• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese var yolk var bebek yok

Mihri2626

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
38
Arkadaşlar yaşayanlar yazabilir mi vajinal ultrason ile baktılar kesem 14 mm olmuş ama bebek gözükmedi yolk gördü sadece ultrason görüntümü ekledim 6+0 dayım yaşayanlar yazabilir mi aşırı stresliyim

Eklentiler

• IMG_31C8A03D-AAC0-4963-A2AF-822ED078C557.webp
    IMG_31C8A03D-AAC0-4963-A2AF-822ED078C557.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 230
daha erken olabilir bir haftaya kalp atışını da duyarsınız diye düşünüyorum.

Arkadaşlar yaşayanlar yazabilir mi vajinal ultrason ile baktılar kesem 14 mm olmuş ama bebek gözükmedi yolk gördü sadece ultrason görüntümü ekledim 6+0 dayım yaşayanlar yazabilir mi aşırı stresliyim
Ben de dün 5+5te gittim sadece kese ve yolk göründü. Normal sanırım bu hafta embriyonun görünmemesi. 1 haftaya görünür çok küçüktür şu an diye düşünüyorum. Benim kendi doktorumla randevum cuma günü o zaman belli olucak net olarak ama genelde yolk oluşunca bebek de oluşur diye duyuyordum hep

Ben de dün 5+5te gittim sadece kese ve yolk göründü. Normal sanırım bu hafta embriyonun görünmemesi. 1 haftaya görünür çok küçüktür şu an diye düşünüyorum. Benim kendi doktorumla randevum cuma günü o zaman belli olucak net olarak ama genelde yolk oluşunca bebek de oluşur diye duyuyordum hep
Keseniz kaçtı sizin bide vajinal mi baktı sizede

Keseniz kaçtı sizin bide vajinal mi baktı sizede
Ben kan sulandırıcı için acil kadın doğuma gittim orada baktı. Kese boyutu söylemedi ama 5+5 ile uyumlu dedi. Cuma günü ayrıntılı bilgi alıcam ben de kendi doktorumdan

Ben kan sulandırıcı için acil kadın doğuma gittim orada baktı. Kese boyutu söylemedi ama 5+5 ile uyumlu dedi. Cuma günü ayrıntılı bilgi alıcam ben de kendi doktorumdan
Bende yarın gidicem tekrar bakalım ne diycem 7+0 oluyo yarın

6+1 de gitmiştim sadece yolk görünmüştü kesede 13mm idi 1 hafta sonra 7+1 de hem bebeği gördük hem kalp atışı dinledik şuan 18+1 iz 🥰 hiç merak etme cok normal görünmemesi haftaya görürsün inşallah 🥰🤲 ultrason da ekledim

Eklentiler

• IMG_20251117_190550.webp
    IMG_20251117_190550.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 197
  • IMG_20251117_190541.webp
    IMG_20251117_190541.webp
    16 KB · Görüntüleme: 158
6+1 de gitmiştim sadece yolk görünmüştü kesede 13mm idi 1 hafta sonra 7+1 de hem bebeği gördük hem kalp atışı dinledik şuan 18+1 iz 🥰 hiç merak etme cok normal görünmemesi haftaya görürsün inşallah 🥰🤲 ultrason da ekledim
Sizin vajinal mi bakmıştı

Bende 5+6 da gitmiştim hiç bi şey görünmedi yarın özel kliniğe gidicem 7 haftalık olucak aynı sizin gibi dua edelim birbirimizee 🙏
İnşallah sende görürsün allahım kucağımızı boş bırakmasın

1 ı vajinal 1i karından görüntülerin
Benim de hem karın hem vajinal baktı aynı anda karından yolk görülmedi sanırım alttan görüntü ama biraz korktum herkes kötü yazıyor işte 6.haftada görülmesi lazım diye

Benim de hem karın hem vajinal baktı aynı anda karından yolk görülmedi sanırım alttan görüntü ama biraz korktum herkes kötü yazıyor işte 6.haftada görülmesi lazım diye
Hayır canım ben aynı gün o korku ile 2 doktor gezdim ilk doktor beni korkuttu 2. Doktor sağolsun cok iyiydi kese daha cok küçük görünmemesi cok normal daha erken haftaya gel görürüz dedi o 1 hafta içim içimi yedi günler geçmedi 7+1 de hem bebiş hem kalp atışı görüldü duyuldu hatta onuda ekliyim 🥰

Eklentiler

• IMG_20251124_122255.webp
    IMG_20251124_122255.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_20251124_122222.webp
    IMG_20251124_122222.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 191
Hayır canım ben aynı gün o korku ile 2 doktor gezdim ilk doktor beni korkuttu 2. Doktor sağolsun cok iyiydi kese daha cok küçük görünmemesi cok normal daha erken haftaya gel görürüz dedi o 1 hafta içim içimi yedi günler geçmedi 7+1 de hem bebiş hem kalp atışı görüldü duyuldu hatta onuda ekliyim 🥰
Bende yarın gidicem doktora 7+0 oluyorum tam inşallah bende duyarım

Allah bagıslasın

Back
X