Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 6+0 hamileyim. Bıgün vajinal ultrasonda 15mm kese vardı fakat bebek yoktu , benim gibi olan varmıboş gebelikten korkuyorum
Bende aynı durumu yaşadım geç döllenmeydi adete göre 7. Haftada gözüktü bebek ve kalp atışıKızlar 6+0 hamileyim. Bıgün vajinal ultrasonda 15mm kese vardı fakat bebek yoktu , benim gibi olan varmıboş gebelikten korkuyorum
Ne oldu sizin sonuçKızlar 6+0 hamileyim. Bıgün vajinal ultrasonda 15mm kese vardı fakat bebek yoktu , benim gibi olan varmıboş gebelikten korkuyorum
Gördüm canım bebeğimiNe oldu sizin sonuç
herkeste bir değilki zaten doktor bunu sana söylemesi lazımBende bugun gittim doktor vajinal utrasonla zor gordu keseyi adetime gore daha buyuk olmasi lazimmis
Cuma beta 2113 dedim. Tekrar istedi doktor süpelendi agrimda cok varherkeste bir değilki zaten doktor bunu sana söylemesi lazım
Seni stresse sokmasınlar
7 haftalıkken baktır ozaman garanti olur
Kaç haftalık bebeğinizBende bugun gittim doktor vajinal utrasonla zor gordu keseyi adetime gore daha buyuk olmasi lazimmis
Hafta olarak soylemedi ama en son 19. Kasimda regli oldimKaç haftalık bebeğiniz
Sevindim bebeğinizi görmenize kalp atışlarını duyabildiniz miHafta olarak soylemedi ama en son 19. Kasimda regli oldim
Benim kese bile zor gorundu vajinadan baktigi halde o yüzden beta istedi tekrarSevindim bebeğinizi görmenize kalp atışlarını duyabildiniz mi
Bebek gorunduyse bı daha neden beta istedi kiBenim kese bile zor gorundu vajinadan baktigi halde o yüzden beta istedi tekrar
Bebek gorunmediki. Kesemi gorunmedi nerdeyse supelendi beta istediBebek gorunduyse bı daha neden beta istedi ki
İnşallah güzel sonuçlar alirsinizBebek gorunmediki. Kesemi gorunmedi nerdeyse supelendi beta istedi
Kismet bakalim.İnşallah güzel sonuçlar alirsiniz
Satin 19 kasim miKismet bakalim.