- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
Cihazi bilmem de doktor kucukse olabikir ama ben endiseliyim birazİlerleyen günlerde görünür.
Çok küçükse veya cihaz eskiyse görülmemiş olabilir.
Kese varsa bebek de vardır panik yapma bir hafta bekle biraz büyüsün Şen'de folik asit filan iç dengelesin kendine gelsin görünür o zaman. Bol bol su iç
Tamam cnm folik asit yazmadi bana kendin alsam olur mu acaba ?Kese varsa bebek de vardır panik yapma bir hafta bekle biraz büyüsün Şen'de folik asit filan iç dengelesin kendine gelsin görünür o zaman. Bol bol su iç
Insallah hayirlisiyla gorunur bebegimKese oldugu halde bebek olmayabilir buna bos gebelik deniyor.
Ama bence konu sahibinin daha kucuk oldugu icin gorunmemis. Ilerleyen gunlerde gorecektirler.
Insallah hayirlisiyla gorunur bebegim
Dusunsemde olacaklari degistiremem cnm Rabbimin taktirine kalmis alanda o verendeInsallah. Kotu dusunme.
Dusunsemde olacaklari degistiremem cnm Rabbimin taktirine kalmis alanda o verende
Kese oldugu halde bebek olmayabilir buna bos gebelik deniyor.
Ama bence konu sahibinin daha kucuk oldugu icin gorunmemis. Ilerleyen gunlerde gorecektirler.
Binde bir bir ihtimal ağzıma bile almak istemedim o ihtimali :) çünkü iyi düşünürsen iyi olur
O binde bir ihtimal 9 ay önce beni bulmuştu :)Binde bir bir ihtimal ağzıma bile almak istemedim o ihtimali :) çünkü iyi düşünürsen iyi olur
Tamam cnm folik asit yazmadi bana kendin alsam olur mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?