Kese karından kaçıncı haftada gözükür

Cmreasl01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
248
84
13
35
Slm benim adetim 4 gün gecikince değerim 500 lerdeydi 3 gün sonra 2000 küsur oldu sizce normal mi doktor karından baktı keseyi görmedi normal zaten dedi gözükmemesi dedi dış gebelikte beta hcg artışı nasıl oluyor yardımcı olabilecek olan var mı

Slm benim adetim 4 gün gecikince değerim 500 lerdeydi 3 gün sonra 2000 küsur oldu sizce normal mi doktor karından baktı keseyi görmedi normal zaten dedi gözükmemesi dedi dış gebelikte beta hcg artışı nasıl oluyor yardımcı olabilecek olan var mı
Hemen gözükmüyor kese keseyı görüncede bebegı goremıyon sonrası hem bebegı hem kalp atısını duyuyorsun Allah'ın izniyle sende duyarsın insallah

Bnmde 2000lerde gozukmedi tatlm 1hafta sonra gttm gecen sali 6+2 dedi karindan kalbide keseyide gorduk cok sukur . Darsi basina insallahh

Back
X