Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyleydi 7. Hafta da bebeği görebildik5+3 haftalık hamileyim. Kese var dendi yolk da var dendi ama sağ tarafımda ağrı var biraz şüpheliydi sanki. Progesteron istedi acaba neden.. Çok korkuyorum doğrusu böyle olan varmı
Şimdi şöyle dün sağ tarafımda ağrı başladı acile gittim muayene oldum kese var haftasıyla da uyumlu dedi yolk da var dedi oluşmuş dedi.Nasıl yani ben anlayamadım
Sizcede sağ tarafınızda ağrı varmıydı birde doktor progesteron istedi miBenimde öyleydi 7. Hafta da bebeği görebildik
İlk haftalarda ağrı normal bebek tutunuyor çünkü5+3 haftalık hamileyim. Kese var dendi yolk da var dendi ama sağ tarafımda ağrı var biraz şüpheliydi sanki. Progesteron istedi acaba neden.. Çok korkuyorum doğrusu böyle olan varmı
Progesteron değeri düşük gelirse ne oluyor yaniİlk haftalarda ağrı normal bebek tutunuyor çünkü
Kontrolde hep istiyorlar onu sağlıklı tutunuyor mu diye bakıyorlar.
Evet ağrı vuruyor ama yerleştiği için deniliyor pregestan ilaç kullanıyorumSizcede sağ tarafınızda ağrı varmıydı birde doktor progesteron istedi mi
İnşallah sağlıkla tutunmuştur, kucağınıza alın. Gidebiliyorsanız özel bir doktora gidin bir de o baksın.Şimdi şöyle dün sağ tarafımda ağrı başladı acile gittim muayene oldum kese var haftasıyla da uyumlu dedi yolk da var dedi oluşmuş dedi.
Ama sağ tarafıma bakarken bişeyden şüphelenir gibi oldular 4-5 doktor baktı sonrasında yok yaa dıyerek birşey yok bunda enfeksiyon kaynaklı diye gönderdiler beni. Bugün de normal polikliniğe gittim oda baktı kese ve yolk var olmwsı gerektiği gibi ama ağrımın da olduğunu bildiği için karından sağ yumurtalığıma baktı birşey demedi sadece progesteron istedi.
Bu arada ben bir. Kere diş gebelik geçirdik ben sol tüpüm alındı ama diş gebelik gibi durmuyor sağlikli parlak oluşmuş kese dedi anlamadım ya ağrımın nedenini neden progesteron istedi... Birşey mi var acaba diye.
Kusura bakmayın bıraz uzun oldu
İnşallah canım. Özele şuan gidemem ne yalan söyleyim.İnşallah sağlıkla tutunmuştur, kucağınıza alın. Gidebiliyorsanız özel bir doktora gidin bir de o baksın.
Siz yorulmamaya çalışın, dinlenin.İnşallah canım. Özele şuan gidemem ne yalan söyleyim.
Ben progesteron değerime doktor istemeden sürekli baktırıyoeum hep kontrolde tutmak açısından. Bende de düşmüştü progesteron değerim, sonra aniden yükseldi. Dalgalanmalar ola biliyormuş hormonlarda. Ben her ihtimala progestan fitili kullanıyorum her günProgesteron değeri düşük gelirse ne oluyor yani
Ben ağrım tek taraflı olduğu korkuyorum aslında birşey var kesin diyeBen progesteron değerime doktor istemeden sürekli baktırıyoeum hep kontrolde tutmak açısından. Bende de düşmüştü progesteron değerim, sonra aniden yükseldi. Dalgalanmalar ola biliyormuş hormonlarda. Ben her ihtimala progestan fitili kullanıyorum her gün
İlk haftalarda ağrı normal bebek tutunuyor çünkü5+3 haftalık hamileyim. Kese var dendi yolk da var dendi ama sağ tarafımda ağrı var biraz şüpheliydi sanki. Progesteron istedi acaba neden.. Çok korkuyorum doğrusu böyle olan varmı
Düşük gelmez allhın izniyleProgesteron değeri düşük gelirse ne oluyor yani
Şimdi anladım teşekkür ederimŞimdi şöyle dün sağ tarafımda ağrı başladı acile gittim muayene oldum kese var haftasıyla da uyumlu dedi yolk da var dedi oluşmuş dedi.
Ama sağ tarafıma bakarken bişeyden şüphelenir gibi oldular 4-5 doktor baktı sonrasında yok yaa dıyerek birşey yok bunda enfeksiyon kaynaklı diye gönderdiler beni. Bugün de normal polikliniğe gittim oda baktı kese ve yolk var olmwsı gerektiği gibi ama ağrımın da olduğunu bildiği için karından sağ yumurtalığıma baktı birşey demedi sadece progesteron istedi.
Bu arada ben bir. Kere diş gebelik geçirdik ben sol tüpüm alındı ama diş gebelik gibi durmuyor sağlikli parlak oluşmuş kese dedi anlamadım ya ağrımın nedenini neden progesteron istedi... Birşey mi var acaba diye.
Kusura bakmayın bıraz uzun oldu
Çok normal ağrılar da normal düşük riski olmaması adına progestan da normal. Değer olarak progestoran bakmak istediyse o da normal. İçini rahat tut :)5+3 haftalık hamileyim. Kese var dendi yolk da var dendi ama sağ tarafımda ağrı var biraz şüpheliydi sanki. Progesteron istedi acaba neden.. Çok korkuyorum doğrusu böyle olan varmı
Kötü şeyler düşünmeyin lütfen, bebeğiniz sizinledir. Duyduğum çoğu kişide zaten tek taraflı oluyor ağrı. Bende de ilk başlar sağdaydı, sonra 2 taraflı oldu şimdi ise sadece sırtım ağrıyor. Sinirlenince daha da artıyor.Ben ağrım tek taraflı olduğu korkuyorum aslında birşey var kesin diye
Ağrılar olabilir bende şiddetli ağrı sebebiyle gidip hastanede öğrenmiştim hamile olduğumu endişe etmeyin. Normalde progestan kanama alanı için vs veriliyor ama ağrı sebebiyle gittiğiniz için önlem amaçlı vermiş olabilirler bir şey olduğunu göstermez. Yinede bence farklı iyi bir doktora gözükün aklınız kalmasın. Sağlıkla gelsin bebeğiniz5+3 haftalık hamileyim. Kese var dendi yolk da var dendi ama sağ tarafımda ağrı var biraz şüpheliydi sanki. Progesteron istedi acaba neden.. Çok korkuyorum doğrusu böyle olan varmı
Progesteron değerine baktılar canım 11.6 çıktıAğrılar olabilir bende şiddetli ağrı sebebiyle gidip hastanede öğrenmiştim hamile olduğumu endişe etmeyin. Normalde progestan kanama alanı için vs veriliyor ama ağrı sebebiyle gittiğiniz için önlem amaçlı vermiş olabilirler bir şey olduğunu göstermez. Yinede bence farklı iyi bir doktora gözükün aklınız kalmasın. Sağlıkla gelsin bebeğiniz