Kese gözüküyor ama bebek gözükmüyor

zelis3450

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
37
4
16
21
Merhabalar arkadaşlar
Şuan son adet adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim bugün Dr. Gittim kese gözüküyor ama bebek gözükmüyor haftaya tekrar gel gözükmezse boş kese dedi siz kaç haftalıkken bebeğinizi gördünüz

6+3 Ken görmüştüm ben bir hafta daha bekleyebilirsiniz alttan baktı mı

Boş gebelik diyebilmeleri için 8.haftaya kadar bekliyorlar normalde. 6+1’de görmüştüm bebeğimi.

Haftaya gel gözükmezse Altan bakalım dedi ama alttan bakmayı sağlıklı düşünmüyorum ben
Tamam ama üstten bakıldı diyelim haftaya bebek yok ama alttan bakıldı belki var yani üstten bakıp yok diyerek riske atamazsınız ki kaldiki sağlıklı olmasa doktorlar neden yapsın bunu

Kese gözüktü ama bebek gözükmedi ayın 2 sinde gideceğim tekrardan
Gittiniz mi doktora acaba gördünüz mü bebişi? Ben de geçen hafta gittiğimde karından göremedi alttan gördü bir hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi bugün gittim bebek yine görünmedi 6+3 ile uyumlu kese yolk sak da görünüyor bebiş bi türlü görünmüyor 8 haftalık olunca gel o zaman da gözükmezse durum farklılaşır dedi

Nedir durumunuz gözüktü mü bebek

Merhaba bende 6+4 de sadece keseyi gördüm ama kesede yolk sacı var boş gebelik değil demişti doktorum 7+3 de bebeği gördük sizde yolk sacı gözüktü mü kesenin içinde

Merhaba bende 6+4 de sadece keseyi gördüm ama kesede yolk sacı var boş gebelik değil demişti doktorum 7+3 de bebeği gördük sizde yolk sacı gözüktü mü kesenin içinde
Evet gözüktü geçen hafta da bugün de, o yüzden boş gebelikten korkmama gerek yoktur değil mi bebek olmasa yolk sac gözükmezdi sanırım

Evet gözüktü geçen hafta da bugün de, o yüzden boş gebelikten korkmama gerek yoktur değil mi bebek olmasa yolk sac gözükmezdi sanırım
Doktorumun dediği yolk sacı varsa boş gebelik değildir dedi ve dediği gibi de oldu sizde görürsünüz daha küçük olduğu için gözükmemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…