- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Canim içini ferah tut daha kaç haftalık 1500 geçince gordum bir kaç gün sonraKizlar adetten 3 gun sonra pazartesi yani beta hcg 843tü, bir daha bakmadik betaya,
Bugun kontrolüm vardır az önce kese görünmedi,
Beta testi verdim az önce, sonuc 2 saate çıkacak.
Lutfen söyler misiniz örneğin iki katına çıkmışsa degerim, 1500lerde iken yani kese gorunmemesi normal mi? Doktor sonuca göre yarın da çağırabilir dedi korkuyorum
Ay inşallah ya 4. Haftada benimki. Doktor görünür deyince umutlanmistim.6. Haftada görmüştüm belki geç döllenmedir sizin inşallah güzel haber alirsiniz
Hayir 4.5 veya 5 haftada anca gözükür canim korkma daha zamani var betan artsın bekle birazAy inşallah ya 4. Haftada benimki. Doktor görünür deyince umutlanmistim.
Canim benim sagol ya benim bugün adetimin 6.gunu pazartesi beta 843 cikmisti. Iki günü arttı varsayalım 1600 olması lazım demi korkum bu yuzdenCanim içini ferah tut daha kaç haftalık 1500 geçince gordum bir kaç gün sonra
6.haftada gördüm ben de karından betan düzenli artıyosa hiç dert etme canım. Vajinadan görünür ama karından görmeyi beklesen daha iyi benceAy inşallah ya 4. Haftada benimki. Doktor görünür deyince umutlanmistim.
Icime su serptin Allah razı olsun canım benim cok sagol ya korkuttu beni doktorHayir 4.5 veya 5 haftada anca gözükür canim korkma daha zamani var betan artsın bekle biraz
Canim daha beta testi sonucum çıkmamıştı, pazartesi, hem karın hem vajina bakti. Az önce de h karın hem canına bakti. Sonra kana gönderdi.6.haftada gördüm ben de karından betan düzenli artıyosa hiç dert etme canım. Vajinadan görünür ama karından görmeyi beklesen daha iyi bence
Korkma hatta bazen bir hafta geriden doktorlar sayiyor yani senin aslinda 5. Haftada net kese görünmesi lazım endişeli olma bebeğin de endişeli olacak hic korkma duanı et içini ferah tutCanim benim sagol ya benim bugün adetimin 6.gunu pazartesi beta 843 cikmisti. Iki günü arttı varsayalım 1600 olması lazım demi korkum bu yuzden
Ben 5. Haftada gittim bana 4.5 haftalık dedi doktorum hatta belirtilerim kesildi diye korktum dedim hic korkma belirtileri kesilen kişilerde bebege bisey olmuyor dediIcime su serptin Allah razı olsun canım benim cok sagol ya korkuttu beni doktor
İnşallah canim benim göğüs hassasiyeti fazla dokunamıyorum. Alt karin ayağa kalkınca agriyo dinlenince geciyoBen 5. Haftada gittim bana 4.5 haftalık dedi doktorum hatta belirtilerim kesildi diye korktum dedim hic korkma belirtileri kesilen kişilerde bebege bisey olmuyor dedi
İlk haftalarda belirtim cok oldu iştahsızlık gogus hassasiyeti sonra bir anda kesildi o belirtiler hemen doktora gittim korkma dedi doktor daha zamani var. Sende içini ferah tut duanı etİnşallah canim benim göğüs hassasiyeti fazla dokunamıyorum. Alt karin ayağa kalkınca agriyo dinlenince geciyo
Progesteron kullaniyor musun ?İnşallah canim benim göğüs hassasiyeti fazla dokunamıyorum. Alt karin ayağa kalkınca agriyo dinlenince geciyo
Sonucu bizimle paylas mutlaka merak ettim bende beta sonucunu ?İnşallah canim benim göğüs hassasiyeti fazla dokunamıyorum. Alt karin ayağa kalkınca agriyo dinlenince geciyo
Benim beta 10bin üstündeyken gittim kese görüldü bi hafta sonra da yani 7.hafta kalp atışını duydum şükür. Biraz sabırlı ol 5+4 te keseyi gördüm vajinadan bakmayalım kalp atışına karından net duyarız haftaya dedi 6+4 te de kalp atışını duydum canım bu kadar stres yapma çok azıcık sabırCanim daha beta testi sonucum çıkmamıştı, pazartesi, hem karın hem vajina bakti. Az önce de h karın hem canına bakti. Sonra kana gönderdi.
Benim beta 10bin üstündeyken gittim kese görüldü bi hafta sonra da yani 7.hafta kalp atışını duydum şükür. Biraz sabırlı ol 5+4 te keseyi gördüm vajinadan bakmayalım kalp atışına karından net duyarız haftaya dedi 6+4 te de kalp atışını duydum canım bu kadar stres yapma çok azıcık sabırmaşallah canimm benimki de çok erken umut verdi doktor yani. O yüzden tedirgin oldum canim sabir ederim tabi
Genelde 5. Haftada o zaman.Geç döllenme olabilir ilk kızımda öyleydi hatta rahim duvarında kalınlaşma vardı sadece 1 hafta sonra görmüştük oglumda 5. Hafta da vardı kese.
Ama benim beta 14000 küsürdü o hafta 5+da olabilir her gebelik farklı canım 5 diye şartlamaGenelde 5. Haftada o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?