kese sol tarafta

doru dıyon arkadasımmm cıkardım attım stresı neyı ıcımden yarın nası olsa dr gıdıcez teyzelere guzel haberler verıcez bebısımle... o ıyı ben bılıyom uzandım soyle keyıflı keyıflı ohhh içim şiştiii yaa hersey allahtan ne verırse rabbım hayırlısını versın o benım yavrum olacaksa rabbım onu koruyacak ben bılıyom allahım kucaklarımızı doldursun ne dıyemm

kızlarrrr cokk mutluyummmmmm şimdi hastaneden geldımmmmm asıl dr.ve sureklı gıttıgım hastaneme gıttımmmm ohhhh beeee keseyı gordummmm gayet acık ve netttttt ne sagda ne solda ne kanalda yok bılemem nerdee degılll gayet duzgunn olması gereken yerdeymısss ve de ıyı gorunumlu bı keseymişşşşşşş yuppppppiiiiiiiiiiiii

Canım benim senin adına çok sevindim arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın şimdi mutlu ve pozitif olma zamanı öpüldünüz...

çok sevindim canım çoookk.....:teytey:

canım banada sğda demişiti daha cinsiyeti öğrenmedik ama asortienin dediği gibi bende duymuştum solda olursa kız sağda olursa erkek diye..
10. haftamdan sonra ortalara gelmişti bebek yani senin bebiş solda yerleşmiş büyüdükçe rahmin içinde daha çok yer değiştirir o ...doktorum bana öyle demişti ben ortadan bakınca şaşırmıştım hep sağdan bakıyordu çünki..
içini ferah tut bebişin yeri önemli değilki önemli olan sağlıklı bir şeklide gelişmesi, herşeyi dert etme olurmu.. ilerde 2li 3lü testleri var asıl onlarda strese girip inşallah herşeyi normaldir diyeceksin bu hiç bişey değil yani... ama sana tavsiyem hep olumlu düşün iyi düşün işlerinde yolunda gitsin..
sağlıcakla kucağına alman dileğiyle sevgiler...

ooohhh ohhhh canım çok sevindim zaten başlarda sağ yada sol yumurtada oluşurmuş embriyo sonrasında ortalarda oluyor o da nazlımeleğin dediği gibi bende duymuştum sol da olursa kız sağda olursa erkek diye sen kimsenin sözüne gidipte moralni bozma bebişini de üzme mm tik farkıda hiç kafana takma erken veya geç döllenmeden dolayı fark olabiliyor artı 1 günün bile farkı var güzelim dikket et kendine sevgiyle kal..........

canımsınızz allahım sızlerı de benı de korusun bebıs isteyen arkadaslara tez zamanda nasıp olsun bızım meleklerımız de sag salım kucaklarımızda olsun ınsallahh...
hepinize binlerce kez tesekkur ederım

ben erkek olur diye duymuştum ama benimkide sağdaydı hafif ama kızım olacak:)

benimki gobegimin altinda galiba cunku dr muayeneden once eliyle vajinal bakiyor diger eliyle de karnima dokunuyor bebegin yerini söyluyor....bazen sagda bazen solda hic dikkat etmedim dogrusu....bebek nasilsa buyudukce yerine geliyor korkulacak bisey yok sanirim....Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar....

canım benim yerim bes senin o keseni bende kesemi bugün gördüm. öyle güzel bir duygu ki. Allahım inşallah sağlıklı hayırlı sorunsuz hamilelikler geçirip, sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder.

Arkadaşlar dün doktora gittim. 6+6 günlük hamileyim. Daha önce 13+3 günlük bebeğimizi kaybetmiştik. Doktor muayene ederken rahmin kalp şekline benzediğini bebeğin de rahmin sol üstüne yerleştiğini ve bu durumu beğenmediğini düşük ya da erken doğum yaşayabileceğimi öncekinin de bu yüzden düşmüş olabileceğini söyledi. Dün perişan olduk eşimle. Konu ile ilgili internette yeterli bilgi bulamadım. Benzerini yaşayanınız var mı acaba?

Canım ben de aynı şekildeyim. Rahmim kalp şeklindeydi ve kese soldaydı. Rahmin ortasındaki çıkıntıdan dolayı ortaya gelemiyordu. Şimdi 13 haftalık hamileyim. Geçen hafta ikili testi yaptırdık. Kese büyüyünce rahmi ortalamış :) hiç sıkıntı yapma. Senin de böyle olacakk. Birde benim ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri koyu sarımsı akıntım var. Biri prof olmak üzere 2 doktora gittim. İkisi de hiç bir problem olmaduğını söylediler. Canınızı sıkmayın eşin de sen de. Hayırlısıyla alıcaz kucaklarımıza bebeklerimizi sağ salim :) iyi düşünelim iyi olsun.

Allah razı olsun o kadar moral oldu ki cevabın :) Hamileliğin hayırlı olsun. Rabbim sıkıntısız bir süreç ve doğumla evladınızı kucağınıza versin.. Akıntıya çok dikkat etmedim açıkçası.. Doktor daha büyük bir ultrasona girmemi tavsiye etti. Ayrıntılı ultrasonu kastediyor sanırım. Yarın bir doktora daha görüneceğim bakalım o ne söyleyecek.. Bu arada rahminin kalp şeklinde olduğunu hsg ile mi öğrendin ultrasonda doktor mu görüp söyledi?

Son düzenleme:

Ultrasonda gördü. Doktorum çok iyi ona çok güveniyorum. Daha sonra kesenin solda olmasıyla doğrulandı. En son geçen hafta 2li test için 5 boyutlu ultrasona girdim. Şimdi kese ortada. Her hangi bir problem yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…