Kese ve embriyo nezaman görünür vajinal ultrasyonda?

canım 5. haftan bitsin öyle git derim biraz daha bekle 6 haftalık iken git stres olmadan inşallah bir kerede dr kesenizi görür.

canım sen düşükten sonra hiç adet olmadan bebişin geldi dimi

benim kanama bugün kesildi sanırım

Herkes bizim gibi tatlım ilk çocuk heyacan var eh biraz korku var derken kendimi sayfadan sayfada buluyorum
aynen bendede öyle ama sende düsük olmamisti degilmi? Bende 4 hafta önce düsük oldu ondan endisem biraz fazla.

Doktor illa geleceksin dedi hatta pazartesine cagiriyodu bende erken dedim persembeye atti. Ozamana 5+3 olcak cogunda kese görünüyo bendede görünür insallah
evet sadece düsük kanamam oldu oda zaten adet olarak geciyor. O bitti biz yine basladik denemeyelere. Yine oldu kanamam olmadan yani. Darisi senin basina insallah gelecek ayda sen bizimle paylasirsin mutlulugunu

kese görünmesi için kandaki değerin 1000-2000 arası gerekiyor kalp atışı içinde 8. -9. haftayı bulabiliyor
en erken 6,5 haftalık iken duyuluyor diye biliyorum

inşallah canım yaa inşallah ben sana hep duacı alacağım sende bana dua et bir tanem
yumurtlama testi sipariş ettim bakalım

kese görünmesi için kandaki değerin 1000-2000 arası gerekiyor kalp atışı içinde 8. -9. haftayı bulabiliyor
en erken 6,5 haftalık iken duyuluyor diye biliyorum
tamam iste ozamana benim 2000 i gecmesi lazim cünkü sali 158 cikti degerim 10 gün sonra daha fazla olmasi lazim eger saglikli gebelikse insallah kese görünmesi lazim yani

aynen bendede öyle ama sende düsük olmamisti degilmi? Bende 4 hafta önce düsük oldu ondan endisem biraz fazla.
Yok canım olmadı insaallah bu bebeğin sağlıklı olur Rabbim sağ salim kucağına almayı nasıp etsin

inşallah canım yaa inşallah ben sana hep duacı alacağım sende bana dua et bir tanem
yumurtlama testi sipariş ettim bakalım
Bence sen akintilarini takip et akinti hafifden basladiysa yumurtalama günlerin baslamis demek o günelrde her ikinci günü deneyin. O testler bazen yanlis gösterebiliyo cok güvenme derim.

evet canım teşekkür ederimmm
ayyy çok sevindim canım yaa allah tamamına erdirsin öbür kuzuyu bekledin bu süpriz yaptı demek
sağlıkla kucağında göstersin yavrunu inşallah

bende 1 hafta önce düşük yaptım 5+6 haftalık iken ameliyatlar sonuç verdi onu gördük şükür
kendiliğimden gebe kalabiliyorum. tek sevincim bu inşallah tez zamanda rabbim tekrarını nasip eder sağlıkla hayırlısı ile

Bence sen akintilarini takip et akinti hafifden basladiysa yumurtalama günlerin baslamis demek o günelrde her ikinci günü deneyin. O testler bazen yanlis gösterebiliyo cok güvenme derim.
tamam canım

Çok üzüldüm eski topiğe gelmediğimden haberim yoktu. Rabbim inşallah tekrar nasip etsin dediğin gibi ameliyatlar sonuç vermiş ki gebe kalmışsın. Sağlıklısında tekrarı olsun inşallah.

Çok üzüldüm eski topiğe gelmediğimden haberim yoktu. Rabbim inşallah tekrar nasip etsin dediğin gibi ameliyatlar sonuç vermiş ki gebe kalmışsın. Sağlıklısında tekrarı olsun inşallah.
oraya yazmamıştım canım ondan haberin olmamıştır öğrenmemle kaybetmem 10 gün sürdü. demek hayırlısı buymuş
amin canım

Canim ben 1 hafta adet gecikmeyle gidip kan verdim degerim 1338 cikmisti 1 hafta sonra tekrar gittim kese gorundu 5+6ydik kese gorundu ancak bebek yoktu dayanamadim 2 gun sonra tekrar gittim hem kendisini hemde kalp atisini gordum 6+1ken insallah sende gorursun sakin telas etme bundan once benimde dusugum vardi 4 ay once icini ferah tut her hamilelik bir degil

insallah bende senin gibi görür ve kalp atisini duyarim... rabbim yardimcimiz olsun

Benim 6. haftada karından görünmedi vajinal bakayım istersen görünür demişti ben istemedim bekledim 8. haftada karından gördü kese içinde bebeği
Keseyi 5. Haftamda görmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…