- Emoji Skoru
- 28
- Puanlar
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah duyabilirimdaha erken olabilir bir haftaya kalp atışını da duyarsınız diye düşünüyorum.
Ben de dün 5+5te gittim sadece kese ve yolk göründü. Normal sanırım bu hafta embriyonun görünmemesi. 1 haftaya görünür çok küçüktür şu an diye düşünüyorum. Benim kendi doktorumla randevum cuma günü o zaman belli olucak net olarak ama genelde yolk oluşunca bebek de oluşur diye duyuyordum hepArkadaşlar yaşayanlar yazabilir mi vajinal ultrason ile baktılar kesem 14 mm olmuş ama bebek gözükmedi yolk gördü sadece ultrason görüntümü ekledim 6+0 dayım yaşayanlar yazabilir mi aşırı stresliyim
Keseniz kaçtı sizin bide vajinal mi baktı sizedeBen de dün 5+5te gittim sadece kese ve yolk göründü. Normal sanırım bu hafta embriyonun görünmemesi. 1 haftaya görünür çok küçüktür şu an diye düşünüyorum. Benim kendi doktorumla randevum cuma günü o zaman belli olucak net olarak ama genelde yolk oluşunca bebek de oluşur diye duyuyordum hep
Ben kan sulandırıcı için acil kadın doğuma gittim orada baktı. Kese boyutu söylemedi ama 5+5 ile uyumlu dedi. Cuma günü ayrıntılı bilgi alıcam ben de kendi doktorumdanKeseniz kaçtı sizin bide vajinal mi baktı sizede
Vajinal baktı evetKeseniz kaçtı sizin bide vajinal mi baktı sizede
Bende yarın gidicem tekrar bakalım ne diycem 7+0 oluyo yarınBen kan sulandırıcı için acil kadın doğuma gittim orada baktı. Kese boyutu söylemedi ama 5+5 ile uyumlu dedi. Cuma günü ayrıntılı bilgi alıcam ben de kendi doktorumdan
Umarım görünür yarınki randevuda. Yarın buraya da yazınBende yarın gidicem tekrar bakalım ne diycem 7+0 oluyo yarın
Tamam inşallah yazıcamUmarım görünür yarınki randevuda. Yarın buraya da yazın
Bende 5+6 da gitmiştim hiç bi şey görünmedi yarın özel kliniğe gidicem 7 haftalık olucak aynı sizin gibi dua edelim birbirimizeeBende yarın gidicem tekrar bakalım ne diycem 7+0 oluyo yarın
Sizin vajinal mi bakmıştı6+1 de gitmiştim sadece yolk görünmüştü kesede 13mm idi 1 hafta sonra 7+1 de hem bebeği gördük hem kalp atışı dinledik şuan 18+1 izhiç merak etme cok normal görünmemesi haftaya görürsün inşallah
ultrason da ekledim
İnşallah sende görürsün allahım kucağımızı boş bırakmasınBende 5+6 da gitmiştim hiç bi şey görünmedi yarın özel kliniğe gidicem 7 haftalık olucak aynı sizin gibi dua edelim birbirimizee![]()
1 ı vajinal 1i karından görüntülerinSizin vajinal mi bakmıştı
Benim de hem karın hem vajinal baktı aynı anda karından yolk görülmedi sanırım alttan görüntü ama biraz korktum herkes kötü yazıyor işte 6.haftada görülmesi lazım diye1 ı vajinal 1i karından görüntülerin
Hayır canım ben aynı gün o korku ile 2 doktor gezdim ilk doktor beni korkuttu 2. Doktor sağolsun cok iyiydi kese daha cok küçük görünmemesi cok normal daha erken haftaya gel görürüz dedi o 1 hafta içim içimi yedi günler geçmedi 7+1 de hem bebiş hem kalp atışı görüldü duyuldu hatta onuda ekliyimBenim de hem karın hem vajinal baktı aynı anda karından yolk görülmedi sanırım alttan görüntü ama biraz korktum herkes kötü yazıyor işte 6.haftada görülmesi lazım diye
Bende yarın gidicem doktora 7+0 oluyorum tam inşallah bende duyarımHayır canım ben aynı gün o korku ile 2 doktor gezdim ilk doktor beni korkuttu 2. Doktor sağolsun cok iyiydi kese daha cok küçük görünmemesi cok normal daha erken haftaya gel görürüz dedi o 1 hafta içim içimi yedi günler geçmedi 7+1 de hem bebiş hem kalp atışı görüldü duyuldu hatta onuda ekliyim![]()
Allah bagıslasınHayır canım ben aynı gün o korku ile 2 doktor gezdim ilk doktor beni korkuttu 2. Doktor sağolsun cok iyiydi kese daha cok küçük görünmemesi cok normal daha erken haftaya gel görürüz dedi o 1 hafta içim içimi yedi günler geçmedi 7+1 de hem bebiş hem kalp atışı görüldü duyuldu hatta onuda ekliyim![]()
Amin duyarsın canım hiç merak etmeBende yarın gidicem doktora 7+0 oluyorum tam inşallah bende duyarım
İnşallah sanada inşallahAllah bagıslasın