- Emoji Skoru
- 41
- Puanlar
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay maşallah13 nisan adetin ilk günü 16 nisan klomene başladım günde 3 hap şeklinde. Geçen ay letu kullanmıştım ama yumurtlama olmadı büyümedi yumurtalar. Yarın kontrolüm var inşallah yumurtalar büyümüştür travma oldu artık yumurta büyümemesi. Gelişmeleri buraya güncellerim. Var mı başka klomen kullanan birlikte paylaşalım sürecimizi
23 nisan adetin 11.günü kontrolden geldim. Sağ tarafta 11 ve 12 mm iki dominant yumurta görüldü daha ufakları da var dedi. Rahim duvarı biraz ince kalmış dedi 5-6 mm yazıyordu kağıtta. Pazartesi tekrar çağırdı bakalım inşallah çatlama olur
27 nisan adetin 15.günü kontrolden geldim. Yumurtlama olmuş hem de sağ tarafta iki tane heyecanlı günler başladı
30 nisan adetin 18.günü dpo 3. Ayaklarım buz gibi ama ateşim 37.1. Birde meme ucunda ağrı var
1 mayıs adetin 19.günü dpo 4. Belirtilerde hafiften azalma var sanki meme ucumdaki düne göre biraz azalmış gibi kasıklarda da pek hareket yok. Bakalım hayırlısı
5 nisan dpo 8. Her adette mutlaka kocaman çıkan adet sivilcem çıktı çenemde. Bu sivilce çıkıp adet olmadığım zaman yok maalesef. Umutluydum bu ay ama buraya kadarmış umudumadet olurum kesin diye test yaptım negatifimi görüp oturayım diye. İlk 6-7.dakikalarda çok silik çizgi belirdi ve durdukça baya belirgin oldu. İnşallah gerçektir bakalım yarın yine yaparım
Eki Görüntüle 3730693
Yukardaki dpo 8deki test yalancı pozitifdi. Dpo 11e kadar testlerim negatif oldu burdan dönmez artık diye yapmayı bırakmıştım. Daha sonra dpo 14 yani adet günü sabah çoookk az pembe lekelenmem oldu ben gelir diye bekledim ama gelmedi sadece bir kere oldu ve kesildi. Lekelenme kesilince test yaptım veeeee POZİTİF inanamadım ilk başta. Ertesi gün tekrar yaptım ve koyulaşmıştı dünyalar benim oldu. Buda testiminşallah sağlıcakla ilerler ve sağlıcakla kucağıma alırım
Eki Görüntüle 3733057
14 mayısta kan verdim HCG değerim 44,7 çıktı
16 mayıs ikinci kan testi 98,7 çıktı çok şükür sağlıklı artış olmuş
25 mayıs çok şükür bügün kese ve bebeği gördüm sevinçten ağladım
Eki Görüntüle 3736696
Amin inşallah canımAy maşallahsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizede dua edin hamişlerin duası kabul olur
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAmin inşallah canımetmem mi hep dua ediyorum
Canım ben testlere devam ettim testlerim bu şekilde bugun 11.günüm ama sabahbtest yaptım 10.güne göre daha silikdi sonra kenarıya bıraktım kahvaltı yaptım bakayım bi dedim test baya koyulaşmış şok oldum inansam mı inanmasam mı bilemedim testlerin markası hepsi aynı laboquick diger yaptıgım testlerde böyle olmadı acaba gercekmidir bu olmuşmudır tek li olanda su tuttum belki yanlışdır diye Bakarmısın şuan heycan stres aşırı karıstı çizgi baya baya pembeCanım bence koyulaşması için çok erken daha hani 10.gün falan olsa evet derim ama erken daha. Birkaç ay önce bende aynı bu şekilde olmuştum. Hatta benimki 12.güne kadar silinmedi ve birkaç gün koyulaştı çok umutlandım ama sonra adet oldum kimyasal değildi eminim. Eskiden 10.günde geçerdi ama o zaman öyle olmuştu. Bence takip etmeye devam et gerçek pozitifse git gide koyulaşmaya devam eder zaten. İnşallah iğne etkisi değildir gerçek pozitifdir canım![]()
