Kizlar mrb biz esimle geri cekme yontemi ile korunuyoruz daha cocuk dusunmuyodum iki yasinda cocugm var biraz buyusun istedim 28gunde adet giruyorum duzenlidir dun adet gunumdu olmadim halen dun sabahtan beri adet sancisina benzer batma eslik eden kasiklarimda agri var ara ara oluyor egilip kalktigim zaman .bacaklarimda belimdede agri var bacaklarimi kasiyorum acaba hamilemiyim halada olmadim hala betaz sarimtrak akintim geliyo normalde olmazdi adetim gelince ltfn yardm
kanamam yok herşey normal o bakımdan. inaşallah bebeğimizi görürüz kalp atışlarını duyarz . çarşamba ilk işiim burdan paylaşmak olcak dua et benm için bende senn için dua edicem.
lütfen yardım edin
7 haftalık hamileyim. 6+3 haftalık hamileyken doktora gitti bebek görünmedi ama kese göründü. doktor endişelenmemem gerektiğini 1 hafta sonra gel kesin görürüz dedi. Fakat ben internetten araştırdığımda boş gebelik diye bir şey olduğunu öğrendim ve çok tedirginim. ilk hamileliğimsizce doktorun boş gebelik gibi bir şüphesi olsa söylermiydi kafam çok karışık. doktora gitmeye cesaret edemiyorum. böyle birşey yaşayan var mı lütfen yardım edin. kesemin boyu 21,8mm sizce bu normal mi
Ben ilk okudugumda dua ettim zaten senin icin :) icini rahat tut kafana takipan birsey oldugunda da bilgi almak icin doktor sitelerindeki yazilari oku en dogru bilgiye ordan ulasirsin burasi forum sitesi insanlar yorum yapar kesin bir sey demez kimse yorumlar seni umutsuzluga goturmesin
Ayni durumu ben de yaşadım geç döllenme olduğu için kese boş göründü ve doktor bana boş gebelik muamelesi yaptı fakat şu anda bebeğim çok şükür sağlıklı sakın üzülme birkaç hafta daha bekle benim 10 gün geç döllenme olmuştu
lütfen yardım edin
7 haftalık hamileyim. 6+3 haftalık hamileyken doktora gitti bebek görünmedi ama kese göründü. doktor endişelenmemem gerektiğini 1 hafta sonra gel kesin görürüz dedi. Fakat ben internetten araştırdığımda boş gebelik diye bir şey olduğunu öğrendim ve çok tedirginim. ilk hamileliğimsizce doktorun boş gebelik gibi bir şüphesi olsa söylermiydi kafam çok karışık. doktora gitmeye cesaret edemiyorum. böyle birşey yaşayan var mı lütfen yardım edin. kesemin boyu 21,8mm sizce bu normal mi
canım öncelikle geçmiş olsun. benim ilk hamileliğim boş gebelikti. 20 ml olduğunda hala bebek görünmüyosa sorun var demektir. lekelenme falan oluyor mu peki?
hadi ya ciddimisinbenm kesem 21,8 mm hayır lekelenme falan yok her şey çok normal seyredio.
kaçıncı haftada görünmüştü bebeğin?
lütfen yardım edin
lütfen yardım edin
Canim ben daha once bos gebelik yasadim ve kurtaj oldum ins senin bebegin vardir bende kurtajdan once emin olmak icin kanda bet hcg takip edildi 3 gun boyunca degerim gunden gune dustu ve doktorum o zaman karar verip kurtaj yapti ins hersey duzelir
çok geçmiş olsun canımbakalım bnde yarın doktora gidicem inşallah herşey yolundadır..
çok geçmiş olsun canımbakalım bnde yarın doktora gidicem inşallah herşey yolundadır..
Arkadaşlar merhaba
5 bucuk haftalık hamileyim. Son ultrason görüntüm bu. İlk gebeliğim boş gebelikti, 2. si dış gebelik. Şu an diken üzerindeyim. Ultrason görüntüme bakar mısınız
Eki Görüntüle 1019835 Eki Görüntüle 1019835
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?