- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 36
- Konu Sahibi nil-melek033
-
Test yapın pozitifse kan verinKızlar merhaba benim adetim 4 gün gecikti gebe kalma ihtimali olabilir mi
Test yapmadım negatif çıkarsa yine üzülürüm diye henüz hiç çocuğum yokTest yapın pozitifse kan verin
Geç döllenme ise olabiliyo, zaten 6. Haftadan sonra kalp atışı ve bebek gözüküyormuşArkadaşlar son adet tarihine göre 9. Haftamdayim. Ama ultrasona göre 6 haftalik. Gecen haftaya göre kese büyümüş. Ama bebeği göremedik. Bu şekilde olup bebegi sonradan gören oldu mu? Kac haftalikken gördünüz? Lütfen yardimci olur musunuz?
2 farkli doktora gitttim ikisi de beta degerlerinden dolayi gec dollenme olabilir dedi. Umarim öyle oldugundan gorememisizdirGeç döllenme ise olabiliyo, zaten 6. Haftadan sonra kalp atışı ve bebek gözüküyormuş
Ne demek2 farkli doktora gitttim ikisi de beta degerlerinden dolayi gec dollenme olabilir dedi. Umarim öyle oldugundan gorememisizdircok tesekkur ederim
Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sizede insallahNe demekbize de nasip olur inşallah bu heyecanlar♥
Beta degerleriniz nasıldı peki2 farkli doktora gitttim ikisi de beta degerlerinden dolayi gec dollenme olabilir dedi. Umarim öyle oldugundan gorememisizdircok tesekkur ederim
Sat den 1 gun sonra 91, 2 gun sonra tekrarladim 244 idi.Beta degerleriniz nasıldı peki
İki kat artış olmuş ama zatenSat den 1 gun sonra 91, 2 gun sonra tekrarladim 244 idi.
Evet 2 kat arts oldu ama dr um normalde daha yuksek cikmasi lazim dedi. Gec döllenme olabileceginden dusuk cikmis olabilir dedi.İki kat artış olmuş ama zaten
Drlar zaten hep fazla istiyorlar doğrudur belli ama işte insan korkuyor bende daha yeni ögrendim benfedr artış azEvet 2 kat arts oldu ama dr um normalde daha yuksek cikmasi lazim dedi. Gec döllenme olabileceginden dusuk cikmis olabilir dedi.
Zaten ilk doktorum beni hic tatmin etmedi. Dr degistirdim bu da bi garipti. Rahatlatmasini istiyorum güler yüz istiyorum. Tam tersi daha cok panik yapip gonderiyorlar. Buna da gitmeyecegim bi dahaya. 1 hafta daha bekleyip haftaya baska dr a gidecegim. Ilk donemler cok sıkıntılı. Umarim saglikla kucagina alirsin sende canim. Insallah her sey güzel olurDrlar zaten hep fazla istiyorlar doğrudur belli ama işte insan korkuyor bende daha yeni ögrendim benfedr artış az
Herşey güzel gitse diye temenni ediyorum ama allah büyük inşallah senşnde herşey güzel gider canımZaten ilk doktorum beni hic tatmin etmedi. Dr degistirdim bu da bi garipti. Rahatlatmasini istiyorum güler yüz istiyorum. Tam tersi daha cok panik yapip gonderiyorlar. Buna da gitmeyecegim bi dahaya. 1 hafta daha bekleyip haftaya baska dr a gidecegim. Ilk donemler cok sıkıntılı. Umarim saglikla kucagina alirsin sende canim. Insallah her sey güzel olur
İnşallah canim benimHerşey güzel gitse diye temenni ediyorum ama allah büyük inşallah senşnde herşey güzel gider canım
Canm seni uzmek istemem ama bende 6 ay once boyle bisey yasadim 10 hafta bekledim kese va ama bebek yoktu zaten 10 haftadan sonra kese kucuk kalmisti 5 6 haftalik görünüyordu bos gebelik yasiyormusum ve kurtaj oldum suan gebe kalmaya calisiyorum Allah yardimcin olsun insallah gec dollenme flndir mucize olur guzel haber alirsinArkadaşlar son adet tarihine göre 9. Haftamdayim. Ama ultrasona göre 6 haftalik. Gecen haftaya göre kese büyümüş. Ama bebeği göremedik. Bu şekilde olup bebegi sonradan gören oldu mu? Kac haftalikken gördünüz? Lütfen yardimci olur musunuz?
İnşallah canim benimCanm seni uzmek istemem ama bende 6 ay once boyle bisey yasadim 10 hafta bekledim kese va ama bebek yoktu zaten 10 haftadan sonra kese kucuk kalmisti 5 6 haftalik görünüyordu bos gebelik yasiyormusum ve kurtaj oldum suan gebe kalmaya calisiyorum Allah yardimcin olsun insallah gec dollenme flndir mucize olur guzel haber alirsin
ahh ahh benımde aynı şekilde 9 haftaya kadar bekledim yolk saç kesem bile vardı ama bebek bir türlü yoktu ben megerse 5 haftalıkken düşük yapmışım içeride kanama alanı vardı.bende kurtaj oldum 1 ay önce bakalım ne zman olucak bebekCanm seni uzmek istemem ama bende 6 ay once boyle bisey yasadim 10 hafta bekledim kese va ama bebek yoktu zaten 10 haftadan sonra kese kucuk kalmisti 5 6 haftalik görünüyordu bos gebelik yasiyormusum ve kurtaj oldum suan gebe kalmaya calisiyorum Allah yardimcin olsun insallah gec dollenme flndir mucize olur guzel haber alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?