Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normal olabiliyor. Sonuçta reglin ilk tarihini baz alıyoruz ama o zamanlar hamile olmuyoruz reglden iki hafta sonra falan yumurtlama olunca hamile kalıyoruz. 8 haftaya kadar yolu olur bunun bir iki gün bile acayip fark yaratabiliyor. Doktorunuz ne dedi size
Normal olabiliyor. Sonuçta reglin ilk tarihini baz alıyoruz ama o zamanlar hamile olmuyoruz reglden iki hafta sonra falan yumurtlama olunca hamile kalıyoruz. 8 haftaya kadar yolu olur bunun bir iki gün bile acayip fark yaratabiliyor. Doktorunuz ne dedi size
Ben ilişki sonrası kanama için gitmiştim kan uyuşmazlığı iğnesi önerdi sonra keseyi gördü baktı bebek yok dedi oluşmamış dedi biraz tedirgin oldu o olunca bende oldum açıkçası takip edelim dedi sadece
Ben ilişki sonrası kanama için gitmiştim kan uyuşmazlığı iğnesi önerdi sonra keseyi gördü baktı bebek yok dedi oluşmamış dedi biraz tedirgin oldu o olunca bende oldum açıkçası takip edelim dedi sadece
Anladım bu haftalarda bazen böyle olabiliyor ama sizinki nedendir onu tam bilemeyiz haliyle. Zamana bırakıp beklemekten başka çare yok malesef zor ama mecbur
Ben de 6+3 deyim. Kese var bebek yok yolk bile yok. Vajinal da baktı doktor. Yok. Böyle olup sonradan vajinal ultrasonda veya karın ultrasonun da bebeği gören oldu mu