- 22 Nisan 2023
- 589
- 373
- 33
- 24
- Konu Sahibi mervekaram
-
Ben ne zaman görürüm sizeİlk bebegimde adetim 3 gün gecikince idrar testi yaptım çift çizgi çıktı iki gün sonra da doktora gittim kese görünüyordu ikinci de yine 3 gün geçince yaptım çift çizgi çıktı doktora da yine birkaç gün sonra gittim kese tam net değil demişti bir hafta sonra gittiğimde net görünüyordu
Benden yorum istemissin ama bu konularda bi gram bilgim yokMerhaba arkadaşlar bundan bir hafta önce beta hav yaptım 100 çıktı bir sahada kan testi yapmadım idrar testiyle koyulaşmayın takıp ettim gün geçtikçe koyulaşma oldu.ben bebeğin kesesini ne zaman görürüm
Benden yorum istemissin ama bu konularda bi gram bilgim yok
Yani pazartesi günü 9 gün ediyor test yapalı görür müyüm sizceİlk bebegimde adetim 3 gün gecikince idrar testi yaptım çift çizgi çıktı iki gün sonra da doktora gittim kese görünüyordu ikinci de yine 3 gün geçince yaptım çift çizgi çıktı doktora da yine birkaç gün sonra gittim kese tam net değil demişti bir hafta sonra gittiğimde net görünüyordu
Gecen hafta cumartesi gunu test vermisseniz sali gunu degeriniz 3200lerde olacaktır keseyi o zaman gorebilirsinizMerhaba arkadaşlar bundan bir hafta önce beta hav yaptım 100 çıktı bir sahada kan testi yapmadım idrar testiyle koyulaşmayın takıp ettim gün geçtikçe koyulaşma oldu.ben bebeğin kesesini ne zaman görürüm
Pazar günü akşam 8 de verdim testiGecen hafta cumartesi gunu test vermisseniz sali gunu degeriniz 3200lerde olacaktır keseyi o zaman gorebilirsiniz
Yani hiç anlamıyorum bu işlerden benim gebeliklerim planlı değildi o yüzden hiç hesap kitap yapmadım adetim gecikti acaba olabilir mi dedim çift çizgi çıkınca da doktora gittim siz neden gitmiyorsunuz doktora en doğru sonucu almış olursunuzBen ne zaman görürüm size
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah kaç değerle keseyi gördünüzİlk gebelikte ilk defa 5+2'de doktora gidip görmüştüm. 6+5'te de kalp atışını görmüştüm.
İkinci gebeliğimde ilk doktor ziyaretini 6+6'da yapacağım. Hepsini tek seferde aradan çıkarmayı hedefliyorum.
Adetiniz kaç gün geciktiYani pazartesi günü 9 gün ediyor test yapalı görür müyüm sizce
O zaman persembe gunu gorursunuz nasip olursa :) garanti olsunPazar günü akşam 8 de verdim testi
Burada devlet hastanesi yok hepsi ücretli ve yüksek ücret işin açıkçası biraz fazla geliyorYani hiç anlamıyorum bu işlerden benim gebeliklerim planlı değildi o yüzden hiç hesap kitap yapmadım adetim gecikti acaba olabilir mi dedim çift çizgi çıkınca da doktora gittim siz neden gitmiyorsunuz doktora en doğru sonucu almış olursunuz
15. Gün bugün ama benim geç döllenme ilişki tarihimi biliyorumAdetiniz kaç gün gecikti
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah kaç değerle keseyi gördünüz
Allah razı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallahO zaman persembe gunu gorursunuz nasip olursa :) garanti olsun
15. Gün bugün ama benim geç döllenme ilişki tarihimi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?