Kese rahim agzına yakın olan var mı ? Nasıl bi surec gelisti

PembeYonca

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
42
58
18
28
Kızlar merhaba, adet tarihine gore uygulama 6 hafta ultrason 5 hafta hamile oldugumu gostermisti. Yaklasik 5 gun once lekelenme tarzinda kahverengi kanama oldu ama azdi. Bir saat sonra kan pihtisi geldi hic agri sizi olmadi. Acile gittik. Doktor embriyonun hala gelismeye devam ettigini ve kesenin rahim agzina cok yakin oldugunu soyledi. 1 hafta rapor verdi. Bol sivi tuketip popo altinda yastikla dinlenmemi soyledi. İgne oldum ve progestan ilaca basladim. Pazartesi kontrole gidicez bakalim ne dicek. Var mi boyle bisey yasayan ben biraz endiseliyim. Malum anksiyetede var 😔

Kağan hocanin senin probleminle ilgili bir videosu var izle bunu canım. Bence hersey yoluna girecek sen doktorunun dediklerini yap bol bol dinlen canim. Seninle ayni gunlerde gebeligimiz..bende kalp atisi duyulmadı insallah pazartesi duyarim.ikimizde muradimiza erelim insallah:))

Kağan hocanin senin probleminle ilgili bir videosu var izle bunu canım. Bence hersey yoluna girecek sen doktorunun dediklerini yap bol bol dinlen canim. Seninle ayni gunlerde gebeligimiz..bende kalp atisi duyulmadı insallah pazartesi duyarim.ikimizde muradimiza erelim insallah:))

Amin insallah canım. Ben duydum sen ne yaptin duyabildin mi gittin mi insallah duymussundur. Videoyuda izlicem tesekkur ederim.

Rica ederim canim. İnşallah saglikla yavrunu kucagina alırsın 😊benimki maalesef iyi sonuclanmadi ama bu da bir tecrübe oldu benim için.

Rica ederim canim. İnşallah saglikla yavrunu kucagina alırsın 😊benimki maalesef iyi sonuclanmadi ama bu da bir tecrübe oldu benim için.
Amin insallah tek duam 🙏 Rabbimin vardir bi bildigi ne verirse hayirlisiyla verir sakın isyan edip uzulme zor bi surec ama Allahim hep bizimle merak etme. En kisa surede en dogru zamanda rabbim vericektir 🙏

Back
X