Kese seklinden cinsiyet tahmini

Sunadali

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2021
12
7
6
38
2 oğlum var elhamdülillah şimdi 3. Hamileyim çok ama çok kızım olmasını istiyorum henüz 9+3 haftaligim ama kese seklinden cinsiyet tahmini yapılıyor diye duymuştum var mı bir tahmin yapabilecek olan

Eklentiler

• IMG20220309142639.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 803
2 oğlum var elhamdülillah şimdi 3. Hamileyim çok ama çok kızım olmasını istiyorum henüz 9+3 haftaligim ama kese seklinden cinsiyet tahmini yapılıyor diye duymuştum var mı bir tahmin yapabilecek olan
Daha ilk kese resmi varmı benim.oglumda kese böyle ortada durmuştu ilk ama ilk kese oluyor ya o yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlar genelde

Daha ilk kese resmi varmı benim.oglumda kese böyle ortada durmuştu ilk ama ilk kese oluyor ya o yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlar genelde
Benim ilk kesede yuvarlakti ikinci de yuvarlakti 3. Fasulye gibi upuzun oldu en son dünkü de yuvarlakti

Maşallah peki söylendiği gibi şekliyle doğru orantilimi oldu cinsiyetleri
Bilmiyorum ki ilk hamileligim kese şekillerini söyledim merakla bekliyorum bende yüzük testi denedim kendime onda kız gösteriyor bilemiyorum

Kızı olanlara öyle özeniyorum ki ama tabiki öncelik sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları
Valla bende bekarken hep oğlum olsun diye çok isterdim evlendim Simdide diyor um kızım olsun Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı olsun sağlıklı olsun ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…