Kizl
Kizlaar ben su an ayni durumdayimm alttan muayene korkutuyo benii cuma gunu degerim 2000di yarin gitcem ins saglikli bi gebeliktir
2000 lerde kese görünür ama kalp atışı için erken diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizl
Kizlaar ben su an ayni durumdayimm alttan muayene korkutuyo benii cuma gunu degerim 2000di yarin gitcem ins saglikli bi gebeliktir
Kese gorunmedi2000 lerde kese görünür ama kalp atışı için erken diye biliyorum
Ya ben niye duyadimŞükür Yaradana bana duyurdu kalbinin sesini. Hadi darısı başına.2 hafta sonra inşAllah seninde iyi haberini alırız
Alttan muayene gayet basit. Hic korkmaKizl
Benim bi arkadaşımın da kesesi 7. Haftada göründü panik yapma üzülmek umutsuzluğa düşmrk için erken. Aklına gelen kötü düşünceleri savur gitsinKese gorunmedi(ayrintili muayenede gorunuyo gibi dedi moralim cok bozuk
(
2 hafta sonra kesin duyarsın Allahın izniyle merak etmeYa ben niye duyadim![]()
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
kızlar kalp atsını 8 9 haftada duyan bıle var korkmayın bıde bol bol yumurta muz yıyın bebegın gelısımınde cok faydası var benımde doktora gıttıgımde bebek gelısmemıs kalbı atmıyo agrılarında duscegının habercısı dedı alınması lazım bunun dedı ıyıkı ınanmamısım suan kızım yanımda uyuyo 3 aylık oldu kendınızı sakın strese sokmayın 9 10 haftaya kadar
aynen canım zaten acılde denk gelmiştim o doktora daha once arkadasımada yapmış yapcanı kız 3 aylık hamıleyken o kadına gıtmıs cınsıyetını merak edıyorum deyınce ölcek cocugun neyını merak edıyosun demıs cocuk suan 2 yaşında kım bılır kac saglıklı cocugun canına kıymıstır ben o gıttıgım gun madem alınması lazım sız alın desem bebegım gıtmıstıne kadar kolay böyle konuşabiliyolar ya inanmıyorum. ne yaptınız hemen başka doktora gittiniz herhalde?
aynen canım zaten acılde denk gelmiştim o doktora daha once arkadasımada yapmış yapcanı kız 3 aylık hamıleyken o kadına gıtmıs cınsıyetını merak edıyorum deyınce ölcek cocugun neyını merak edıyosun demıs cocuk suan 2 yaşında kım bılır kac saglıklı cocugun canına kıymıstır ben o gıttıgım gun madem alınması lazım sız alın desem bebegım gıtmıstı
amin canım culemızınkını ınsallahinanamıyorum gerçekten bu nasıl bir insan, allahım nasıl verir bunun hesabını şoktayım şu an... allah yavrunuzu size bağışlasın, kesinlikle psikolojik hastaymış o kadın![]()
Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar, benim perşembe günü adet olmam gerekiyodu. yani tam 27 günde bir olurum.(nadiren sarkabilir.) Perşembe günü tam 27. gündü. bi kaç gündür de kasık ağrılarım vardı aynı zamand adet sinyalleri. ama aklıma da geliyor bi yandan acaba hamilemiyim diye. perşebe sabaha doğru bir rüya gördüm.ve rüuayadan etkilenerek henüz gecikme olmamasına rağmen kalktım test yaptım. ikinci çizgi tam net değildi ama belliydi yani iki çizgi görünüyor bakınca. dün, yani cuma günü kan testinde beta hcg 425 gibi bi değer çıktı. bugün ultsaryonda baktılar kese oluşmamıştı. rahmin kalınlaşmış dedi.artık ne demekse bilmiyorum. sizce kese nezaman oluşur. kaçıncı haftadan itibaren oluşur. bir ben şuan da beta hcg değerine göre 4 haftalık hamileyim değil mi?
not: doktor dediki hamilelik için ik şeye bakarız kan testi ve kese.kantesti okey ama henüz kese oluşmadan net bişey söyleyemeyiz dedi moralim bozuldu açıkcası[/QUOTE.
Cnim moralini bozma bnde 5 haftalık gebeyim 6 haftadan sonra gorunuyir muş genelde zaten kan testi yapınca değer normal sınırlar içinde ise normal gebelik değilse yanı milyonlarda falan anormal ise dış oluyomus bildiğim kadarı ile zamana birak bide alttan muayene yeni gebelerde imza yetkisi ile oluyo düzlüklere sebep oluyomus Dr giremeyince alttan bakalummi diyo ben vaji gecmisim olduğu çin yaptirmadim yanı öyle duydum tevekkül edip beklemek en onemlisi
Canım en son ne zaman hastaneye gittin?Teşekkürler ama çok şükür kalbini dinledik zaten herşey yolunda:
Dün gittik elleri ayakları fıldır fıldırdı sıpamın:) valla Cinsiyeti hakkında doktor dedi kş kendini şartlandırma ama erkeğe benziyo dedi. Ben de dedimki zaten erkek ben hissediyorum rüyamda da görmüştüm dedim. Peki sağda mı soldamı dedim. Sağda dedi. Sağdan yumurtlamada genelde erkek olur derler dedi. Evet dedim kesin erkek:) sağlıklı olsun da gönlümden geçen de erkek:) senin ne durumda?Canım en son ne zaman hastaneye gittin?
Cinsiyeti belli oldu mu :)
Ayyy çok heyecanlandim :)) demekki benimkinin de cinsiyeti belli olur doktora gidip baktirmak istiyoruuummm. Allah hayirli sağlıklı ömür nasip etsin paşana :) ne guzel duygular çok sevindimDün gittik elleri ayakları fıldır fıldırdı sıpamın:) valla Cinsiyeti hakkında doktor dedi kş kendini şartlandırma ama erkeğe benziyo dedi. Ben de dedimki zaten erkek ben hissediyorum rüyamda da görmüştüm dedim. Peki sağda mı soldamı dedim. Sağda dedi. Sağdan yumurtlamada genelde erkek olur derler dedi. Evet dedim kesin erkek:) sağlıklı olsun da gönlümden geçen de erkek:) senin ne durumda?
aminnnn: )Ayyy çok heyecanlandim :)) demekki benimkinin de cinsiyeti belli olur doktora gidip baktirmak istiyoruuummm. Allah hayirli sağlıklı ömür nasip etsin paşana :) ne guzel duygular çok sevindim
Benim sag yumurtaligimda büyük bir kist var. Ulstrasonda en son gördüğümde kist ve kese birbirine yakındı. Bu durumda benimki de sağda olabilir. Allah isteyen herkese böyle güzel duyguları nasip etsin aminn