Canım bence kan vermelisin çizgi baya görünüyor hem de laboquik güvenilir bir markaCanım ben testlere devam ettim testlerim bu şekilde bugun 11.günüm ama sabahbtest yaptım 10.güne göre daha silikdi sonra kenarıya bıraktım kahvaltı yaptım bakayım bi dedim test baya koyulaşmış şok oldum inansam mı inanmasam mı bilemedim testlerin markası hepsi aynı laboquick diger yaptıgım testlerde böyle olmadı acaba gercekmidir bu olmuşmudır tek li olanda su tuttum belki yanlışdır diye Bakarmısın şuan heycan stres aşırı karıstı çizgi baya baya pembe
Bugun 16.gün kan verdim ama 13-14 gün de awox test yaptım cıkmadı ovulasyonlar koyulaştı bekliyorum bende sonucu inşallah labo yanıltmazCanım bence kan vermelisin çizgi baya görünüyor hem de laboquik güvenilir bir marka
Şimdi çıktı sonucum canım negatifCanım bence kan vermelisin çizgi baya görünüyor hem de laboquik güvenilir bir marka
Bugun 16.gün kan verdim ama 13-14 gün de awox test yaptım cıkmadı ovulasyonlar koyulaştı bekliyorum bende sonucu inşallah labo yanıltmaz
Kız bu testler nasıl negatif çıktı baya Pembe çizgiler laboquik de mi bozdu kendini yaŞimdi çıktı sonucum canım negatif
Ovulasyon bunlar ama canım gebelik testide silik cıkmıstı ben şu zamana kadar hiç görmedim ama ilk 5-10 dk ele alırsak hala başarılı bi test aslındaKız bu testler nasıl negatif çıktı baya Pembe çizgiler laboquik de mi bozdu kendini ya
Ben de bu ay klomen ve duphaston kullandım 8dpo dayım heyecanla bekliyorum. Klomenden sonra doktora gittiğimde yumurtan çatlamış baya sıvı var dedi ultrason da folikül sıvılarını gösterdi ve ilişki önerdi. Kaç tane çatladığı belli değil ama baya sıvı var hayırlısı olsun dedi gönderdi umarım hamileyimdir çoğul gebelik olma ihtimalin de var dedi ama regl olursan 3. Günü gel bakalım yine dedi bat 6 pcosluyum ama regl oluyordum ilaç kullanmadan. Sizce ne zaman test yapmalıyım13 nisan adetin ilk günü 16 nisan klomene başladım günde 3 hap şeklinde. Geçen ay letu kullanmıştım ama yumurtlama olmadı büyümedi yumurtalar. Yarın kontrolüm var inşallah yumurtalar büyümüştür travma oldu artık yumurta büyümemesi. Gelişmeleri buraya güncellerim. Var mı başka klomen kullanan birlikte paylaşalım sürecimizi
23 nisan adetin 11.günü kontrolden geldim. Sağ tarafta 11 ve 12 mm iki dominant yumurta görüldü daha ufakları da var dedi. Rahim duvarı biraz ince kalmış dedi 5-6 mm yazıyordu kağıtta. Pazartesi tekrar çağırdı bakalım inşallah çatlama olur
27 nisan adetin 15.günü kontrolden geldim. Yumurtlama olmuş hem de sağ tarafta iki tane heyecanlı günler başladı
30 nisan adetin 18.günü dpo 3. Ayaklarım buz gibi ama ateşim 37.1. Birde meme ucunda ağrı var
1 mayıs adetin 19.günü dpo 4. Belirtilerde hafiften azalma var sanki meme ucumdaki düne göre biraz azalmış gibi kasıklarda da pek hareket yok. Bakalım hayırlısı
