Kese var bebek yok

aleynaMsss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
26
5
1
23
Geç döllenme olup geriden geliyorum beta değerim çok yavaş yükseliyordu son 1 haftadır güzel yükselmeye başladı doktoralar genelleme olarak bakıyorlar tabi kesen oluşmuş ama içersinde bebek yok sağlıksız diyorlar sizce şuan nolcak gelişirmi yoksa düşükmü olur

Merhaba bende yaşadım aynısını, ilk başta beta yükseldi gayet normal şekilde o dönem ultrasonda bakılmadı, ultrasona gideceğim gün kan tahlili yapıldı 1200 civarıydı değer ama 1 hafta öncede 1100 civarındaydı sağlıklı bir artış değildi, baktıklarında kese vardı içi boştu, bunu öğrendim ve ertesi gün kendiliğinden düşük yaptım. Çok hızlı gelişti bende olaylar. Sizde güzel ilerler umarım…
Benim ultrasona gideceğim günün öncesi çok şidddetli bir ağrım oldu sadece

Geç döllenme olup geriden geliyorum beta değerim çok yavaş yükseliyordu son 1 haftadır güzel yükselmeye başladı doktoralar genelleme olarak bakıyorlar tabi kesen oluşmuş ama içersinde bebek yok sağlıksız diyorlar sizce şuan nolcak gelişirmi yoksa düşükmü olur
Bana da aynısını dediler ve şu an kalp atışını bile duyduk kaç haftalıksınız şu an

Aynı şeyleri yaşadım betam güzel artıyordu bunun sebebi kesenin içinde bakteriler olduğu için kese büyüdükçe hgc değerinde yükselirmiş. 9 haftaya kadar bekledim kese 44mm oldu ne yolk saç vardı ne bebek o yüzden acil kürtaja girmek durumunda kaldım.

Bende 5. Haftada çok güzel bir değerle doktora gittim kese var ama bebek yok 10 gün sonra gel geç döllenme olabilir üzmek istemem, o zaman net konuşalım demişti.

Sende gönlünü ferah tut inşallah, kaçıncı haftan peki?

Bana da aynısını dediler ve şu an kalp atışını bile duyduk kaç haftalıksınız şu an
Geç döllenmeden dolayı 5 haftalık kontrolle gittim kese halen duruyor düşük gözükmüyor değerim 2547 olmuş 3500 yükselirse kese gözükebilir dedi ama 7 gündür Az az kanamam var

Geç döllenmeden dolayı 5 haftalık kontrolle gittim kese halen duruyor düşük gözükmüyor değerim 2547 olmuş 3500 yükselirse kese gözükebilir dedi ama 7 gündür Az az kanamam var
İlaç verdiler mi benim de kanama alanım vardı kanamam yoktu ama ilaç verdi 10 gün sonra geçti

Back
X