Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kalp atışı iyi ama kahve rengi lekem geliyor 6+2gunluk kesen buyurmu doktor yatış yaptırdı alttan pitile başladı gözlem amaçlı yatırdı böyle başından geçip kesesi büyüyen oldumu
Merhaba kalp atışı iyi ama kahve rengi lekem geliyor 6+2gunluk kesen buyurmu doktor yatış yaptırdı alttan pitile başladı gözlem amaçlı yatırdı böyle başından geçip kesesi büyüyen oldumu
Bence kesiniz gayet güzel önlem amaçlı düşük olmasın diye yatış yapmış olabilirsiniz kahverengi leke de kullandığınız bitir sayesinde geçer o yüzden içinizi ferah tutun
Bence kesiniz gayet güzel önlem amaçlı düşük olmasın diye yatış yapmış olabilirsiniz kahverengi leke de kullandığınız bitir sayesinde geçer o yüzden içinizi ferah tutun
Gerçektenmi insallah çok dua edin bana opr.dr %90dusuk olurdiyor. Ocok moralimi bozuyor ama kalbide çok güzel atıyor yavrumun fotonun birindekinin altında kan var demişti doktor kanama oldn olabilirmi peki
Gerçektenmi insallah çok dua edin bana opr.dr %90dusuk olurdiyor. Ocok moralimi bozuyor ama kalbide çok güzel atıyor yavrumun fotonun birindekinin altında kan var demişti doktor kanama oldn olabilirmi peki
Rabbim büyüktür sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allahım en iyisini o bilir biz dua edelim lütfen tevekkül edin o sizi rahatlatacaktır ve unutmayın her şey olacağına varır
Çok üzücü ama bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum umutlarım burda da söndu rabbim buyuktur veren rabbim sağlıkla bidaha verir inşallah kızıma bişey olmasın bu sefere asla isyan etmedim vardır bı bildiği diyip hıçkıra hıçkıra ağladım