Ben sunan 6-5 haftalık hagmıleyım ama adet donemıme nazaran uymuyo gec dolenme olmus cunkı, dr ılk gıttıgım de kesemı gordu 15 gun sonra tekrar gel kap atıslarını dınlıyeım dedı 15 gun sonra gıttım yanı gectımız cumartesı kese yomuk bunun sonlanması lazım dedı ben cok uzuldum ve aynı gun baska bı dr gıttık o dr de kesenın yomuk oldugunu ama beta hcg yapalım hem bugun hem de salı gunu dedı kan testını yaptırdık salı gunu de 2 dr gıttım o cumartesıye nazaran daha ıyı senın gec dolenme yanı suan 6 haftalık dedı kan degerlerım de yukselıyo mus alttan ultrasonda fetus keseye gore bıraz buyuk dedı cok hafıf bı kalp atısı sankı bu dedı ama umutlana bılırsın dedı
dun de kendı dr gıttım o usten baktı ve sadece sol yumurtalıgıma baktı asırya bıle ınmedı yanı gesınmedı bıle bu olmazz ıyı degılll b ırsey yok dıyo ben bu ısı anlamadım salı gunu dr umtlana bılırsın kan degerlerın yuksek kese cumartesıye nazaran daha ıyı dıyo ck hafıf bı kıpırdanma kapl atısı ola bılır dıyo kendı dr olmaz bu bırsey cıkmaz dıyo ,,,, kendı dr dedım kı alttan konturol etsek daha mı ıyı olur acaba dedım dalga gecer gıbı cuma gel hem alttan hem usten konturol edelım bırsey cıkmıucak ama dıyo yalvarırım yardım edın bana bu durumu yasıyan var mı