Kese var bebek görünmüyor

Ultrason kagidin var mı ,?? Boş gebeliklere kesenin icinde hiç birşey olmuyormuş internette baktım kendini korkutma cnM ALLAH büyük inşallah bebeklerimizi sağ salim görürüz amin
Var 5 hafta 1gün

Eklentiler

• A41D51BA-06A7-4E64-B2E9-CE52E73459D0.webp
    22 KB · Görüntüleme: 170
Ultrason kagidin var mı ,?? Boş gebeliklere kesenin icinde hiç birşey olmuyormuş internette baktım kendini korkutma cnM ALLAH büyük inşallah bebeklerimizi sağ salim görürüz amin
Var

Eklentiler

• CF5061A3-AC44-4BBD-BA23-52EE51BFF491.webp
    22 KB · Görüntüleme: 130
Merhaba bende sizinle aynı durumu paylaşıyorum. Reglimin ilk gününe göre hesapladığımızda 5+5 im. Dün hastaneye gittim keseyi gördük ama kesenin içindeki yolk şüpheli dedi doktor. ters bir yere yerleşmiş veya geç döllenme olabilir dedi. 3 gün sonra yani Cumartesi tekrar çağırdı. Sizde bir bakabilir misiniz benimle aynı durumu yaşayan başkaları varmı ?

Eklentiler

• EB58E46D-D2BC-4E8A-AA26-ED9F8B21DFF0.webp
    20 KB · Görüntüleme: 129
  • 88AB7702-D74F-4E3F-884B-07348E7CE9BF.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 130
Senin kesenin içinde yolk kesesi var mı ?? Bende 5.haftadayim korkma benimde bebek görünmedi daha doktor bana 6 haftalık Ken gel dedi
Yolk kesesi nedir kızlar bende var mı ?
Bende 5+4 üm bugün baktı doktor keseyi gördük ama içi boş 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi inşallah oluşur tedirginlik var tabi

Eklentiler

• Screenshot_20230208-123229_Chrome.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 124
benim 5 hafta ama hala kese görünmedi
Canım merhaba gayet normal 5 haftada. Devlet Hastanesi'ne mi gidiyorsun oradakiler pek göremiyor mesela benimde ilk gorememislerdi iki gün sonra gittiğimde gayet gelişmiş bir kese vardı şuan tam 3 ayimizi doldurduk ve artık devlet Hastanesi'ne gitmiyorum insanı sadece telaslandiriyorlar.

Yok ozele gidiyorum doktorum iyi aslinda beta 2800 ama idrardan sonra hafif pembe kahvelik geliyo hala doktorum her ihtimale karsi progestan hap ve igne verdi suan erken daha 10 gun sonra bakalim dedi, rahmin solunda kese gibi bisey var diyo ama emin degil rahime dogri gelisirse iyi gelismezse sanirim dis gebelik

2800 de alttan görüyor aslında doktorlar canım alttan denemedimi bende lekelenmem vardı karından kese var gibi ama net değil demişti netlessin diye içimde kalmaskn diye alttan bakmıştık çok net görünüyordu o zaman. Şimdi 3 ayı doldurduk şükür sagljkla ilerliyor uz. İnşallah seninde sağlıkla ilerlesin canım

Yok hic alttan muaeyene falan demedi cok yeni biraz buyusun bakalim nolcak dedi sadece, sizinde idrardan sonra hafif kahveli pembelik mk oluyordu bir de arada kasik agrisi var benim insallah benimde oyledir kendimi en kotudune hazirladim ama yinede insan kabullenemiyor, sizde saglikla kucaginiza alin insallah

Evet canım bende de kahverengi lekelenme ve pembe lekelenme oldu progestan kullandım birde doktorum ilişkiyi yasaklamıştı ondan sonra tamamen düzeldi endişelenme canım Allah'ın izniyle herşey yoluna girer

Evet canım bende de kahverengi lekelenme ve pembe lekelenme oldu progestan kullandım birde doktorum ilişkiyi yasaklamıştı ondan sonra tamamen düzeldi endişelenme canım Allah'ın izniyle herşey yoluna girer
O kadar rahatladim ki suan cok tesekkur ederim gercekten, insan ayni seyleri yasayan biri olunca daha da umutlaniyor tabi hayirlisi orasi ayri:)

Yolk keseni ben göremedim Doktor bu ultrasonu çekerken sana demedimi iç kesen de göründü diye ?? Sadece keseyi mi gördük dedi
Yolk kesesi nasio oluyor acaba benim görüntüyede bakar mısınız acaba ben anlamıyorum paylaşım yaptım lütfen bı bakın anlamassaniz net atarım size bende kese var bebeği goremedi 15gun sonra gel erken dedi ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…