Kese var bebek yok yardimmm :(

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
158
35
Merhaba kizlar ben aranizda yeniyim bananyardiknedin benim en son adet tarihim 10 eyluldu ve ben 10 ekim sabahi test yaptim negatif cikti ve takrar 21 ekimde yaptim pozitif cikti yani iki cizgi bugun gittim kese gorundu ama icinde bebek yoktu doktor obur hafta pazartesi gene gel dedi boyle bisey basina gelen var mi ya doktor gec dollenme olabilir dedi yasayan var mi bunu ?

Kacinci haftadasin?7. Veya 8.haftada da görmüştü bizim doktor. 10.haftaya kadar yolu var diyorlar

Canim korkma muhtemelen geç döllenme oldu. 1 -2jaftaya kalmaz görürsün kismetse. Iyi düşün herşey iyi olsun

Kese varsa bebek de vardır panik yapma bir hafta bekle biraz büyüsün Şen'de folik asit filan iç dengelesin kendine gelsin görünür o zaman. Bol bol su iç

Kese varsa bebek de vardır panik yapma bir hafta bekle biraz büyüsün Şen'de folik asit filan iç dengelesin kendine gelsin görünür o zaman. Bol bol su iç

Kese oldugu halde bebek olmayabilir buna bos gebelik deniyor.
Ama bence konu sahibinin daha kucuk oldugu icin gorunmemis. Ilerleyen gunlerde gorecektirler.

ben de 6. haftada gittiğimde kese ve yolc sac gözükmüştü bebek yoktu. 1 hafta sonra gittiğimizde hem bebeği gördük hem de kalp sesini dinledik. korkulacak bir şey yok bol bol dua et annesi :)

Kese oldugu halde bebek olmayabilir buna bos gebelik deniyor.
Ama bence konu sahibinin daha kucuk oldugu icin gorunmemis. Ilerleyen gunlerde gorecektirler.
Binde bir bir ihtimal ağzıma bile almak istemedim o ihtimali :) çünkü iyi düşünürsen iyi olur

Tamam cnm folik asit yazmadi bana kendin alsam olur mu acaba ?
Yazması gerekirdi. Benim doktorum bebek planlamaya başladığımızdan beri başlattı bana gebe kalmadan içmeye başladım hala devam ediyorum. Bence almalısın bazen üstünde durmuyorlar ama çok önemli aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…