Kese var bebek yok yardımcı olur musunuz

sindirella_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
96
43
3
Merhaba yine ben... Son adetim 21 mayis. Son adetime gire 6+4 gebeyim. En son yazdığımda adete 7 gün kala kan 0.33 demiştim adet günüm beta 14 du 26 haziranda 500 çıktı ve bi daha istemedi doktor keseyi gördük 4 mm di. 1 hafta sonra yani dün gittik 10 mm olmuş dedi ama kese var bebek yok içinde dedi. Kese düzgün duruyor dedi.1 hafta sonra gel bakalım dedi boş gebelik olabileceğini söyledi kese büyür ama bebek olmaz içinde dedi kurtajla alıyorlarmış haftaya perşembe gidicez alalım kurtajla derse biraz daha beklemelimiyim 2 kere düşük yaptım bu 3 olucak ve artık dayanamıyorum ağlamaktan düşünmekten helak oldum lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir misiniz

Canım bende 6+1 de kese var bebek yoktu 6+4 de baktılar tekrar hem bebegi gördük hem kalp atışlarını duyduk darısı senin başına inşallah korkma içini ferah tut ki bebişde strese girmesin annesi bu ilk haftalar hep stresli yorucu haftalar bende atlattım şükür önemli sabretmek dua etmek.
Doktorunun cihazı iyi mi istersen başka bir hastaneye daha git.
Benim 6+1 de başka hastane göremedi 6+4 kendi doktorum gördü cihazı iyidi çünkü..

Özel hastane ama bide başka hastaneye gidiyim dediğiniz gibi o kadar stres yapıyor ki insan aynı şeyleri yaşamaktan bide bu sefer çok umutluyduk... inşallah canim bizde görürüz hafta gittiğimizde çok teşekkürler

benim kuzenim 7. haftasi bitmek uzereyken gordu ancak bebegi.. bazen gec gorunebiliyor sikma canini herseyin hayirlisi olsun insallah gorursunuz en kisa zamanda.

benim kuzenim 7. haftasi bitmek uzereyken gordu ancak bebegi.. bazen gec gorunebiliyor sikma canini herseyin hayirlisi olsun insallah gorursunuz en kisa zamanda.
Beklemekten başka çare yok haftaya inşallah hayırlı haberler aliriz ve tüm bekleyenler isteyenler çok zor süreçler...Amin canım inşallah

Umudunuzu yitirmeyin ben de cok gec duydum kalbini .Dr cok moralimi bozmuştu. Aglamakla gecmisti bir haftam .

Canım benim 6+5 te falan bebek gorunmemisti 8.haftada gittim kalp atışını da duyduk merak etme erken daha hem.kese büyümüş bak bazı dr.lar böyle hemen en kötü senaryoyu yaziyorlar

Canım benim 6+5 te falan bebek gorunmemisti 8.haftada gittim kalp atışını da duyduk merak etme erken daha hem.kese büyümüş bak bazı dr.lar böyle hemen en kötü senaryoyu yaziyorlar
Evet direk kürtaj falan anlatmaya başladı zaten en başta söyledim 2 düsüğüm var diye olumlu hiç bisey demiyorlar tek umudum bu yazilanlar inşallah benim de öyle olur

Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.. doktorlar insanın moralini çok bozuyor benim doktor da beni baya strese sokmuştu, keseyi göremerdiği için hamile değilsin birkaç güne adet olursun dedi gönderdi. Kan testi bile istemedi düşün, başka doktora gittim kan testi istedi kan testine göre şuan çok küçük ultrasonda görünmez dedi, belki geç döllenme oldu dedi. 2 gün sonra tekrar yaptım katlanarak arttı değerim. Diğer doktora inannıp başka doktora gitmesem evde adet bekliyor olacaktım. Yaşın daha çok küçük ümitsizliğe düşme hemen

Amin inşallah canim benim çoook teşekkürlerr Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın

Canim sakin ol, ben gecen hafta 5+4 tum ve keseyi gorduk, bebegi gormedik ama sifir idrar vardi. Bugun gittim 6+4 ve bebegi de gorduk, kalbini de duyduk.

Ben mart ayinda bos gebelikten kürtaj oldum canim.surwkli takip ettiler.tek tarfli bicak saplanmasi gibi agri oluyo bos gebelikte.birde doktorum hemen kurtaj demedi kesenin belli bir milime gelmesi gerekiyormus beni beklettiler baktilar yok kurtaja aldilar.8 ci haftada.ins.senin bebisin gorunur Allah yardimcin olsun

Benimde 6+2 de kese boştu cnm 6+5 de hem bebeği hem kalp atısını duyduk 7-8. Haftada görenler var sadece olumlu düşün bnmde 1 kaybım var insan çok tedirgin oluyor doğana kdr da böyle olması çok normal hop oturup hop kalkıyoruz rabbim korktuğumuzla imtihan etmesin inşallah

Amin inşallah canim insanın aklina geldikçe ağlıyor benim de 2 kaybim var Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…