- 16 Şubat 2025
- 571
- 477
- 18
- 26
- Konu Sahibi orange3752
-
5-6 agustosa randevu almayı dusunuyorum 5+6 falana denk geliyor iyi bir zamanlamamı sizceBana 6+0da hicbirsey yok dediler 6+6da lekelenme ile gittim kalp ritmi izlendi, 500 kese için bile çok erken 3000civarinda karından usg ile kese görünür bebiş için daha beklemen lazım, haftaya randevu alsan daha garanti olur, hayırlısıyla sağlıcakla gelişir inşallah
Son adet tarihiniz ne idi idrar testi yaptınız mı hiçarkadaslarım ciceklerim iyi akşamlar.
suanda 4+3 gebeyim betam 500 lerde falan tahmini yarın kan verecegim. hem keseyi hem embriyoyu ne zaman görürüm tahmini ona göre randevu almak istiyorum gidipte 10 gün sonra gel desinler istemiyorum
5-6 agustosta beta tahmını 8000 lerde oluyorBana 6+0da hicbirsey yok dediler 6+6da lekelenme ile gittim kalp ritmi izlendi, 500 kese için bile çok erken 3000civarinda karından usg ile kese görünür bebiş için daha beklemen lazım, haftaya randevu alsan daha garanti olur, hayırlısıyla sağlıcakla gelişir inşallah
Hayır 6 hafta olsun gecsın hatta 6+3 falan iyidir5-6 agustosa randevu almayı dusunuyorum 5+6 falana denk geliyor iyi bir zamanlamamı sizce
27 hazirandı sat. batta 25 temmuzdu 22 temmuzda ovulasyon testı pik cıktı ozaman test yaptım öyle ogrendım gebe olduğumu bata 3 kala yani hemen gidip test verdim :)Son adet tarihiniz ne idi idrar testi yaptınız mı hiç
anladım 11 ağustos doğum günüm eşime süpriz ozaman söyleyeceğim ultrason kagıdıyla söylemek istiyorum. haftasonu doktor yok yine en geç 8 ağustosta falan gidip en azından bir ultrasona gireyim kese görürüm :)Hayır 6 hafta olsun gecsın hatta 6+3 falan iyidir
Şuan gitseniz gözükmezarkadaslarım ciceklerim iyi akşamlar.
suanda 4+3 gebeyim betam 500 lerde falan tahmini yarın kan verecegim. hem keseyi hem embriyoyu ne zaman görürüm tahmini ona göre randevu almak istiyorum gidipte 10 gün sonra gel desinler istemiyorum
bata 2-3 kala bence en sağlıklısı yada gecikmeyi beklemekYaa bende bat 5 ağustos ne zaman test yapsam diye bekliyorum heyecandan gün sayıyorum
Hayırlısı olsun inşallah canımanladım 11 ağustos doğum günüm eşime süpriz ozaman söyleyeceğim ultrason kagıdıyla söylemek istiyorum. haftasonu doktor yok yine en geç 8 ağustosta falan gidip en azından bir ultrasona gireyim kese görürüm :)
anladım teşekkür ederim 5-6 agustos gıtmeyı düşünüyordum ozaman 8 inde gidiyim tam 6 haftalık olmus oluyor sansım varsa embriyoyuda görürümŞuan gitseniz gözükmez
Ben 5+2 de keseyi, 7+0 da kalp atışı duyduk
Biraz daha geçse iyi olur net olması acisindan ama kese görünür muhtemelen5-6 agustosa randevu almayı dusunuyorum 5+6 falana denk geliyor iyi bir zamanlamamı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?