Kese seklinden ve konumundan cinsiyet tahmini

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Bu sekilde tahmin edebilen varmi arkadaslar nubdan ramzi teorisinden cene ve kafa yapisindan falan bahseden cok arkadas var benide bilgilendirirmisiniz tahmini olani yoruma beklerim
Kucuk 6+4
Buyuk 10haftalik

Eklentiler

• Screenshot_20200629-135946.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 163
  • 20200630_150542.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 135
Birde bebek sağ tarafa yatmışsa erkek sol tarafa yatmışsa kız diye de bişey okumuştum

Birde bebek sağ tarafa yatmışsa erkek sol tarafa yatmışsa kız diye de bişey okumuştum
Bende sola yakınsa erkek saga yakinsa kiz diye okumustum sanirim her yerde farkli yaziyor sizin dediginiz gibi bakarsak erkek benim dedigime bakinca kiz zaten %50ihtimal

Bende sola yakınsa erkek saga yakinsa kiz diye okumustum sanirim her yerde farkli yaziyor sizin dediginiz gibi bakarsak erkek benim dedigime bakinca kiz zaten %50ihtimal
aynen her yerde bişey yazıyo ama sizin kese oval gibi

bnm kesem yuvarlaktı bebekte sağdaydı erkek cıktı o teoriler çöp oldu bnm için çin takvimi tuttu bi tek

Bu sekilde tahmin edebilen varmi arkadaslar nubdan ramzi teorisinden cene ve kafa yapisindan falan bahseden cok arkadas var benide bilgilendirirmisiniz tahmini olani yoruma beklerim
Kucuk 6+4
Buyuk 10haftalik
Banada biri yardım edebilirmi 8+3 burda şuan 9haftalık hamileyim hiç mide bulantım yok bir belirti yok içimden hep erkek geçiyor sizce cinsiyeti ne

Eklentiler

• IMG_7543.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_7544.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…