canım çok çokkkk teşekkür ederim cevap yazdığın için inan içim rahatladı Rabbim razı olsun senden sağ salim bebeğini kucağına al benim içinde dua et ne olur .bende bunu anlamıyorum ve kafama yatmadığı için testlerimi yaptırmaya karar verdim bi kaç dr pıhtılşama sorunu boş keseye sebep olmaz falan dedi ama ben araştırmak istiyordum içim hiç rahat değildi.bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım tutar veya tutmaz bilmiyorum ama yinede testlerimi yaptırcam.çarşamba günü kadın doğumdan randevu aldım üniversite hastanesinden kadın doğuma 2 düşük yaptım diyeceğim.onlar genetik bölümüe yönlendiriyorlarmış sanırım.boş keseye sebep oluyo veya olmuyo böyle bişeyim varsa bilmek isitiyorum çünkü 2.3.yü yaşamaya ne gerek var alttarafı bi kan testi hatta bence kişi hamile kalmayı düşündüğünde yapılmalı bu testler.zaten zor hamile kalmıştım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 10 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum.senin için çok sevindim canım.bi arkadaşımda boş kese yaşamış gittim bütün testlerimi yaptırdım ama pıhtılaşma çıkmadı dedi yinede dr u kan sulandırıcı vermiş 2 yaşında kızı var onunda.
haklısın canım banada dr öyle demişti kalitesiz spermden veya yumurtadan kaynaklanır dedi ilk gebeliklerde olabilir dedi şansızlık sadece dedi.bende riske atmak istemedim canım.drek genetik bölümüne gidilebildiğini bilmiyordum canım bi arkadaşım önce kadındoğuma gitmiş orası genetiğe sevk etmiş bende oyüzden kadın doğumdan aldım.inşallah işim rast gidercanım pıhtılaşma olmayadabilir boş kese sebebini araştırırsan döllenen yumurta ve sperm kalitesiz denk gelmiştir
bölünme aşamasında sorun olmuştur vs..Ama ben iki defa yaşadım ilkinde doktor normal ama ikincisinde yaşamazsın demişti ama yaşadım ...ama sen kesinlikle riske atma madem zor hamile kaldın sırf bu yüzden bir kayıp daha yaşama
ben tıpta direk genetik bölümüne gitmiştim doktora iki kaybımoldugunu söyleyince oda hemen testleri istedi bir ay sonra aldık bizde...sende iki kaybın oldgunu söyle yalan olacak ama naparsın bazen gerekiyor...
bende pıhtılaşma var yada yok en azından öğreniyim içim rahat etsin demişitm çünkü iki defa kalitesiz yumurta ve spermin birleşme ihtimali çok zor başka sebebi olabilir demiştim öylede cıktı
eeğer pıhtılaşma cıkarsa iyi bi doktor bulmaya bak çünkü oaşamada doktor cok önemli kimisi pıhtılaşma olmasına ragmen iğneyi gereksiz görüyor öyle arıza bir doktora denk gelmemen için
haklısın canım banada dr öyle demişti kalitesiz spermden veya yumurtadan kaynaklanır dedi ilk gebeliklerde olabilir dedi şansızlık sadece dedi.bende riske atmak istemedim canım.drek genetik bölümüne gidilebildiğini bilmiyordum canım bi arkadaşım önce kadındoğuma gitmiş orası genetiğe sevk etmiş bende oyüzden kadın doğumdan aldım.inşallah işim rast giderçarşamba günü sabah randevum var.
canım ultrasona göre 6 hafta 3 günlüktü benim kese 8mm idi dr um yolksac kesesinin çoktan oluşmuş olması gerektiğini ama olmadığını kesenin boş oldunu söylemişti.hcg artışım da gayet normaldi.3 dr a göründüm inanamadım ama 3 üde aynı şeyi söyledi.kürtaj oldum.şimdi tekrar denemeye başladık bu ay 4.denememiz inşallah sağlıkla vermişti rabbim.Canim bende gec dollenme olmus, 6. Haftamda sadece kese gorundu 10 gun sonra bebegi gorduk. Hamileligim adet takvimime gore 1 hafta geriden geliyor. Aklina kotu seyler getirme bos gebeligi beta hcg ile anlayabiliyorlar.
tamam canım zorluk çıkarırlarsa ağlarım vallaa hiç psikolojiden anlamıyormusunuz siz diyeher hastanenin uygulaması farklıdır olsun kadın doguma git durumu anlat kem küm ederse açıkça söyle iki kaybım var aynı seyleri yaşamak istemiyorum dersin zorluk cıkarmazlar
Canım bende aynı şekildeyim. Dün doktora gittim 6+2ydim. Kesem bayağı büyümüş ancak bebek henüz yok. Doktor bebek yeni oluşmaya başlamış haftaya kalp atışı için gel dedi. İlişki tarihlerime göre geç döllenme şansım pek yok ama nedense böyle bir durum yaşıyorum. Benim haftamdaki kızlar bu hafta kalp atışını alıyorlar bende neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Sizde bebek oluştu mu sonra? Yolk sac falan var mıydı o zaman?Kızlar merhaba. Benimde gebeliğimin 6+2 haftasında keseyi gördük ancak bebeği göremedik. Haftaya tekrar muayene olucam görür müyüm acaba?
Yok canım oluşmadı malesefCanım bende aynı şekildeyim. Dün doktora gittim 6+2ydim. Kesem bayağı büyümüş ancak bebek henüz yok. Doktor bebek yeni oluşmaya başlamış haftaya kalp atışı için gel dedi. İlişki tarihlerime göre geç döllenme şansım pek yok ama nedense böyle bir durum yaşıyorum. Benim haftamdaki kızlar bu hafta kalp atışını alıyorlar bende neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Sizde bebek oluştu mu sonra? Yolk sac falan var mıydı o zaman?
Çok üzüldüm canım benim. Ama maşallah tekrar gebesin. Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahYok canım oluşmadı malesef7+2 de tekrar gittim yoktu kese de biraz küçülmüştü. Yolk sac da yoktu. Daha sonra ilaçla düşük yaptım
İnşallah sizinki güzel ilerler,doktorunuz da bebek oluşmaya başlamış demiş kendinizi strese sokmayın herşey günlünüzce olsun
Sağol canım çok teşekkür ederim. Tam bir yıl sonra Rabbim tekrar nasip etti çok şükür inşallah sağlıkla güzel ilerlerÇok üzüldüm canım benim. Ama maşallah tekrar gebesin. Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?