Kese, yolk göründüyse ve kalp atışını duyduysanız artık betanın bir önemi kalmıyor. Kesenin haftasına göre büyüklüğünün takibi gerekiyor, stres yapmayın. Benim doktorum sadece 2 kez beta bakmıştı ve sonrasında artık gerek yok demişti.Kızlar bende cok tedirginim 2060a kadar betam cok duzgun artti ogun kesemde görüldü yol sac goruldu bebek olusmaya baslamis vajinal muayneyle bakildi sonra 8 gun boyunca daha beta bakilmadi dun baska bi doktor bi bakmak istedi 32 binlerde beklerken 6 bin cikdi yani 2060dan snra duzgun artmamis ama kese ve icinde oluşum var bir hafta boyunca düzenli artma olmamiş yada artip düşüşemi gecti hic bilmiyorum.Kesemde 9.8 mm 5+6 yarin 6.haftaya giriyorum herangi bir kanama veyahut baska bir sikayetimde yok.Acaba sagliksiz olabilirmi boyle bisey yasayan varmi doktr betanin artik onemsiz oldugunu haftaya kesenin buyumesine bakicaz dedi duzenli artip sonradan boyle birsey olmasi beni asiri uzdu suan bi tehlikem yok ama ck kafaya takiorm
Kalp atışı henuz duymadim cuma günü kontrolum var.Insallah ozaman duyarim Ama yinede betanin artmamasi hemen bi sorun düşündürüyor.Ilk basda cok guzel artti sonra yavasladi.Rabbim guzel haberler almayi nasip etsin insallah hepimize.Kese, yolk göründüyse ve kalp atışını duyduysanız artık betanın bir önemi kalmıyor. Kesenin haftasına göre büyüklüğünün takibi gerekiyor, stres yapmayın. Benim doktorum sadece 2 kez beta bakmıştı ve sonrasında artık gerek yok demişti.
Tesekkurler yazicam :)Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah, siz stresten uzak durmaya çalışın.
Geçmiş olsun son durum nedirKızlar bende cok tedirginim 2060a kadar betam cok duzgun artti ogun kesemde görüldü yol sac goruldu bebek olusmaya baslamis vajinal muayneyle bakildi sonra 8 gun boyunca daha beta bakilmadi dun baska bi doktor bi bakmak istedi 32 binlerde beklerken 6 bin cikdi yani 2060dan snra duzgun artmamis ama kese ve icinde oluşum var bir hafta boyunca düzenli artma olmamiş yada artip düşüşemi gecti hic bilmiyorum.Kesemde 9.8 mm 5+6 yarin 6.haftaya giriyorum herangi bir kanama veyahut baska bir sikayetimde yok.Acaba sagliksiz olabilirmi boyle bisey yasayan varmi doktr betanin artik onemsiz oldugunu haftaya kesenin buyumesine bakicaz dedi duzenli artip sonradan boyle birsey olmasi beni asiri uzdu suan bi tehlikem yok ama ck kafaya takiorm
Düşük yapiyorumGeçmiş olsun son durum nedir️
Düşük yapıyorum malesef :/kesem bugun bozuldu bebekde vardı nedenini henuz bilmiyorum.Kese, yolk göründüyse ve kalp atışını duyduysanız artık betanın bir önemi kalmıyor. Kesenin haftasına göre büyüklüğünün takibi gerekiyor, stres yapmayın. Benim doktorum sadece 2 kez beta bakmıştı ve sonrasında artık gerek yok demişti.
Geçmiş olsun kolaylıkla tamamlansın süreciniz, sağlıcakla en kısa zamanda miniğinizin haberini alıp sağlıkla huzurla kolaylıkla zamanında kavuşun inşaallahDüşük yapiyorum
Merhaba benimde betam 2300 lere kadar normal arttı fakat sonra yavaşladı doktor bol gebelik olabilir defi , sizde benzer yaşamışsınız , doktor nedenini söyledi mi acaba size ?Amin insallah canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?