- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Pembe Bal10cuk
-
Tamamdir sende ferah tut kalbini dualrmz seninle olsn cok gecmis olsn
Hiç korkma ve kafana takma canım inş bebeğini görürsün herkesin hamileliği farklıdır kimi 6 haftalıkken görür kimi de daha geç görebilir lütfen bebeğini kaybetmiş olan arkadaşlar yeni hamile kalan arkadaşlara kürtaj oldum kalp atışı alamadım demeyin.. onlarda acabalara yol açıyorsunuzArkadaşlar 6 haftalık hamileyim. Geçen hafta ultrasonda bişey görememişti. Bu hafta da sadece kese göründü. Bebek görünmüyor. Haftaya falan bidaha bakalım dedi. Ne yolk saçtan bahsetti ne de gebelik kesesinin boyutunu söyledi. Hiç bi bilgide vermedi. Kanamam vs yok. Ama yinede çok korkuyorum boş gebelikten.
Sizde de oldu mu? Görünmemiş olabilir mi?
İstanbul’da bi düzgün kadın doğumcu bulamadım.
Hiç korkma ve kafana takma canım inş bebeğini görürsün herkesin hamileliği farklıdır kimi 6 haftalıkken görür kimi de daha geç görebilir lütfen bebeğini kaybetmiş olan arkadaşlar yeni hamile kalan arkadaşlara kürtaj oldum kalp atışı alamadım demeyin.. onlarda acabalara yol açıyorsunuz
Bende kızımı 8 haftalıkken gördüm 6 haftalık sadece keseyi gördüm doktor 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta sonra bebeği gördük demem o ki herkesin başına aynı olumsuzluklar gelmez iyi düşün iyi olsun şu 1 haftayı kendine zehir etme inşallah haftaya bebişini görüp bizlere haber verirsinYaa çok teşekkür ederim. İnşaAllah öyledir ya forumu okudukça depresyona girdim.
Bende kızımı 8 haftalıkken gördüm 6 haftalık sadece keseyi gördüm doktor 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta sonra bebeği gördük demem o ki herkesin başına aynı olumsuzluklar gelmez iyi düşün iyi olsun şu 1 haftayı kendine zehir etme inşallah haftaya bebişini görüp bizlere haber verirsin
Çok sevindim zaten göreceğini tahmin ediyordum allah tamamına erdirsinArkadaşlar bugün korkudan hemen gittim tekrar doktora. Vajinal ultrason yaptılar bu sefer. Şükürler olsun bi sıkıntı yok. Kalp atışınıda gördük, bebeğide.
Gözün aydın boşuna bebişinide üzmüşsün dua et bizde duyalım hamiş olduğumuz haberini inşArkadaşlar bugün korkudan hemen gittim tekrar doktora. Vajinal ultrason yaptılar bu sefer. Şükürler olsun bi sıkıntı yok. Kalp atışınıda gördük, bebeğide.
Çok sevindim zaten göreceğini tahmin ediyordum allah tamamına erdirsin
Gözün aydın boşuna bebişinide üzmüşsün dua et bizde duyalım hamiş olduğumuz haberini inş
Nasıl üzüldüğünü biliyorum bir daha yaşamazsın inş.teşekkür ederim canım kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim.nazar sureleri oku bol bol ilk zamanlar çok değermişÖyle oldu biraz
Dua edicem sizin içinde inşaAllah en kısa zamanda o güzel haberi alırsınız
Nasıl üzüldüğünü biliyorum bir daha yaşamazsın inş.teşekkür ederim canım kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim.nazar sureleri oku bol bol ilk zamanlar çok değermiş
Cok sevindm canim benim sakin uzuntuye sokma kendini ogun bisru bu tarz yasayan ve bebegj olan arkadslar vardi yazmizlar olumsuz olark bi biz yazdik kastım seni uzmek degildi kusura bakma coknsevindm senin adina darisi bizlere insallahArkadaşlar bugün korkudan hemen gittim tekrar doktora. Vajinal ultrason yaptılar bu sefer. Şükürler olsun bi sıkıntı yok. Kalp atışınıda gördük, bebeğide.
Cok sevindm canim benim sakin uzuntuye sokma kendini ogun bisru bu tarz yasayan ve bebegj olan arkadslar vardi yazmizlar olumsuz olark bi biz yazdik kastım seni uzmek degildi kusura bakma coknsevindm senin adina darisi bizlere insallah
5 hastalıkken hamile olduğumu öğrendim 6. Haftada gittim sadece minicik bir kese vardı bebiş henüz yoktu 7.haftada bebişi gördük 8.haftada kalp atışını gördük 10.haftada kalp atışını duyduk :) Sağlıklıca gelsin bebeğiniz
Korkmayın Allah’ın izniyle en korunaklı yerdeAa maşaAllah ne güzel. Boşuna telaş yapmışım.Ama olsun için rahatladı. Sizinde sağlıcakla gelsin inş :)
Korkmayın Allah’ın izniyle en korunaklı yerde
Aminn
Merhaba adetim 18gün gecikti beta hcg 3700 lerde doktor vajınal muayene etti ama kese görünmüyor dedi bu değerlerde görünmesi lazım dedi ve dış gebelik şüphesiyle detaylı ultrasona gönderdi orda da dış gebelik bulgusu rastlanmadı ve kese de hiçbiryerde görünmedi. Bu değerlerde kese görünmemesi normal mive 2 gündür akşamüzerileri hafif kanama lekelenme gibi oluyor kahverengiye yakın cok sürmeden geçiyor yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?