Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim başıma gelmedi ama bir arkadaşıma da doktor aynı şeyi söylemişti.. karı-koca o kadar moralleri bozulmuştu ki adam panik atak hastası oldu üzüntüden..Kızlar hiç gören yokmu lütfen bi bilgisi olan yokmu
Hiç korkma bende ilk gittiğinde kese seklinde bozulkuk var ddi bu sorun olusturabilir ama oluşturmayada bilir ddi bende senin gibiydim bu yüzden cevap vermek istedim benim bebeğim suan 14 haftalık ve cok sükür hiçbi sorun olmadı sadece düşük tehlikesini cok artırıyomus ondan dinlen sürekli bebek göründükten sonra kalbide atıyosa hiçbi sıkıntın kalmaz Allahın izniyle..Lütfen cevap verin lütfen
Hiç korkma bende ilk gittiğinde kese seklinde bozulkuk var ddi bu sorun olusturabilir ama oluşturmayada bilir ddi bende senin gibiydim bu yüzden cevap vermek istedim benim bebeğim suan 14 haftalık ve cok sükür hiçbi sorun olmadı sadece düşük tehlikesini cok artırıyomus ondan dinlen sürekli bebek göründükten sonra kalbide atıyosa hiçbi sıkıntın kalmaz Allahın izniyle..
Tşkler kızlar allah razı olsun çok şükür hamileligim devam ediyor 9+4 oldum rabbim hepimizin bebislerini sağlıklı kucamiza almayı nasip etsin kızlarKenarlarının düzgün olmasını önemsiyorlar kesenin canım. Düzgün olmaması,kanlanma olması ihtimalini düşündürebiliyor.Ama böyle olup sağlıklı gebelik geçirenler varmış,sıkıntı etmeyin,sabredin.Doktorunuzun talimatlarına uyun.
peki kaçıncı haftada bu şekildeydi keseniz.Tşkler kızlar allah razı olsun çok şükür hamileligim devam ediyor 9+4 oldum rabbim hepimizin bebislerini sağlıklı kucamiza almayı nasip etsin kızlar
6 haftada cnm böyleydi ama çok şükür geçti çok sitres yaptırdı dr bana bi hafta nasıl geçti bi ben biliyorum birde allah ama bin şükür cnm hiç canını sıkma yat dinlen ben şuan 11+4 haftalık olduk cnm darısı sağlıklı doğuma inşallah hiç canını sıkma senin bebişin de sağlıklıdır cnm benimpeki kaçıncı haftada bu şekildeydi keseniz.
benimde aynı durumum var.5+2deyim
ben kaybettim baştan beri kesem bozukmuş sonradan öğrendim..inşallah tutunur seninkisi..Iyi geceler kızlar çok Üzgünüm daha eşim ve aileme söylemedim bile dr kesen yuvarlak deyil bi sorun var dedi tecrübeli kızlar lütfen cevap Yazın böyle olup sağlıklı hamilelik geçiren varmı
6 haftada cnm böyleydi ama çok şükür geçti çok sitres yaptırdı dr bana bi hafta nasıl geçti bi ben biliyorum birde allah ama bin şükür cnm hiç canını sıkma yat dinlen ben şuan 11+4 haftalık olduk cnm darısı sağlıklı doğuma inşallah hiç canını sıkma senin bebişin de sağlıklıdır cnm benim
Bi hafta geride olması normal cnm kalp atışını duydunuzmu veya başka dr git cnm ya birinde kalma ben deyistirdim dr umu bu dr da bana folik asiti sabah akşam iç dedi cnm bende belli zamana kadar öyle içtim benimde bi hafta geri deydi şimdi çok iyi çok şükür rabbim sizlerede sağlıklı hamilelik versin cnm benimE
Sağol canim ama benim öyle olmadi sonu.sagliksizmis geride kalmış. Bi hafta sonra kurtaj olcam.allah bebegini sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.
İnşallah cnm allah razı olsun şimdilik iyiyiz Cnm çok şükür ikili teste temiz çıkarsa tam kafam rahat olacak cnm rabbim bütün istiyenlere eşi sırada sizlere nasip etsin rabbim cnm benim sağlıklı hamilelikler nasip etsin bizlere güzel rabbimben kaybettim baştan beri kesem bozukmuş sonradan öğrendim..inşallah tutunur seninkisi..
Bi hafta geride olması normal cnm kalp atışını duydunuzmu veya başka dr git cnm ya birinde kalma ben deyistirdim dr umu bu dr da bana folik asiti sabah akşam iç dedi cnm bende belli zamana kadar öyle içtim benimde bi hafta geri deydi şimdi çok iyi çok şükür rabbim sizlerede sağlıklı hamilelik versin cnm benim
Aminnnn gülüm aminnn inşallah sagsalim kucama alırım bende üç düşük yaptım cnm çok zor rabbim sabrını versin cnm dua et umutsuzluğa asla kapılma en güzel anda veriyor o güzel rabbim inşallah sanada en güzel zamanda sağlıklı bir hamilelik verir cnm benim rabbim bütün istiyenlere nasip etsin bizim bebeklerede sağlık versinCanim Sağol güzel tesellilerin için ama bizde umut sifir.beta hcg düşmeye başladi.iki doktora gittim.altinci haftada olmama rağmen dördüncü haftada kaldı. İnşallah sağlıcakla yine olur canim dua et bana.allah yavrunu da sana bagislasin.
Aminnnn gülüm aminnn inşallah sagsalim kucama alırım bende üç düşük yaptım cnm çok zor rabbim sabrını versin cnm dua et umutsuzluğa asla kapılma en güzel anda veriyor o güzel rabbim inşallah sanada en güzel zamanda sağlıklı bir hamilelik verir cnm benim rabbim bütün istiyenlere nasip etsin bizim bebeklerede sağlık versin
Merhaba canim 5+2 hamileyim benimde kesemin sekli bozuk cikti dun muayenede ve cok uzuldum. benim sorum dr sana herhangi bir ilac verdimi bu sekil bozuklugu icin? Bana progestan ve coraspirin verdi. Insallah benimkide duzelirIyi geceler kızlar çok Üzgünüm daha eşim ve aileme söylemedim bile dr kesen yuvarlak deyil bi sorun var dedi tecrübeli kızlar lütfen cevap Yazın böyle olup sağlıklı hamilelik geçiren varmı
İnşallah cnm benim inşallah rabbim gönlünce versin aynısını kullandım cnm hiç kalkmadim ayağa bi hafta boyunca birde progestanı attanda fitil olarak kullandım cnm inşallah senin bebişinede bir şey olmaz dua et cnm haktan hayırlısıMerhaba canim 5+2 hamileyim benimde kesemin sekli bozuk cikti dun muayenede ve cok uzuldum. benim sorum dr sana herhangi bir ilac verdimi bu sekil bozuklugu icin? Bana progestan ve coraspirin verdi. Insallah benimkide duzelir((