Kese ne zaman gorunur?

Benimde 6 şubat beta 450 çıktı 11 şubatta kontrole çağırdı sen yarın keseyi görürsen haberini bekliyorum hayırlısı inş
Benim hic umudum yok ama zaten umutlanip gitmek istemiyorum gormezsem cok uzulurum cunku erken cagirdi diye dusunuyorum gecen hamileligimde 10 gun sonra gel demisti bu kez acaba kan pihtilasmam cikti igne ilac filan yazacak onun icin mi erken cagirdi diye dusundum

Ben 4 şubatta gittim doktora hibor iğne başlattı bebe aspirini ve progestan verdi

Ben 4 şubatta gittim doktora hibor iğne başlattı bebe aspirini ve progestan verdi
Kanaman lekelenmen filan var miydi? Bende yok cok sukur. Daha gecen hafta aldim trombofili paneli sonucumu da... doktorum hemen aspirine baslatti ama iste acaba igne de verir mi diye dusunuyorum
kanamam yok öncesinde 2 düşüğüm var o yüzden direk iğneye başladı. Trombofili paneli ne oluyor ?

Hayırlısı canım daha önce düşüğün varmı
Herseyi yolunda giden gebeligimde 9. Haftada aniden kalbi durdu, kurtajla aldilar. 29 eylul de almislardi iste 2-3 ay korunma surem vardi bu ay korunmayi biraktim hamile kaldim. Ocak ay basinda trombofili icin kan vermistim ocak sonu cikti bir kac gun sonra da hamile oldugumu ogrndim

Benim ilki 15. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum 2.si 7haftalıkken kanamayla düşük yaptım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü ilaçla

Kizlar selamlar

Sevincten ucuyorum gercekten:)

Gec dollenme ile daha 4 haftalik filandir bebegim muhtemelen kan degerim de 1000-1300 civari.

Doktora gittik hadi bakalim dedi hemen dedim yok hocam gorunmez daha kan testlerini inceledi evet kucuktur gorunmez ama biz bakalim dedi bi baktik aaaaa bak burda dedi minicik bir nokta gosterdi bana:) daha cok kucuk dedi ben zaten aglamaya basladim o kadar korkuyordum ki dis gebelikten filan. Karindan ultrasondan gorunecegine ihtimal vermemistim hic ama gordum:) haftaya cuma gel kalp atisini dinleyelim
Dedi. Allah herkese nasip etsin boyle guzel haberleri insallah :)

ASSOSyal cancagizim:) seni basin danismanim atadim:)

Büyük bir zevkle bebeğim :) allah hep böyle güzel haberler alıp vermeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…