Kese ne zaman görünür?

elifhalil

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
40
1
16
31
Merhaba herkese
Geçen hafta hamile oldugumu ögrendim. Beta 63dü ertesi gün 126 oldu. Bugün de tam bir hafta sonra doktor kontrolüm vardı. Beta 2818 cıktı. Ama kese karından görünmedi. Kan değerine göre vajinal bakarız dedi. Vajinal da bakmadı. Değere göre erken davranmısım haftaya bakalım bir sıkıntı yok dedi. Böyle olan var mı? Sizler keseyi ne zaman görmüştünüz?

Çok ama çok normal canım benim karından ultrason ile bakıp keseyi görmemesi ve vajinal yapmak yerine beklemek istemesi çok olağan. Tam olarak haftaya bakılınca keseyi kesin görürsünüz ama bu sefer bebeği görmedim diye endişelenme. Bebek keseden daha geç gözüküyor

Teşekkür ederim ya. Rahatladım. Bi kaç sene bekleyip tam tedaviye gideceğimiz ay böyle bi mucize ile karşılaştık. Biraz endişelerim o yüzden galiba Allah isteyen herkese nasip etsin. Bebek bekleyenleri de saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Haftaya görünür ya da iki gün sonra da görünebilir

Hcg değerinle kese Bebek görünümünün alakası yok canım son adet tarihine göre haftanı hesaplaman lazım genelde 5 haftayı geçtiğinde kese 6 yı geçtiğinde bebiş ve kalp atışı görünür ama atış için görünmezse 8. Haftaya kadar bekleniyor. Sağlıkla gelsin

Son adet tari
Son adet tarihime göre uygulama 5+1 gösteriyor. Doktor hafta ile ilgili bisey demedi. Sadece bir sıkıntı olmadıgını söyledi progesteronda 13,7 idi ona da iyi dedi. Bakalım sabır ve heyecanla bekliyoruz

Son adet tari

Son adet tarihime göre uygulama 5+1 gösteriyor. Doktor hafta ile ilgili bisey demedi. Sadece bir sıkıntı olmadıgını söyledi progesteronda 13,7 idi ona da iyi dedi. Bakalım sabır ve heyecanla bekliyoruz
Sorun çıkmaz ben 5+3 te vajinalle görmüştüm keseyi 6+4 te de vajinal usgden kalp ve bebiş 7 8 haftayı geçince karından görebilmeye başladım. Sabret stres yapma Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Sorun çıkmaz ben 5+3 te vajinalle görmüştüm keseyi 6+4 te de vajinal usgden kalp ve bebiş 7 8 haftayı geçince karından görebilmeye başladım. Sabret stres yapma Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Sabrediyorum bakalm zor da olsa doktorum vajinal bakmayı cok tercih etmiyor galiba teklif dahi etmedi. Aslında değerine göre bakarız demişti ama riskli bi durum görmedi beklemyi tercih etti heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…