Kese var bebek yok

benbirkek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
842
1.244
113
31
Arkadaşlar bugün ilk kontrolüne gittim beta 15000 kese gözüktü bebek gözükmedi,6 haftalık. Sizce normal mi?

Arkadaşlar bugün ilk kontrolüne gittim beta 15000 kese gözüktü bebek gözükmedi,6 haftalık. Sizce normal mi?
Bir hafta sonra olusabilir bebek sabredin bazen boyle olabiliyor. Vajinal bakildimi bilmiyorm bazen vajinal gorunuyor once sonra ultrasonda gorunuyor. Benim oyle olmusti once vajinal muaynede gorundu bi hafta sonra ultrasonda gorundu Umarim bos gebelik degildir.

Bir hafta sonra olusabilir bebek sabredin bazen boyle olabiliyor. Vajinal bakildimi bilmiyorm bazen vajinal gorunuyor once sonra ultrasonda gorunuyor. Benim oyle olmusti once vajinal muaynede gorundu bi hafta sonra ultrasonda gorundu Umarim bos gebelik degildir.
İdrar kesen boş dolu olsaydı belki gözükebilirdi dedi cuma tekrar gideceğim göremezsem vajinal bakarız dedi ama biraz da tedirgin oldum açıkçası. Umarım değildir 🥺

İdrar kesen boş dolu olsaydı belki gözükebilirdi dedi cuma tekrar gideceğim göremezsem vajinal bakarız dedi ama biraz da tedirgin oldum açıkçası. Umarım değildir 🥺
Uzulmeyin herseyde bir hayir vardir. Bekleyin umutsuzluga dusmeyin dua edin . kucuk oldugundan ultrasonda gorunmeyebilir

Hiç üzülmeyin benim bebiş de 8. Haftaya kadar sadece vajinal göründü. Başta baya şok oldular beni de telaşa verdiler ama vajinal bakınca kalp atışlarını bile duyduk 🥰

Bence gayet normal karından 7.haftada görünür Allah ın izniyle

Arkadaşlar bugün ilk kontrolüne gittim beta 15000 kese gözüktü bebek gözükmedi,6 haftalık. Sizce normal m
Merhaba, benim de 5-6 haftalik hamileyim, kese ve yolk gozuktu, amma bebek gozukmedi, haftaya randevum var. sizde bebek gorundu mu?

Back
X