 haftalıkken duymuştum 9 haftada kaybettik.Anladım kadarıyla sen doktorundan memnun olmadıgın için söyledim evrim berberoglunu geçekten çok iyi biri.

merhaba duru sana tavsiye edebilecegim dr var.ege saglık hastanesinde dr evrim berberoglu var.çok iyi birisi güleryüzlü insanı rahatlatıyo ben çok memnunum.bende 2hafta önce bebegimi kaybettim kalbi durmuştu ama ben bebegimin kalp atışlarını 6 haftalıkken duymuştum 9 haftada kaybettik.Anladım kadarıyla sen doktorundan memnun olmadıgın için söyledim evrim berberoglunu geçekten çok iyi biri.

cok uzuldum:gitme: pekı neden kalpı durmus ogrenmem de bı sakınca var mı allah hepımıze hayırlı saglıklı bebek nasıp etsın ınsallah
bu gece kandıl bol bol duvA ETMEKTEN BASKA BIRSEY GELMIYO ELIMIZDEN
:Saruboceq: ALLAHIM ISTEYEN HERKEZE NASIP ET

merhaba arkadaslar. bende 5+1 haftalık hamileyim. cumartesi doktora gidicem. karından ultrason baktırmak istiyorum. acaba keseyi görebilecekmiyim?

kızlar ikili testte 11 haftalık bebeğin cinsiyeti belli olurmuuu ??:kedi:

vayyy 5 ay once keseyi gorememistikk simdi kizim masallah kocaman oldu:emir_bebek::nazar:

merhaba canim butyun yazdiklarini okudum allah sana bagislamis kucagina alirsin insallah :49:
bende su an 7 haftaligim 5 gun hesaba gore dun karnim ortasindaa bir sanci hareket edemiyodum cok korktum akintimdada biraz kan geldi 20 sinde ilk gorecegim yaa goremeseem yaw

Back
X