Kese var bebek yok..

zozoli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2022
3
0
1
30
Merhaba arkadaşlar ben 7+1 haftalık hamileyim. Çift kese göründü biri tamamen boş diğerinde yolk var bebek yok. Keselerin biri 12 mm boyutunda diğeri 14 mm. Haftaya da keseler boş görünürse kürtaj olucam. Sizce bebek oluşur mu 8. Haftaya kadar, bir bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim en azından içimi rahatlatmaya ihtiyacım var.Teşekkürler..

Merhaba tüp bebek miydi 2 kese var ?keselerin şekli boyutu nasıl haftasına göre zaten küçükse maalesef yolunda gitmeyen şeyler var demektir aynısı başıma geldi kese göründü yolkta vardı ama bebek yoktu olsada sağlıksız gebelik demekmiş kendimi hep öyle teselli ettim hakkınızda hayırlısı olsun çok şükür 1 yıl geçmeden yine hamileyim lütfen kendinizi üzmeyin iyi bir hastane ve doktorsa doktorunuza güvenin

Tüp bebek değildi. Keselerin şekli boyutu falan olması gerektiği gibi tek sorun bebekler yok içlerinde. Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizin adınıza sevindim :)

Tüp bebek değildi. Keselerin şekli boyutu falan olması gerektiği gibi tek sorun bebekler yok içlerinde. Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizin adınıza sevindim :)
Canım benim normal ultrason da 8+2 de bile görünmedi, sonra doktorum birde vajinal kontrol edelim dedi o zaman gördük ama haftasına göre küçüktü ondan gözükmemiş sanırım (bu arada kese 24mm idi 7+2 de gittiğimde o zaman sadece karından bakmıştı o zaman sadece yolk saç görmüştü)

Merhaba bendd bugün 6+1 de kontrole gittim yolk göründü ama bebek için erken dedi. Normalde bu haftalarda bebek görünüyor diye okuyorum. Siz ne zaman gördünüz kfam çok bozuldu

Merhaba bendd bugün 6+1 de kontrole gittim yolk göründü ama bebek için erken dedi. Normalde bu haftalarda bebek görünüyor diye okuyorum. Siz ne zaman gördünüz kfam çok bozuldu
Canım 6.hafta da yüzde 60 oranda sadece kese gözükür geriye kalan yüzde 40 kısım anca bebeği görür o da kalp atışı duyamaz, 7.hafta ve sonrası (kese boyu 25mm olunca görünüyor genelde) bebek görünür, 7.haftaya gelmeden hiç panik yapma, 7.haftafan sonra hala gözükmüyor derse doktor o zaman çok stres oluyorsan vajinal bakmasını iste o zaman daha net sonuc alınıyor (ama hiç merak etme haftaya iyi haber alırız büyük ihtimal)

Haftaya gidicem tekrar 7+5 oluyorum o zaman inşallah görürüz. Çok teşekkür ederm çok açıklayıcı yazmışsınız

Haftaya gidicem tekrar 7+5 oluyorum o zaman inşallah görürüz. Çok teşekkür ederm çok açıklayıcı yazmışsınız
Siz kaçta gördünüz

Benimde bugun doktora acile gittim kese var bebek yok kaç hafta olduğunu bile söylemedi

Bende bugün gittim kese var bebek yok adet düzensizliği yaşadim kaç haftalık hamileyim onuda demediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…