Daha ilk kese resmi varmı benim.oglumda kese böyle ortada durmuştu ilk ama ilk kese oluyor ya o yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlar genelde2 oğlum var elhamdülillah şimdi 3. Hamileyim çok ama çok kızım olmasını istiyorum henüz 9+3 haftaligim ama kese seklinden cinsiyet tahmini yapılıyor diye duymuştum var mı bir tahmin yapabilecek olan
Bu ilk goruntuDaha ilk kese resmi varmı benim.oglumda kese böyle ortada durmuştu ilk ama ilk kese oluyor ya o yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlar genelde
Allah razı olsun cümlemizin inşallahSiz direk kız istiyorum diyince insanin da içinden kız geçiyor. Rabbim gönlünüze göre vsrsin inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Benim ilk kesede yuvarlakti ikinci de yuvarlakti 3. Fasulye gibi upuzun oldu en son dünkü de yuvarlaktiDaha ilk kese resmi varmı benim.oglumda kese böyle ortada durmuştu ilk ama ilk kese oluyor ya o yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlar genelde
MaşallahBenim ilk kesede yuvarlakti ikinci de yuvarlakti 3. Fasulye gibi upuzun oldu en son dünkü de yuvarlakti
Belki üç erkek annesi olursunuzBu ilk goruntu
Kızı olanlara öyle özeniyorum ki ama tabiki öncelik sağlıklı ve hayırlı evlat olmalarıBelki üç erkek annesi olursunuz
Bilmiyorum ki ilk hamileligim kese şekillerini söyledim merakla bekliyorum bende yüzük testi denedim kendime onda kız gösteriyor bilemiyorumMaşallahpeki söylendiği gibi şekliyle doğru orantilimi oldu cinsiyetleri
Benim ilk kesede yuvarlakti ikinci de yuvarlakti 3. Fasulye gibi upuzun oldu en son dünkü de yuvarlakti
Bakalım hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi önemli değil benim içinValla hep boyle diyorlar
Ben sizin 4. Hamileliğiniz zannettimBilmiyorum ki ilk hamileligim kese şekillerini söyledim merakla bekliyorum bende yüzük testi denedim kendime onda kız gösteriyor bilemiyorum
He yok ultrasonda gözüken keselerden bahsettimBen sizin 4. Hamileliğiniz zannettim
Valla bende bekarken hep oğlum olsun diye çok isterdim evlendim Simdide diyor um kızım olsun Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı olsun sağlıklı olsun ama olsunKızı olanlara öyle özeniyorum ki ama tabiki öncelik sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları
İnşallah rabbim nasip eder inşallah cinsiyetini öğrrnince yszarmısınızAllah razı olsun cümlemizin inşallahevet çok istiyorum kızım olmasini
Amin inşallahValla bende bekarken hep oğlum olsun diye çok isterdim evlendim Simdide diyor um kızım olsun Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı olsun sağlıklı olsun ama olsun
Tabiki de yazarımİnşallah rabbim nasip eder inşallah cinsiyetini öğrrnince yszarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?