kese ne zaman görünecek, kalp atışları ne zaman başlayacak deneyimli arkadaşlar bilgi verebilirmi

umut umut

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
131
59
38
kızlar beklenen adet tarihim 28 nisandı, ben 25 ve 26 nisanda normal gebelik ve erken gebelikde çizgiyi gördüm. 26 nisanda kan testi yaptırdım 135,1 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım 28 nisanda adet günümde 282,6 çıktı. henüz doktora gitmedim pazartesi gidecem inşallah. kese ne zaman görünür sizce çok merak ediyorum

2 haftaya kese görünür bi 2 hafta sonra da kalp atışlarını çok net duyarsın

Benim adetin ilk gununden itibaren tam 6.haftada kesem gorunmustu ertesi haftada vajinal ultrasonla kalp atislarini duyduk. Muayeneye giderken idrar torbasi dolu gidersen daha net goruntu alabilirsin canim

4+6 da bebişimin kesesini gördüm :) 2 hafta sonrada kalp atışları için çağırdı :)

5. haftada idrara sıkışık gitmiştim, keseyi gördük 7 haftada kalp atışlarını duyduk. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Kalp atisini duyamam heralde ama yinede cok heyecanlıyım akşam açık biyer bulsam giricem ama maalesef bunun nibetcisi varmı bilmiyorum çalışıyorum oyüzden cumartesi:)

Arkadaşlar son adet tarihim 16.03.2015 ve normal ultrasonla hala kese görülmedi. Vajinal ultradonda görüldü ancak çok küçük yok gibi. Beta hcg 3600. Sizce kese neden büyümedi ve hala karından ultradonda görünmüyo. Doktorum 1 hafta daha bakalım sonra alırız dedi

Benim adetin ilk gununden itibaren tam 6.haftada kesem gorunmustu ertesi haftada vajinal ultrasonla kalp atislarini duyduk. Muayeneye giderken idrar torbasi dolu gidersen daha net goruntu alabilirsin canim
Merhaba, idrar kesesi dolu olduğunda da gebelik kesesi ile baskı yapıyor, anlaşılmıyor deniliyor, hangisi ?
Ben de sat a göre 5 + 4 hamileyim. Kese göründü lakin bebeği göremedik :KK43:

Merhaba, idrar kesesi dolu olduğunda da gebelik kesesi ile baskı yapıyor, anlaşılmıyor deniliyor, hangisi ?
Ben de sat a göre 5 + 4 hamileyim. Kese göründü lakin bebeği göremedik :KK43:
bebek ıcın 6. haftayı az gecmen lazım 7 haftada tekrar gıt doktora hem bebegını hemde kalp atısını gorursun

duruma göre degıısiyor. 5-6 hafta da gözüküyor kese.
7 haftadan sonra da kalp atısı yanlıs bılmıyorsam

X