canım sen bi stres yapmasana yawklava: klava: ne tarafta olursa olsunn sağlıklı doğsunda sonuçta rahim içindemi?içinde Allah korusun stresten bebişin falan düşer ye iç yan gel yat yawww Dua et bol bol sağlıklı olsun die .Bu kadar evhamlı olmayın canım... Sana da yazık o meleğe de yazık o da hissediyor annesi senin hissettiklerini hadi bakiim bi rahatla öpüldünüzŞenizŞeniz a.s.
kızlarrrr cokk mutluyummmmmm şimdi hastaneden geldımmmmm asıl dr.ve sureklı gıttıgım hastaneme gıttımmmm ohhhh beeee keseyı gordummmm gayet acık ve netttttt ne sagda ne solda ne kanalda yok bılemem nerdee degılll gayet duzgunn olması gereken yerdeymısss ve de ıyı gorunumlu bı keseymişşşşşşş yuppppppiiiiiiiiiiiii
kızlarrrr cokk mutluyummmmmm şimdi hastaneden geldımmmmm asıl dr.ve sureklı gıttıgım hastaneme gıttımmmm ohhhh beeee keseyı gordummmm gayet acık ve netttttt ne sagda ne solda ne kanalda yok bılemem nerdee degılll gayet duzgunn olması gereken yerdeymısss ve de ıyı gorunumlu bı keseymişşşşşşş yuppppppiiiiiiiiiiiii
Arkadaşlar dün doktora gittim. 6+6 günlük hamileyim. Daha önce 13+3 günlük bebeğimizi kaybetmiştik. Doktor muayene ederken rahmin kalp şekline benzediğini bebeğin de rahmin sol üstüne yerleştiğini ve bu durumu beğenmediğini düşük ya da erken doğum yaşayabileceğimi öncekinin de bu yüzden düşmüş olabileceğini söyledi. Dün perişan olduk eşimle. Konu ile ilgili internette yeterli bilgi bulamadım. Benzerini yaşayanınız var mı acaba?
Canım ben de aynı şekildeyim. Rahmim kalp şeklindeydi ve kese soldaydı. Rahmin ortasındaki çıkıntıdan dolayı ortaya gelemiyordu. Şimdi 13 haftalık hamileyim. Geçen hafta ikili testi yaptırdık. Kese büyüyünce rahmi ortalamış :) hiç sıkıntı yapma. Senin de böyle olacakk. Birde benim ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri koyu sarımsı akıntım var. Biri prof olmak üzere 2 doktora gittim. İkisi de hiç bir problem olmaduğını söylediler. Canınızı sıkmayın eşin de sen de. Hayırlısıyla alıcaz kucaklarımıza bebeklerimizi sağ salim :) iyi düşünelim iyi olsun.
Allah razı olsun o kadar moral oldu ki cevabın :) Hamileliğin hayırlı olsun. Rabbim sıkıntısız bir süreç ve doğumla evladınızı kucağınıza versin..Akıntıya çok dikkat etmedim açıkçası.. Doktor daha büyük bir ultrasona girmemi tavsiye etti. Ayrıntılı ultrasonu kastediyor sanırım. Yarın bir doktora daha görüneceğim bakalım o ne söyleyecek.. Bu arada rahminin kalp şeklinde olduğunu hsg ile mi öğrendin ultrasonda doktor mu görüp söyledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?