Kese var bebek yok.

Merhaba ben son adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük hamileyim. Bugün muayene oldum kese göründü ancak embriyo gözükmedi :( doktor haftaya gel dedi. Sizlerde embriyo ne zaman göründü :(

Merhaba ben son adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük hamileyim. Bugün muayene oldum kese göründü ancak embriyo gözükmedi :KK43: doktor haftaya gel dedi. Sizlerde embriyo ne zaman göründü :KK43:
Canını sıkma. Hayırlısıyla haftaya görürsün inşallah. Benim 6 haftalıkken görünmüştü. Doktorun dediği gibi haftaya git bakalım.

Merhaba Aselkocak Aselkocak Pınar hocaya kusur bulmuşsun ama bu konunun başına ekle istersen sonuçta bu gebelik düşükle sonuçlanmış. Doktor ismi verip karalamak ne kadar doğru sonuçta sana gel yat hemen kürtaj yapacağımda dememiş ki bayramda muhtemel ki kanaman olacaktır o zaman kürtaja alınırsın demiş... Pınar hanım devlette çalışırken onun sayesinde preeklampsi olduğumu geç olmadan fark ettik ve kızımı kucağıma alabildim. Yazmak istedim bu şekilde bir yorum okuyunca. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın.

Merhaba Aselkocak Aselkocak Pınar hocaya kusur bulmuşsun ama bu konunun başına ekle istersen sonuçta bu gebelik düşükle sonuçlanmış. Doktor ismi verip karalamak ne kadar doğru sonuçta sana gel yat hemen kürtaj yapacağımda dememiş ki bayramda muhtemel ki kanaman olacaktır o zaman kürtaja alınırsın demiş... Pınar hanım devlette çalışırken onun sayesinde preeklampsi olduğumu geç olmadan fark ettik ve kızımı kucağıma alabildim. Yazmak istedim bu şekilde bir yorum okuyunca. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın.
Beklemenin boşuna olacağını soğukluğuyla söyleyebildi ve alalım boş gebelik dedi. Ben şok oldum zaten. Bilmiyorum dedim. Tamam siz düşünün ama bayramda zaten düşüreceksiniz ve ben burada olmayacağım. Acile gelirsiniz. Alalım derseniz işlemi yapalım dedi.
Ben düşürmeyi beklerken kayınvalidem başka bir doktora götürdü. Ve bebeğim görünmüştü kalp atışı vardı. İyi ki aldırmamışım dedim.
Pınar hanımı neden karalamak isteyeyim? Elime ne geçer? Benim hamileliğim bebeğim söz konusuyken. Ve ben internetten okuyup doktoru kendim seçerken.

Karamandan sonra kürtajla alırım demedi. Zaten kanaman olacak. O yüzden kürtajla ol dedi.
Ayrıca devlet hastanesindeki bir doktorum çift rahimli olduğumu farketti. Pınar hanıma nunu söylediğimde baktı. Evet dedi. Riski ne dedim. Erken doğum ve düşük yaşarsın dedi. Sonrasında bebeği istiyor musun? dedi.

Noldu bebek göründü demi umarım aldirmamissindir bana da öyle dendi fakat bebegim varmış gorunmemis

Son adet tarihime göre 6+6 haftalık gebeyim bugün muayene oldum. 5+6 dayken kese gözükmüştü üstünden bir hafta geçti hala embriyo gözükmedi. Doktor haftaya yine gel dedi. Boş gebelikten korkuyorum :(

Back
X