Kese ne zaman görünür

mervekaram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2023
589
373
33
24
Merhaba arkadaşlar bundan bir hafta önce beta hav yaptım 100 çıktı bir sahada kan testi yapmadım idrar testiyle koyulaşmayın takıp ettim gün geçtikçe koyulaşma oldu.ben bebeğin kesesini ne zaman görürüm

İlk bebegimde adetim 3 gün gecikince idrar testi yaptım çift çizgi çıktı iki gün sonra da doktora gittim kese görünüyordu ikinci de yine 3 gün geçince yaptım çift çizgi çıktı doktora da yine birkaç gün sonra gittim kese tam net değil demişti bir hafta sonra gittiğimde net görünüyordu

Ben ne zaman görürüm size

Benden yorum istemissin ama bu konularda bi gram bilgim yok

Yani pazartesi günü 9 gün ediyor test yapalı görür müyüm sizce

Gecen hafta cumartesi gunu test vermisseniz sali gunu degeriniz 3200lerde olacaktır keseyi o zaman gorebilirsiniz

Ben ne zaman görürüm size
Yani hiç anlamıyorum bu işlerden benim gebeliklerim planlı değildi o yüzden hiç hesap kitap yapmadım adetim gecikti acaba olabilir mi dedim çift çizgi çıkınca da doktora gittim siz neden gitmiyorsunuz doktora en doğru sonucu almış olursunuz

İlk gebelikte ilk defa 5+2'de doktora gidip görmüştüm. 6+5'te de kalp atışını görmüştüm.
İkinci gebeliğimde ilk doktor ziyaretini 6+6'da yapacağım. Hepsini tek seferde aradan çıkarmayı hedefliyorum.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah kaç değerle keseyi gördünüz

Burada devlet hastanesi yok hepsi ücretli ve yüksek ücret işin açıkçası biraz fazla geliyor

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah kaç değerle keseyi gördünüz

O zaman da kan testi vermemiştim hiç. Şimdi de vermedim.
İdrarda çift çizgi görüp bekliyorum ben. İkiye katladı katlamadı stresinden kaçıyorum.
5000+ görülüyordu ultrasonda 7 sene önce, muhtemelen hala öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…