- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
İns canim sabırlı bir şekilde bekliyorumAma benim beta 14000 küsürdü o hafta 5+da olabilir her gebelik farklı canım 5 diye şartlama
Karından bakılmışsa normal gözükmemesi benm 5+4 gözüktü karından beta da 7600 küsürdüCanim benim sagol ya benim bugün adetimin 6.gunu pazartesi beta 843 cikmisti. Iki günü arttı varsayalım 1600 olması lazım demi korkum bu yuzden
Hem karın hem alttan bakti. Sonucim cikti beta 2276Karından bakılmışsa normal gözükmemesi benm 5+4 gözüktü karından beta da 7600 küsürdü
Ne zaman bakıldı canm en son keseyeHem karın hem alttan bakti. Sonucim cikti beta 2276
Oglen bakti yoktu sabah test yaptik canim iste simdi sonuç cktiNe zaman bakıldı canm en son keseye
Değerin iyi artmış yüzde 80 bir artış var drum bana yüzde 60 artış bile yeterli demişti bekle biraz daha eğer geç döllenme olmuşsa şuan gözükmezOglen bakti yoktu sabah test yaptik canim iste simdi sonuç ckti
Maşallah canimm oh içime su serptin simdi inşallah canim benim ya 40 gun dolunca görünür yani 10 gun sonraDeğerin iyi artmış yüzde 80 bir artış var drum bana yüzde 60 artış bile yeterli demişti bekle biraz daha eğer geç döllenme olmuşsa şuan gözükmez
Aynen 10 gün sonra git o zaman varsa net gözükür hayırlısı olsun inşallah görürsün yavrunuMaşallah canimm oh içime su serptin simdi inşallah canim benim ya 40 gun dolunca görünür yani 10 gun sonra
Aynen 10 gün sonra git o zaman varsa net gözükür hayırlısı olsun inşallah görürsün yavrunusonucum 2270 çıktığımda simdi doktor yarin mutlaka gel dedi acaba keseyi görebilir miyiz diye cagiriyo
Sizin durumunuz ne oldu acabaIsrarla yarin gel duruma göre konuşuruz dedi moralim bozuldu
Hamdolsun maşallah ben ikiz gebelik olduğumu öğrendim 7.haftaya girmek üzereyiz siz nasılsınzSizin durumunuz ne oldu acaba
Benim de beta 1527 de kese görünmedi ondan merak ettimHamdolsun maşallah ben ikiz gebelik olduğumu öğrendim 7.haftaya girmek üzereyiz siz nasılsınz
Gebeliginiz hayırlı olsun. Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin.i Ikiz olduğu için birsey sormak istiyorum gebeliginiz tedaviyle mi olduHamdolsun maşallah ben ikiz gebelik olduğumu öğrendim 7.haftaya girmek üzereyiz siz nasılsınz
Allah razı olsun evet tedavi ole olduGebeliginiz hayırlı olsun. Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin.i Ikiz olduğu için birsey sormak istiyorum gebeliginiz tedaviyle mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?