- 4 Haziran 2023
- 21
- 8
- 1
- Konu Sahibi mervekaram
-
2 gune bir beda hcg 2 kati artiyo ornegin pazar gunu test vermisseniz testiniz 100 cikmissa sali 200 persembe 400 cumartesi 800 pazartesi 1600 carsamba 3200 diye ilerler benim 3 bin uzerindeyken kese gorunmustuBenden yorum istemissin ama bu konularda bi gram bilgim yok
Çok teşekkür ediyorum o zaman ben biraz daha bekleyip öyle gideyimO zaman da kan testi vermemiştim hiç. Şimdi de vermedim.
İdrarda çift çizgi görüp bekliyorum ben. İkiye katladı katlamadı stresinden kaçıyorum.
5000+ görülüyordu ultrasonda 7 sene önce, muhtemelen hala öyledir.
18 Mayıs ilişki tarihim 28 nisanda adet tarihimdi adette 8 gün kala annem gilden gelmiştim eşimin yanına uzun süre kaldım ve geldiğimde ilişki yaşadık korunmasızNedir o tarih?
Söyleyin ona göre hesaplayalım beraber.
Bilgilendirme için teşekkürler de bu konularla ilgim alakam yok2 gune bir beda hcg 2 kati artiyo ornegin pazar gunu test vermisseniz testiniz 100 cikmissa sali 200 persembe 400 cumartesi 800 pazartesi 1600 carsamba 3200 diye ilerler benim 3 bin uzerindeyken kese gorunmustu
Ben böyle bilmiyordum görgün iki kay diye biliyordum2 gune bir beda hcg 2 kati artiyo ornegin pazar gunu test vermisseniz testiniz 100 cikmissa sali 200 persembe 400 cumartesi 800 pazartesi 1600 carsamba 3200 diye ilerler benim 3 bin uzerindeyken kese gorunmustu
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunBilgilendirme için teşekkürler de bu konularla ilgim alakam yok
Dediğim gibi benim 3 gün geçmişti tahmini bi 10 gün sonra da kese göründü15. Gün bugün ama benim geç döllenme ilişki tarihimi biliyorum
18 Mayıs ilişki tarihim 28 nisanda adet tarihimdi adette 8 gün kala annem gilden gelmiştim eşimin yanına uzun süre kaldım ve geldiğimde ilişki yaşadık korunmasız
Hmm çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun inşallahDediğim gibi benim 3 gün geçmişti tahmini bi 10 gün sonra da kese göründü
Yani pazartesi si görebilir miyimHahahahah aynı bizimkiler.
Benim de sat 29 nisan ama ilişki 18 Mayıs (öncesi sonrası boş eminim o sebeple)
Gitsen kese görünür artık, heyecanlıysan gidebilirsin. Hatta pazartesi salı falan git kalp atışını da 10 günlük kontrol süresi içerisinde gidip duyarsın.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHmm çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun inşallah
Allah Azze ve Celle razı olsun sizinse gönlünüzden ne geçiyorsa Rabbim kabul eylesin inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kaçıncı haftanız? Ben test yapmistim sonra dktra gittim 7 haftalık falandı sanırımKimse yok mu güzel kadınlar ve güzel kızlar
İlişki tarihine göre 3 hafta 2 gün ama adete göre 6 haftalıkKaçıncı haftanız? Ben test yapmistim sonra dktra gittim 7 haftalık falandı sanırım
Ben 4 gebelik yaşadım, hic kan testi vermedim , eczaneden test alıp yaptım sonra biraz bekleyip dktra gittim . İlk gebeligimde 6 haftalık civariydi kese görünmedi. Sonra 2 hafta bekleyip gittim göründü. Kan testi vermedim hicİlişki tarihine göre 3 hafta 2 gün ama adete göre 6 haftalık
5000-6000 civarındaMerhaba arkadaşlar bundan bir hafta önce beta hav yaptım 100 çıktı bir sahada kan testi yapmadım idrar testiyle koyulaşmayın takıp ettim gün geçtikçe koyulaşma oldu.ben bebeğin kesesini ne zaman görürüm
Bende hiç bilmediğim için bilmiyorum ne yapacağımıBen 4 gebelik yaşadım, hic kan testi vermedim , eczaneden test alıp yaptım sonra biraz bekleyip dktra gittim . İlk gebeligimde 6 haftalık civariydi kese görünmedi. Sonra 2 hafta bekleyip gittim göründü. Kan testi vermedim hic
Adet rahiyile birlikte hesaplıyorsunuz değil mi5000-6000 civarında
Ben 5+3 te keseyi görmüştüm
Tabi son adet tarihinin başlangıç gününden itibaren hesaplanırAdet rahiyile birlikte hesaplıyorsunuz değil mi
Peki geç döllenme olursa nasıl hesaplanırTabi son adet tarihinin başlangıç gününden itibaren hesaplanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?