Kese var bebek var ama kalp atisi görünmüyor..

future tense

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
373
380
53
Merhaba tatile annemlerin yanına gittiğimde gebeligimi öğrendim beta 104 le 5 gün sonra 1077 ye çıktı 1 hafta sonra ufak kanamam olunca acile gittim beta 19 bin olmuş doktor ikiz gebelik dedi ama düşük riski var hemen iğne ve fitil başlandı 3 gün sonra tekrar ultrasonla bakıldı tek bebek görünüyor dedi kalp atışı görünüyor dedi,sonra ben güvenemedim özelden randevu aldım 6+1 di geçen cuma dr kese var bebek var ama kalp atisi görünmüyor dedi ama 1 yada 2 hafta daha bekleyelim dedi ama benim hiç umudum yok çok üzüldüm cuma gününe tekrar randevu aldım sizce sonuç değişir mi kalp atışı sizlerde kaç haftalıkken göründü

6.haftada karindan duyulmadi alttan bakinca duyuldu. Size karindan mi bakildi?

Karından da bakıldı alttan da iki türlüde görülmedi ama bekleyelim dedi bende anlamadım ki ne dusuncegimi şaşırdım ..
1 hafta daha beklemek bence de mantıkli olur, geç döllenme gibi durumlarda kalp atışı daha geç haftalarda duyulabiliyor. 8. Haftasında duyanın da oldugunu okumuştum bu sitede.

Benimde 6. Haftada duyulmadı doktorum 8. Haftada tekrar çağırdı o zaman hem bebek net gözüktü hemde kalp atışını duyduk.

Sağlıklı bebek her türlü tutunur inşallah.Sabirla bekle her şey gönlünce olsun

Hemen umudum yok deyip negatif düşünmeyin 6. hafta zaten genel olarak çok erken sayılıyor kalp atışı için duymamış olmanız gayet normal. 7. ve 8. haftada duyulur genelde hatta ben ilk gebeliğimde 9. hafta da duymuştum sakin olun ve pozitif düşünün umarım sizinledir bebeğiniz

İyi akşamlar acaba bebeğinizin kalp atışını duyabıldiniz mi? Şu an bende de aynı durum var pazartesi günü tekrar kontrole gideceğim. Çok endişeliyim.

İyi akşamlar acaba bebeğinizin kalp atışını duyabıldiniz mi? Şu an bende de aynı durum var pazartesi günü tekrar kontrole gideceğim. Çok endişeliyim.
Ayni endise bende de var. Pazartesi dr a gidecegim. Sata gore 7 ultrasona gore 6 haftaligim. Son 10 gunde crl 3mm ye ulasti ama gelisimi azmis.kalp atışı zaten yok. Moralimiz cok bozuk

Malesef duyamadık geçen hafta kürtaj oldum inşallah siz duyarsınız allah kimseye yasatmasin
Hayırlısı olsun, seni çok iyi anliyorum çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte kucagin bebisinle dolar. Kurtajdan sonra hamile kalanlari cok duyuyorum.cektikleri acilari bile unuttuklarini söylüyorlar umarim sende bu zor gunleri hatirlamayacak kadar mutlu olursun...

Amin inşallah canım artık unutma evresine geçmek istiyorum gerçekten çöktüm sanki..hakkımızda hayırlısı inşallah sizde sağ-salim alirsininiz kucağınıza mutlu haberlerinizi paylasirsaniz mutlu olurum

Malesef duyamadık geçen hafta kürtaj oldum inşallah siz duyarsınız allah kimseye yasatmasin
Geçmiş olsun Rabbim hakkımızda hayırlısını versin çok endişeliyim çok korkuyorum zaman geçmiyor sanki. Rabbim size başka sıkıntı acı vermesin inşallah. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Sizin kontrolunuz bugün müydü.amin inşallah,sizde kalbinizi ferah tutmaya çalışın inşallah güzel haberlerle dönersiniz evinize

Maa
Sizin kontrolunuz bugün müydü.amin inşallah,sizde kalbinizi ferah tutmaya çalışın inşallah güzel haberlerle dönersiniz evinize

Evet bugündü gittim ama maalesef nasip değilmiş yüzde yüz ölü bebek dedi yarın kürtaj olmaya gideceğim maalesef

Maa

Evet bugündü gittim ama maalesef nasip değilmiş yüzde yüz ölü bebek dedi yarın kürtaj olmaya gideceğim maalesef
Yaaa çok üzüldüm allah sağlık versin tekrar olur üzülme demiycem ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum atma içine napalim kaderimizde bunu yaşamak da varmış,inşallah kısa zamanda toparlarsiniz kendinizi..ne yazsam bilemiyorum gerçekten çok zor bi durum allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…