- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Bence keseniz görünür hatta küçük bi ihtimal kalp atışını bile duyabilirsiniz. Benim takvimime benziyor çünkü ama bende pko yok ve günü gününe adet olurum o nedenle kalp atışı haftaya kalabilir ama keseyi kesin görürsünüzkizlar 29 aralikta adet olmustum en son ama pco var zaten gec dollenme yasiyorum muhtemelen.
5 subatta 164
7subatta 468
kan degerlerim
Doktorumu aradim 10 subatta gel bakalim dedi ama acaba kese gorunur mu?
22 ocak ta birlikte olmustuk, ocak ayinda baska firsatimiz olmadi:) yogunuz biraz bu aralar da. Muhtemelen 22 ocaktaki iliskidendir bilemedim....
Fikri olan yazsin lutfen. Daha once 9 haftalik bebegimi kaybettim su an inanilmaz korkuyorum
Kan degerleri 1500 olmadan keseyi gormeyi beklemiyoruz demiyor mu doktorlar? Deger o kadar yukselmis olmaz ki cumaya kadarBence keseniz görünür hatta küçük bi ihtimal kalp atışını bile duyabilirsiniz. Benim takvimime benziyor çünkü ama bende pko yok ve günü gününe adet olurum o nedenle kalp atışı haftaya kalabilir ama keseyi kesin görürsünüz
Cuma'ya tahminen 1500 leri göreceksiniz bu artışa göre. Evet sizinki geç döllenme muhtemelen bu durumda ben kontrole ilk defa haftaya cuma giderdim ki net yanıt alabileyim.Kan degerleri 1500 olmadan keseyi gormeyi beklemiyoruz demiyor mu doktorlar? Deger o kadar yukselmis olmaz ki cumaya kadar
İlk kaybimdan sonra trombofili paneli yaptirdim heterozigot cikti yani pihtilasma tasiyiciymisim. Durum boyle olunca gebeligi ogrenir ogrenmez doktoruma haber verdim belki de igne ilac bisey kullanmam gerekir diye. Hemen aspirine baslatti o da cuma gel dedi cuma gittigimde belki de pihtilasma hakkinda konusuruz bilmiyorumCuma'ya tahminen 1500 leri göreceksiniz bu artışa göre. Evet sizinki geç döllenme muhtemelen bu durumda ben kontrole ilk defa haftaya cuma giderdim ki net yanıt alabileyim.
Muhtemelen coraspin ile devam edersiniz bende kullanıyorum önceden düşük yaşadığım için ve bu sebeple 6 haftalık olana kadar doktora gitmedim. Ama sağlığınız için en iyisini siz bilirsiniz içinizi ferah tutun sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınızaİlk kaybimdan sonra trombofili paneli yaptirdim heterozigot cikti yani pihtilasma tasiyiciymisim. Durum boyle olunca gebeligi ogrenir ogrenmez doktoruma haber verdim belki de igne ilac bisey kullanmam gerekir diye. Hemen aspirine baslatti o da cuma gel dedi cuma gittigimde belki de pihtilasma hakkinda konusuruz bilmiyorum
Amin insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimizaMuhtemelen coraspin ile devam edersiniz bende kullanıyorum önceden düşük yaşadığım için ve bu sebeple 6 haftalık olana kadar doktora gitmedim. Ama sağlığınız için en iyisini siz bilirsiniz içinizi ferah tutun sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza
İlk gebeligimde de doktor hic alttan bakmamisti, anneyi strese sokmayalim diye... karindan da gorunmez muhtemelen... ama bakalim duruma gore.Bnimde gec dollenmeydi.4+4 te hem keseyi hemde, bebegi gorduk cok sukur.Ama yurtdisindayim dr hep altan bakiyor ultrasona..
Karindan mi vajinal ultrasonda mi canim?Iki bebegimide 4 haftalikken gordum insallh sende gorursun cnm
Vajinal cnm biraz kilom oldugu icin vajinal daha iyi gorunuyoKarindan mi vajinal ultrasonda mi canim?
