Kese ve hafta hesaplama

survivor118

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
350
272
103
Arkadaşlar merhaba.keseyi kaçıncı hafta görüyoruz.daha doktora gitmedim.tüp bebek merkezim 2hafta sonra gidin doktora dedi.ama ben erken gitsem görebilir miyim?doktora gitmeden haftanızı internetteki programlara göre mi hesaplıyorsunuz

Arkadaşlar merhaba.keseyi kaçıncı hafta görüyoruz.daha doktora gitmedim.tüp bebek merkezim 2hafta sonra gidin doktora dedi.ama ben erken gitsem görebilir miyim?doktora gitmeden haftanızı internetteki programlara göre mi hesaplıyorsunuz
Son adet tarihinizin ilk gününden hesaplayin kaç haftalık olduğunu. Ayrıca erken gitmenizin bir anlamı olmaz. 6-7-8. Haftalarda görülür . 4-5 . Haftalarda alttan da görünebilir.
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin saglikla sıhhatle gelsin meleginiz 🙏🏻

Test tarihim transfer sonrası 12.gündü.O günden sonraki 10.gün yani 5+3 te çağırmışlardı.o zaman görmüştüm keseyi

Son adet tarihinizin ilk gününden hesaplayin kaç haftalık olduğunu. Ayrıca erken gitmenizin bir anlamı olmaz. 6-7-8. Haftalarda görülür . 4-5 . Haftalarda alttan da görünebilir.
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin saglikla sıhhatle gelsin meleginiz 🙏🏻
Benimki dondurulmuş embriyo transferi ama

Bİ de herkes 4+2 4+3 falan diyor onlar internetteki hesaplara göre mi yapıyorlar
Zaten internetteki hesaplar son adet tarihine göre.tüp bebekte de öyle oluyor hesaplama.ancak benim gördüğüm genelde sonuçtan sonra 10.gün çağırmaları.mecburen sabredeceksiniz.gider göremezsiniz daha çok stres yaratır.hayırlısı olsun inşallah

6 haftalık ta kese görünüyor canım genelde biz 5+2 de görmüştük bizde tup bebeğiz İnternete tup bebek hesaplama yazarsan çıkıyor orda trnsfer tarihi yazıyor ona göre hesapliyor

Back
X