5 nisan dpo 8. Her adette mutlaka kocaman çıkan adet sivilcem çıktı çenemde. Bu sivilce çıkıp adet olmadığım zaman yok maalesef. Umutluydum bu ay ama buraya kadarmış umudumadet olurum kesin diye test yaptım negatifimi görüp oturayım diye. İlk 6-7.dakikalarda çok silik çizgi belirdi ve durdukça baya belirgin oldu. İnşallah gerçektir bakalım yarın yine yaparım
Eki Görüntüle 3730693
Yukardaki dpo 8deki test yalancı pozitifdi. Dpo 11e kadar testlerim negatif oldu burdan dönmez artık diye yapmayı bırakmıştım. Daha sonra dpo 14 yani adet günü sabah çoookk az pembe lekelenmem oldu ben gelir diye bekledim ama gelmedi sadece bir kere oldu ve kesildi. Lekelenme kesilince test yaptım veeeee POZİTİF inanamadım ilk başta. Ertesi gün tekrar yaptım ve koyulaşmıştı dünyalar benim oldu. Buda testiminşallah sağlıcakla ilerler ve sağlıcakla kucağıma alırım
Eki Görüntüle 3733057
Eki Görüntüle 3736696
3 Haziran çok şükür kalp atışını da gördüm haftasıyla da uyumlu çıktı![]()
Canim bence en az 12 gunu bekle ben adet gunu ilk pozitifi gordum yumurtlamam belli olmasina ragmen gec gosterdi gec yerlesmis. O yuzden ne olur ne olmaz bekle. Insallah senin de guzel haberlerini aliriz buradaBen de bu ay klomen ve duphaston kullandım 8dpo dayım heyecanla bekliyorum. Klomenden sonra doktora gittiğimde yumurtan çatlamış baya sıvı var dedi ultrason da folikül sıvılarını gösterdi ve ilişki önerdi. Kaç tane çatladığı belli değil ama baya sıvı var hayırlısı olsun dedi gönderdi umarım hamileyimdir çoğul gebelik olma ihtimalin de var dedi ama regl olursan 3. Günü gel bakalım yine dedi bat 6 pcosluyum ama regl oluyordum ilaç kullanmadan. Sizce ne zaman test yapmalıyım
Bugün peçeteye silidğimde gelen bi pembe kan geldi yerleşme mi regl mi bilmiyorum ağrım yok arada bel ve kasık ağrım oluyor ama şiddetli değil. Hiç reglim böyle olmazdı bir anda kırmızılar gelirdi bakalım 2 3 saat oldu hala damla damla geliyor bekliyorum akşama kadar çoğalmazsa yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum. Çoğlaırsa reglCanim bence en az 12 gunu bekle ben adet gunu ilk pozitifi gordum yumurtlamam belli olmasina ragmen gec gosterdi gec yerlesmis. O yuzden ne olur ne olmaz bekle. Insallah senin de guzel haberlerini aliriz burada![]()
Canım benim de reglimin dördüncü günündeyim hala olmadı iki üç gündür peçeteye bir iki damla sarı leke geliyorBugün peçeteye silidğimde gelen bi pembe kan geldi yerleşme mi regl mi bilmiyorum ağrım yok arada bel ve kasık ağrım oluyor ama şiddetli değil. Hiç reglim böyle olmazdı bir anda kırmızılar gelirdi bakalım 2 3 saat oldu hala damla damla geliyor bekliyorum akşama kadar çoğalmazsa yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum. Çoğlaırsa regl![]()
Kuzum yumurta çatladığında rahim 5-6 mm miydi?13 nisan adetin ilk günü 16 nisan klomene başladım günde 3 hap şeklinde. Geçen ay letu kullanmıştım ama yumurtlama olmadı büyümedi yumurtalar. Yarın kontrolüm var inşallah yumurtalar büyümüştür travma oldu artık yumurta büyümemesi. Gelişmeleri buraya güncellerim. Var mı başka klomen kullanan birlikte paylaşalım sürecimizi
Eki Görüntüle 3730693
Eki Görüntüle 3733057
Eki Görüntüle 3736696
3 Haziran çok şükür kalp atışını da gördüm haftasıyla da uyumlu çıktı![]()