İnşAllah aminDaha erken 6. Haftada net görünür inşallah
korkmayın daha çok erken 6.haftada görünecektir , bir de hastanelerin ultrason cihazları çok farkettiriyor, devlet hastanelerinin cihazları eski karından göremiyorlar vajinal bakıyorlar direk, imkanınız varsa iyi bir ultrason cihazı olan özel hastaneye gidebilirsin
Canım şuan erken en düşük ihtimalle 6. Haftada görülüyor ki çoğu zaman 7 de görüyorlarMerhaba 5 haftalık hamileyim kese var bebek görünmüyor boş gebelik değildir dimi
Beklicem artık teşekkür ederimCanım şuan erken en düşük ihtimalle 6. Haftada görülüyor ki çoğu zaman 7 de görüyorlar
☹Bendede aynisi dolmuştu 8ci haftada düşük kendiliğinden gerçekleşti.
Bekliyorum artıkdaha baya erken beklemeniz gerekiyor
Hayirlisi olsun canim, Dusukten yaklaşık uc ay sonra tekrar hamile kaldım. Suan 15ci haftadayım ve saglikli ilerleyen bir gebeliğim var.
İnşAllah canımHayirlisi olsun canim, Dusukten yaklaşık uc ay sonra tekrar hamile kaldım. Suan 15ci haftadayım ve saglikli ilerleyen bir gebeliğim var.
Senin kesenin içinde yolk kesesi var mı ?? Bende 5.haftadayim korkma benimde bebek görünmedi daha doktor bana 6 haftalık Ken gel dediMerhaba 5 haftalık hamileyim kese var bebek görünmüyor boş gebelik değildir dimi
Ultrason kagidin var mı ,?? Boş gebeliklere kesenin icinde hiç birşey olmuyormuş internette baktım kendini korkutma cnM ALLAH büyük inşallah bebeklerimizi sağ salim görürüzMerhaba 5 haftalık hamileyim kese var bebek görünmüyor boş gebelik değildir dimi
Evet evet doktorda bana dediKızlar 5 haftalıkken bebeğin görünmesi çok zor. Bende gitmiştim sadece kese göründü. Bugün 6+3üm bebeği de kalp atışını da duyduk. Sabredin ve kötü düşünmeyin. Sabır
İnşAllah canımEvet evet doktorda bana dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?