Amin insallahhhİnşallah rabbim nasip eder inşallah cinsiyetini öğrrnince yszarmısınız
Bilmiyorum ki ilk hamileligim kese şekillerini söyledim merakla bekliyorum bende yüzük testi denedim kendime onda kız gösteriyor bilemiyorum
Ben hiç bilmiyorum ya etrafımda var mıbende denedim yüzük testini. 10 gün sonra bakıcam doğru mu çıkacak. Diğer ikisi doğru 3. Doğru mu bakalim var mı etrafınız da doğru çıkan yüzük testiyle
2 kızım var bunu da erkek cıktı ama bakalım ne kadar doğru. Herkes bakmiskendine benden haber bekliyorlar senin doğru mu çıkacak diyeBen hiç bilmiyorum ya etrafımda var mıhadi bakalım sende ne çıktı
Hadi bakalım sağlıkla olsunlar benim ilk bebiş bakalım2 kızım var bunu da erkek cıktı ama bakalım ne kadar doğru. Herkes bakmiskendine benden haber bekliyorlar senin doğru mu çıkacak diye
Inşallah bakalım hayırlısı sağlıklısıHadi bakalım sağlıkla olsunlar benim ilk bebiş bakalım
Merhaba bana da tahminde bulunurmusunızBu ilk goruntu
Merhaba bugün cinsiyetini öğrendim erkek çok net bir şekilde gördümİnşallah rabbim nasip eder inşallah cinsiyetini öğrrnince yszarmısınız
Yaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,Merhaba bugün cinsiyetini öğrendim erkek çok net bir şekilde gördüm
Allah razı olsun inşallahYaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?