6+3 Ken görmüştüm ben bir hafta daha bekleyebilirsiniz alttan baktı mıMerhabalar arkadaşlar
Şuan son adet adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim bugün Dr. Gittim kese gözüküyor ama bebek gözükmüyor haftaya tekrar gel gözükmezse boş kese dedi siz kaç haftalıkken bebeğinizi gördünüz
Boş gebelik diyebilmeleri için 8.haftaya kadar bekliyorlar normalde. 6+1’de görmüştüm bebeğimi.Merhabalar arkadaşlar
Şuan son adet adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim bugün Dr. Gittim kese gözüküyor ama bebek gözükmüyor haftaya tekrar gel gözükmezse boş kese dedi siz kaç haftalıkken bebeğinizi gördünüz
Haftaya gel gözükmezse Altan bakalım dedi ama alttan bakmayı sağlıklı düşünmüyorum ben6+3 Ken görmüştüm ben bir hafta daha bekleyebilirsiniz alttan baktı mı
Tamam ama üstten bakıldı diyelim haftaya bebek yok ama alttan bakıldı belki var yani üstten bakıp yok diyerek riske atamazsınız ki kaldiki sağlıklı olmasa doktorlar neden yapsın bunuHaftaya gel gözükmezse Altan bakalım dedi ama alttan bakmayı sağlıklı düşünmüyorum ben
Kese gözüktü ama bebek gözükmedi ayın 2 sinde gideceğim tekrardanMerbaba ben 6+2de görmüştüm bebeği. Yolk sac gözüküyor mu ultrasonda
Gittiniz mi doktora acaba gördünüz mü bebişi? Ben de geçen hafta gittiğimde karından göremedi alttan gördü bir hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi bugün gittim bebek yine görünmedi 6+3 ile uyumlu kese yolk sak da görünüyor bebiş bi türlü görünmüyor 8 haftalık olunca gel o zaman da gözükmezse durum farklılaşır dediKese gözüktü ama bebek gözükmedi ayın 2 sinde gideceğim tekrardan
Nedir durumunuz gözüktü mü bebekMerhabalar arkadaşlar
Merhaba bende 6+4 de sadece keseyi gördüm ama kesede yolk sacı var boş gebelik değil demişti doktorum 7+3 de bebeği gördük sizde yolk sacı gözüktü mü kesenin içindeMerhabalar arkadaşlar
Evet gözüktü geçen hafta da bugün de, o yüzden boş gebelikten korkmama gerek yoktur değil mi bebek olmasa yolk sac gözükmezdi sanırımMerhaba bende 6+4 de sadece keseyi gördüm ama kesede yolk sacı var boş gebelik değil demişti doktorum 7+3 de bebeği gördük sizde yolk sacı gözüktü mü kesenin içinde
Bana cevap yazdınız diye gördüm bir anMerhaba bende 6+4 de sadece keseyi gördüm ama kesede yolk sacı var boş gebelik değil demişti doktorum 7+3 de bebeği gördük sizde yolk sacı gözüktü mü kesenin içinde
Doktorumun dediği yolk sacı varsa boş gebelik değildir dedi ve dediği gibi de oldu sizde görürsünüz daha küçük olduğu için gözükmemiş olabilirEvet gözüktü geçen hafta da bugün de, o yüzden boş gebelikten korkmama gerek yoktur değil mi bebek olmasa yolk sac gözükmezdi sanırım
Sizce bu ultrasonda yolk kesesi gözüküyor muMerbaba ben 6+2de görmüştüm bebeği. Yolk sac gözüküyor mu ultrasonda
Evet pazartesi günü gördüm geç döllenme dedi 5 buçuk haftalık gördüm bebeği ultrasondaNedir durumunuz gözüktü mü bebek
Evet ilk gittiğimde bende de böyleydi 10 gün sonra tekrar gittim kesenin içinde bebek gözüküyorduSizce bu ultrasonda yolk kesesi gözüküyor mu
İlk gittiğinizde kac haftaliktiniz acabaEvet ilk gittiğimde bende de böyleydi 10 gün sonra tekrar gittim kesenin içinde bebek gözüküyordu
İlk gittiğimde 5 haftalıktı kese gözüktü bebek gözükmedi 6 haftalık bebeği gördüm ben şimdi 8 haftalığımİlk gittiğinizde kac haftaliktiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?