Var 5 hafta 1günUltrason kagidin var mı ,?? Boş gebeliklere kesenin icinde hiç birşey olmuyormuş internette baktım kendini korkutma cnM ALLAH büyük inşallah bebeklerimizi sağ salim görürüzamin
İnşAllah canım
Yolk keseni ben göremedimVar 5 hafta 1gün
Rabbim inşallah içini doldururVar 5 hafta 1gün
Evet sadece kese var dedi bebek göremedimYolk keseni ben göremedimDoktor bu ultrasonu çekerken sana demedimi iç kesen de göründü diye ?? Sadece keseyi mi gördük dedi
İnşallah bebeğin seninledirEvet sadece kese var dedi bebek göremedim
Amin İnşAllahRabbim inşallah içini doldurursevindirir seni
amin çok sağlıklaİnşallah bebeğin seninledir
VarUltrason kagidin var mı ,?? Boş gebeliklere kesenin icinde hiç birşey olmuyormuş internette baktım kendini korkutma cnM ALLAH büyük inşallah bebeklerimizi sağ salim görürüzamin
Yolk kesesi nedir kızlar bende var mı ?Senin kesenin içinde yolk kesesi var mı ?? Bende 5.haftadayim korkma benimde bebek görünmedi daha doktor bana 6 haftalık Ken gel dedi
benim 5 hafta ama hala kese görünmediCanım şuan erken en düşük ihtimalle 6. Haftada görülüyor ki çoğu zaman 7 de görüyorlar
Canım merhaba gayet normal 5 haftada. Devlet Hastanesi'ne mi gidiyorsun oradakiler pek göremiyor mesela benimde ilk gorememislerdi iki gün sonra gittiğimde gayet gelişmiş bir kese vardı şuan tam 3 ayimizi doldurduk ve artık devlet Hastanesi'ne gitmiyorum insanı sadece telaslandiriyorlar.benim 5 hafta ama hala kese görünmedi
Yok ozele gidiyorum doktorum iyi aslinda beta 2800 ama idrardan sonra hafif pembe kahvelik geliyo hala doktorum her ihtimale karsi progestan hap ve igne verdi suan erken daha 10 gun sonra bakalim dedi, rahmin solunda kese gibi bisey var diyo ama emin degil rahime dogri gelisirse iyi gelismezse sanirim dis gebelikCanım merhaba gayet normal 5 haftada. Devlet Hastanesi'ne mi gidiyorsun oradakiler pek göremiyor mesela benimde ilk gorememislerdi iki gün sonra gittiğimde gayet gelişmiş bir kese vardı şuan tam 3 ayimizi doldurduk ve artık devlet Hastanesi'ne gitmiyorum insanı sadece telaslandiriyorlar.
2800 de alttan görüyor aslında doktorlar canım alttan denemedimi bende lekelenmem vardı karından kese var gibi ama net değil demişti netlessin diye içimde kalmaskn diye alttan bakmıştık çok net görünüyordu o zaman. Şimdi 3 ayı doldurduk şükür sagljkla ilerliyor uz. İnşallah seninde sağlıkla ilerlesin canımYok ozele gidiyorum doktorum iyi aslinda beta 2800 ama idrardan sonra hafif pembe kahvelik geliyo hala doktorum her ihtimale karsi progestan hap ve igne verdi suan erken daha 10 gun sonra bakalim dedi, rahmin solunda kese gibi bisey var diyo ama emin degil rahime dogri gelisirse iyi gelismezse sanirim dis gebelik
Yok hic alttan muaeyene falan demedi cok yeni biraz buyusun bakalim nolcak dedi sadece, sizinde idrardan sonra hafif kahveli pembelik mk oluyordu bir de arada kasik agrisi var benim insallah benimde oyledir kendimi en kotudune hazirladim ama yinede insan kabullenemiyor, sizde saglikla kucaginiza alin insallah2800 de alttan görüyor aslında doktorlar canım alttan denemedimi bende lekelenmem vardı karından kese var gibi ama net değil demişti netlessin diye içimde kalmaskn diye alttan bakmıştık çok net görünüyordu o zaman. Şimdi 3 ayı doldurduk şükür sagljkla ilerliyor uz. İnşallah seninde sağlıkla ilerlesin canım
Evet canım bende de kahverengi lekelenme ve pembe lekelenme oldu progestan kullandım birde doktorum ilişkiyi yasaklamıştı ondan sonra tamamen düzeldi endişelenme canım Allah'ın izniyle herşey yoluna girerYok hic alttan muaeyene falan demedi cok yeni biraz buyusun bakalim nolcak dedi sadece, sizinde idrardan sonra hafif kahveli pembelik mk oluyordu bir de arada kasik agrisi var benim insallah benimde oyledir kendimi en kotudune hazirladim ama yinede insan kabullenemiyor, sizde saglikla kucaginiza alin insallah
O kadar rahatladim ki suan cok tesekkur ederim gercekten, insan ayni seyleri yasayan biri olunca daha da umutlaniyor tabi hayirlisi orasi ayri:)Evet canım bende de kahverengi lekelenme ve pembe lekelenme oldu progestan kullandım birde doktorum ilişkiyi yasaklamıştı ondan sonra tamamen düzeldi endişelenme canım Allah'ın izniyle herşey yoluna girer
Yolk kesesi nasio oluyor acaba benim görüntüyede bakar mısınız acaba ben anlamıyorum paylaşım yaptım lütfen bı bakın anlamassaniz net atarım size bende kese var bebeği goremedi 15gun sonra gel erken dedi ama korkuyorumYolk keseni ben göremedimDoktor bu ultrasonu çekerken sana demedimi iç kesen de göründü diye ?? Sadece keseyi mi gördük dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?