Gecen hamileligimde benim de gobek bolgemde yaglanma oldugu icin epey beklemistik gormek icin ama doktorum hic bir zarari olmamasina ragmen vajinal ultrason anneleri geriyor diye mecbur olmadikca yapmiyor. O yuzden merak ettim cuma cagirdigina gore karindan goremeyiz vajinal mi bakar acaba diye. Ben en iyisi temizligimi yapip gideyim:)Vajinal cnm biraz kilom oldugu icin vajinal daha iyi gorunuyo
Sen gene onlemli git ben hala temiz giderim dr belli olmuyo belki bakmak ister diyo ben gerilmiyorum en iyisini onlar biliyo oglumda 3 kontrol alttan bakti bunda da 2 sefer alttan bakti cok sukur bir problem olmuyoGecen hamileligimde benim de gobek bolgemde yaglanma oldugu icin epey beklemistik gormek icin ama doktorum hic bir zarari olmamasina ragmen vajinal ultrason anneleri geriyor diye mecbur olmadikca yapmiyor. O yuzden merak ettim cuma cagirdigina gore karindan goremeyiz vajinal mi bakar acaba diye. Ben en iyisi temizligimi yapip gideyim:)
Kuzenim iki bebegini de vajinal kontrol sonrasinda kanamayla kaybetti ben o yuzden cok korkuyorum aslinda doktorlar ondan degil dese de aklim cikiyo. Merak icindeyimSen gene onlemli git ben hala temiz giderim dr belli olmuyo belki bakmak ister diyo ben gerilmiyorum en iyisini onlar biliyo oglumda 3 kontrol alttan bakti bunda da 2 sefer alttan bakti cok sukur bir problem olmuyo
Ondan degil cnm sagliksiz gebelikmis o bebek ileride oluyo o zmn iliskide cok sakincali olurdu gebelik boyunca ve almanyada falan gobekten hic bakilmiyo surekli vajinal bakiyolarmis bence korkmaKuzenim iki bebegini de vajinal kontrol sonrasinda kanamayla kaybetti ben o yuzden cok korkuyorum aslinda doktorlar ondan degil dese de aklim cikiyo. Merak icindeyim
Artik doktorum ne derse ona okey dicem ne yapayim hayirlisi olsun artikOndan degil cnm sagliksiz gebelikmis o bebek ileride oluyo o zmn iliskide cok sakincali olurdu gebelik boyunca ve almanyada falan gobekten hic bakilmiyo surekli vajinal bakiyolarmis bence korkma
Ole cnm inslalh su gibi akip gider bu zamanlar zor biliyorum telasli geciyo bi bakmissin 5 ayin bitivermis bnm gibi rabbim sag salim kucagimizda gostersin insallhArtik doktorum ne derse ona okey dicem ne yapayim hayirlisi olsun artik
İnsallah canim insallah hersey yolundadir hayirlisiyla saglik sihatle kavusuruz meleklerimizeOle cnm inslalh su gibi akip gider bu zamanlar zor biliyorum telasli geciyo bi bakmissin 5 ayin bitivermis bnm gibi rabbim sag salim kucagimizda gostersin insallh
Benimde 6 şubat beta 450 çıktı 11 şubatta kontrole çağırdı sen yarın keseyi görürsen haberini bekliyorum hayırlısı inşkizlar 29 aralikta adet olmustum en son ama pco var zaten gec dollenme yasiyorum muhtemelen.
5 subatta 164
7subatta 468
kan degerlerim
Doktorumu aradim 10 subatta gel bakalim dedi ama acaba kese gorunur mu?
22 ocak ta birlikte olmustuk, ocak ayinda baska firsatimiz olmadi:) yogunuz biraz bu aralar da. Muhtemelen 22 ocaktaki iliskidendir bilemedim....
Fikri olan yazsin lutfen. Daha once 9 haftalik bebegimi kaybettim su an inanilmaz korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?