Kese var bebek görünmüyor 6 hafta

Hiç korkma ve kafana takma canım inş bebeğini görürsün herkesin hamileliği farklıdır kimi 6 haftalıkken görür kimi de daha geç görebilir lütfen bebeğini kaybetmiş olan arkadaşlar yeni hamile kalan arkadaşlara kürtaj oldum kalp atışı alamadım demeyin.. onlarda acabalara yol açıyorsunuz

Yaa çok teşekkür ederim. İnşaAllah öyledir ya forumu okudukça depresyona girdim.

Yaa çok teşekkür ederim. İnşaAllah öyledir ya forumu okudukça depresyona girdim.
Bende kızımı 8 haftalıkken gördüm 6 haftalık sadece keseyi gördüm doktor 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta sonra bebeği gördük demem o ki herkesin başına aynı olumsuzluklar gelmez iyi düşün iyi olsun şu 1 haftayı kendine zehir etme inşallah haftaya bebişini görüp bizlere haber verirsin

Ay içime su serpildi. İnşaAllah teşekkür ederim.

Arkadaşlar bugün korkudan hemen gittim tekrar doktora. Vajinal ultrason yaptılar bu sefer. Şükürler olsun bi sıkıntı yok. Kalp atışınıda gördük, bebeğide.
Gözün aydın boşuna bebişinide üzmüşsün dua et bizde duyalım hamiş olduğumuz haberini inş

Arkadaşlar bugün korkudan hemen gittim tekrar doktora. Vajinal ultrason yaptılar bu sefer. Şükürler olsun bi sıkıntı yok. Kalp atışınıda gördük, bebeğide.
Cok sevindm canim benim sakin uzuntuye sokma kendini ogun bisru bu tarz yasayan ve bebegj olan arkadslar vardi yazmizlar olumsuz olark bi biz yazdik kastım seni uzmek degildi kusura bakma coknsevindm senin adina darisi bizlere insallah

Cok sevindm canim benim sakin uzuntuye sokma kendini ogun bisru bu tarz yasayan ve bebegj olan arkadslar vardi yazmizlar olumsuz olark bi biz yazdik kastım seni uzmek degildi kusura bakma coknsevindm senin adina darisi bizlere insallah

Olsun sizde başınızdan geçenleri yazdınız. Rabbim en kısa zamanda onları unutturacak güzel mutluluklar yaşatsın

5 hastalıkken hamile olduğumu öğrendim 6. Haftada gittim sadece minicik bir kese vardı bebiş henüz yoktu 7.haftada bebişi gördük 8.haftada kalp atışını gördük 10.haftada kalp atışını duyduk :) Sağlıklıca gelsin bebeğiniz

Aa maşaAllah ne güzel. Boşuna telaş yapmışım. Ama olsun için rahatladı. Sizinde sağlıcakla gelsin inş :)

Merhaba adetim 18gün gecikti beta hcg 3700 lerde doktor vajınal muayene etti ama kese görünmüyor dedi bu değerlerde görünmesi lazım dedi ve dış gebelik şüphesiyle detaylı ultrasona gönderdi orda da dış gebelik bulgusu rastlanmadı ve kese de hiçbiryerde görünmedi. Bu değerlerde kese görünmemesi normal mi ve 2 gündür akşamüzerileri hafif kanama lekelenme gibi oluyor kahverengiye yakın cok sürmeden geçiyor yardım lütfen

Vajinal usg ile hcg 3000 lerdeyken. Karından usg ile 5000 lerdeyken görünmesi gerekir normalde. Bir kaç gün daha bekleyip tekrar git canım. İnşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…