Kese ve embriyo nezaman görünür vajinal ultrasyonda?

Benim 6. haftada karından görünmedi vajinal bakayım istersen görünür demişti ben istemedim bekledim 8. haftada karından gördü
vajinal neden baktirmadin? 3-4 aya kadar sorun yokki onda burda hep onunla bakarlar

vajinal neden baktirmadin? 3-4 aya kadar sorun yokki onda burda hep onunla bakarlar
Yazımı sonra düzelttim keseyi sormuşsun ben bebeği sordun sandım keseyi 5. haftada gördüm canım
Sen yurtdışındasın sanırım vajinalden korktum ben hamilelik öncesi muayenede canım acımış ve kanamam olmuştu hamileyken cesaret edemedim

anladim canim evet yurt disindayim bruda hep öyle bakarlar ben alistim düsükten dolayi sik sik gittigim icin :) artik acitmiyo. Insallah bende ozaman haftaya görürüm :) bebek nezaman gözüküyodu?

anladim canim evet yurt disindayim bruda hep öyle bakarlar ben alistim düsükten dolayi sik sik gittigim icin :) artik acitmiyo. Insallah bende ozaman haftaya görürüm :) bebek nezaman gözüküyodu?
Bende karından 8. hafta gördü vajinalden daha erken görünür

Ben 4. Haftamda yani adet geckmemn 3. Gunnde beta yuksekti ama keseyi girememistik. 2 hafta sonra yani 6 da keseyo gorduk kalp atsi yoktu ama dr 5 haftalk gbi gorunuyo demisti. Bgun gittm 7 +2 de kalp atisi ve bebisimi girdum cok skur. Ama 6 +4 yazjodu ults kagdinda. Gec dollenme buyuk ihtmalle icinizi fetah ttun biz 6 die gidiyorz ama daha gec gelisme olabliyo.

hadi gözün aydin canim :) darisi bizim basimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…