- 20 Ocak 2019
- 410
- 167
- 23
- 30
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Çok şükür canım, Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Çok şükür canım, Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Çok şükür. Teşekkür ederim. İnşallah.Yarabbi çok şükürbiz sana söylemiştik annesi. Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
![]()
Benim bebek de 7+ da göründü tam hatırlamıyorum ama 7+6 gibiydi sanırım çok sağlıklı 1 yaşında şuna :)Merhaba kızlar.
Bugün doktora gittim. Karnımdan ultrasonla baktı. Kese var ama bebek yok dedi. Radyolojiye gönderdi. Karnımdan baktı. 6+6 haftalık. 11 mm kese dedi. Ama bebek yok dedi. Doktorumla görüşünce kürtajla alalım ya da bekleyelim dedi. Bayramda kanaman, çok ağrın olursa acile gel dedi. Çok üzgünüm ve mutsuzum.
Canım medikal parkta bakılıp teşhis koydu doktor. Bugün Lokman hekime gittim. Vajinal muayeneyle bebeğimizi ve kalbini gördük. Çok şükür.Acele etme cnm ihmal olabilir devlette baktilarsa ultrosnla ihmal vardır biraz daha bekle eyer doktorunun dediği gibi olursa tabi git acile öyle birşey olmazsa bile bebeğini aldırma
Bugün Lokman hekime gittim. Vajinal muayeneyle bebeğimizi ve kalbini gördük. Çok şükür.Aynı durumları yaşadım ve kürtaj oldum canım inşallah sen duyarsın bebeğinin sesini
Maşallah yavruna. Bugün Lokman hekime gittim. Vajinal muayeneyle bebeğimizi ve kalbini gördük. Çok şükür.Benim bebek de 7+ da göründü tam hatırlamıyorum ama 7+6 gibiydi sanırım çok sağlıklı 1 yaşında şuna :)
Hiç üzülme sabırla bekle kürtaj olma hemen
çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımMaşallah yavruna. Bugün Lokman hekime gittim. Vajinal muayeneyle bebeğimizi ve kalbini gördük. Çok şükür.
YA maşallah çok sevindim sağlıkla büyüsünMaşallah yavruna. Bugün Lokman hekime gittim. Vajinal muayeneyle bebeğimizi ve kalbini gördük. Çok şükür.
Ya şu mesajını gördüm yemin ederim bi oh çektim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın.. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah ah ahh nasıl hemen karar veriyorlar yaa hiç mi korkmuyorlar ya bina gafletle o doktoru dinleseydin hiç mi vicdan yok bu insanlarda ah ahhKızlar bugün Lokman hekim hastanesine gittik. Meltem hocaya. Karından baktı. Muhtemelen alttan bakınca göreceğim dedi. Ve bebeğimi de kalp atışını gördük. 6 haftalık dedi. Genel anlamda bakılması için kan verdim. 3 hafta sonra seni göreyim dedi. Çok şükür Rabbime.
Aldırmam gereken doktora gelince Medikal park Batıkent hastanesi. Pınar telli celtemen hocayı Allah'a havale ettim. Ona kalsa hemen alınması gerekiyordu. Duasını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Rabbim güzel haber bekleyen herkese aynı duyguları yaşatsın. Şifa versin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. İsteyen herkese nasip etsin inşallah.
İnşallahYA maşallah çok sevindim sağlıkla büyüsün
Teşekkür ederim. Allah razı olsun.Ya şu mesajını gördüm yemin ederim bi oh çektim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın.. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah ah ahh nasıl hemen karar veriyorlar yaa hiç mi korkmuyorlar ya bina gafletle o doktoru dinleseydin hiç mi vicdan yok bu insanlarda ah ahh
MErhaba sağlıkla kucağınıza alın şu an ben 4+5 teyim ama kese gözükmedi normal midir sizin me zaman gözüktü pazartesi bir daha gel dediTeşekkür ederim. Allah razı olsun.
Hastanenin suçu yok. Ama Medikal park benim için bitmiştir. Hastaneyi arayıp durumu anlatıp şikayet ettik. Umarım iletirler.
MErhaba sağlıkla kucağınıza alın şu an ben 4+5 teyim ama kese gözükmedi normal midir sizin me zaman gözüktü pazartesi bir daha gel dedi
Ben de iki gün önce gittim 4+3 tü gözükmedi canım. Bana da 1 hafta sonra gel demişti.
Merhaba. Benim kese 5. Haftada gözüktü. Sakin olun. Allahın izniyle inşallah gözükecektir.MErhaba sağlıkla kucağınıza alın şu an ben 4+5 teyim ama kese gözükmedi normal midir sizin me zaman gözüktü pazartesi bir daha gel dedi
Sağlıkla alın kucağınızaMerhaba. Benim kese 5. Haftada gözüktü. Sakin olun. Allahın izniyle inşallah gözükecektir.
İnşallahSağlıkla alın kucağınıza