• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese gözükür mü ??

ghostgirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
143
50
28
26
Kızlar merhaba 25 kasımda transfer oldum Allah’ıma bin şükür pozitif gördüm İstanbuldaki doktorum dedi ki perşembe yada cuma gittiğinde keseyi görürsün dedi cuma gününe yaşadığım şehirden randevu aldım kadın doğuma ama T+17 okuyorum sizce kese gözükür mü tecrübeli annelerden yorum bekliyorum 🙏🏻

Kızlar merhaba 25 kasımda transfer oldum Allah’ıma bin şükür pozitif gördüm İstanbuldaki doktorum dedi ki perşembe yada cuma gittiğinde keseyi görürsün dedi cuma gününe yaşadığım şehirden randevu aldım kadın doğuma ama T+17 okuyorum sizce kese gözükür mü tecrübeli annelerden yorum bekliyorum 🙏🏻
Bence evet görebilirsiniz

Ayy inşallah görürsünüz, beni bugün bir sebepten acilde usg istediler ama karından bakıldığı için tabii kese görünmedi. 4+5. Ben de bu Perşembeye randevu aldım vajinal ultrasonda inşallah görünür

Ayy biz seninle aynı gidiyoruz sen ne zaman transfer oldun
Benim transfer değil normal oldu ama 18-20-25 bu aralıklarda döllendi muhtemelen. Valla düz duvara tırmanıyorum pimpirikten şöyle mi oldu böyle mi olur diye, bugün de kan verdim tekrar hcg yükselmesine bakmak için şimdi dakika başı enabız yeniliyorum

Benim transfer değil normal oldu ama 18-20-25 bu aralıklarda döllendi muhtemelen. Valla düz duvara tırmanıyorum pimpirikten şöyle mi oldu böyle mi olur diye, bugün de kan verdim tekrar hcg yükselmesine bakmak için şimdi dakika başı enabız yeniliyorum
Ah canım bende öyle birşey olucak diye çok korkuyorum

Back
X